folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder İçki Dertlerin Anasıdır , Ana Gibi Yâr Olmaz!

İçki Dertlerin Anasıdır , Ana Gibi Yâr Olmaz!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    o gün midem bulanıodu yoksa ben öle 1 kasa birayı deviririm bilirsn :P

... sorcerer & musket ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrtctn_
    mrtctn_'s avatar
    Erkek
    arkdaslar tekilalı bira içen varmı aranızda...??

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkûmdurlar." M. Kemal ATATÜRK
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    Stifler ben denedim çokta hoşuma gitti, absinth denen münhasır içki diyemeyeceğim şeyden içenler var mı

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    içmeyide severim içenide severim :)

sırıtma la.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    tekilalı biramı varmış vay ak biz 2 35lik 1 shot 1 35lik 1shot 1 35lik 1shot.... die gidioduk öle daha kral (:
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    ben birayla rakıyı karıştırıp çakıyordum bi ara öylede güzel oluyo :) en son karışımda göt olmuştum hatta votkaylada anım var :) 7 bira+35lik votka sabaha kadar kuss :D

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    bu arada en kral tekila içme yöntemi slammer dır bilmeyelkner için; viski bardağı alıosunz shot bardağındna büyük olcak yarısnıa tonik yarısına tekila koyuonuz elinizle üstünü kapatıonuz sonra masaya vuruon köpürünce elini çekip hemen shot yapıosun ohh mis olsada içsek ak
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devil_bugatti
    devil_bugatti's avatar
    Erkek
    ilk başlicak olan warsa sölim sakın rakıyla başlamayın içmeye yada rakıyla sarhoş olmaya başlamayın. En iisi bira, sora rakıya geçin. Ben ilk rakıyla sarhoş olmuştum tam olmuştum :) sorası geldi viski vodka absurdu olsun olmasın fıçıya döndük ii mi :)

Mesafe her zaman iyidir... Ne haddini aşan olur azizim, Ne de canını sıkan...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxDreameR
    MaxDreameR's avatar
    Erkek
    koko +99=) votka(absolute<3)+redbull hala fırsatım olmadı bide limon karıştırp denemek=(

" ' "
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    tuhaf bişey denemiştik biz. bulaşık yıkanılan türden bir leğene 70lik votakyı döktük içine 4 tane bira, bir şişe şarap, meyva suyu capy karışık olacak baya dökün 3 litre falan. sonrada şeker atın :D kepçeyle karıştırın sonra içmeye başlayın :) dikkat edin yalnız :D

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
Toplam Hit: 35579 Toplam Mesaj: 127