İçki Dertlerin Anasıdır , Ana Gibi Yâr Olmaz!
-
o gün midem bulanıodu yoksa ben öle 1 kasa birayı deviririm bilirsn :P
-
arkdaslar tekilalı bira içen varmı aranızda...??
-
Stifler ben denedim çokta hoşuma gitti, absinth denen münhasır içki diyemeyeceğim şeyden içenler var mı
-
içmeyide severim içenide severim :)
-
tekilalı biramı varmış vay ak biz 2 35lik 1 shot 1 35lik 1shot 1 35lik 1shot.... die gidioduk öle daha kral (:
-
ben birayla rakıyı karıştırıp çakıyordum bi ara öylede güzel oluyo :) en son karışımda göt olmuştum hatta votkaylada anım var :) 7 bira+35lik votka sabaha kadar kuss :D
-
bu arada en kral tekila içme yöntemi slammer dır bilmeyelkner için; viski bardağı alıosunz shot bardağındna büyük olcak yarısnıa tonik yarısına tekila koyuonuz elinizle üstünü kapatıonuz sonra masaya vuruon köpürünce elini çekip hemen shot yapıosun ohh mis olsada içsek ak
-
ilk başlicak olan warsa sölim sakın rakıyla başlamayın içmeye yada rakıyla sarhoş olmaya başlamayın. En iisi bira, sora rakıya geçin. Ben ilk rakıyla sarhoş olmuştum tam olmuştum :) sorası geldi viski vodka absurdu olsun olmasın fıçıya döndük ii mi :)
-
koko +99=) votka(absolute<3)+redbull hala fırsatım olmadı bide limon karıştırp denemek=(
-
tuhaf bişey denemiştik biz. bulaşık yıkanılan türden bir leğene 70lik votakyı döktük içine 4 tane bira, bir şişe şarap, meyva suyu capy karışık olacak baya dökün 3 litre falan. sonrada şeker atın :D kepçeyle karıştırın sonra içmeye başlayın :) dikkat edin yalnız :D
Toplam Hit: 35579 Toplam Mesaj: 127