İçki Dertlerin Anasıdır , Ana Gibi Yâr Olmaz!
-
Sonkez HAYATI iciyorum anasini satayim !
Yagmurlardan sonra buyurmus basak
Meyvalar sabirla olgunlasirmis
Birgun gozlerimin ta icine bak
Anlarsin oluler nicin yasarmis
Yagmurlardan sonra buyurmus basak ! -
Ne Kadar Siklikla Alkol Aliyorsunuz ? Her aksam 10% Haftada 1-2 gün 16% Efkarlaninca veya cok sevinince 13% Ayda yilda 1 19% Alkol günah, hasa - töbe - cik cik cik 43% Galibiz!! GALİP!!!!! Varmı daha ötesi! :))) Yeni , yeniden alkollü bir gece , rakımızın biramızın eksik olmaması dileiyle:D
%57 e 43 :)
-
hocam votkaya ve miller birasına hiçbir zaman hayır demedim burada türkü barlardan çıkmıyom a.q. haftanın 5 günü içerim. kafam güzel,dünya güzel,herşey güzel,sen güzelsin güzelsin:)))) yes alkol no problem zuhaha
-
ben bu deyimi her zaman desteklerim abi :)
-
yaşasın alkolizm.!
-
Alkol, fuhuş, kavga gürültü, bunlar kötü ve güzel şeyler zaten zararlı olmayan hiçbirşey güzel değildir her türlü gelişmenin ana sebebide bunlardır aklı başında bir dahi gördünüzmü? yoktur üreten adam normal olmaz. Taksimde midyecilerin olduğu bir sokak var istiklalde, 4 şiş midye 5 lira yanında da bira alıyosun 4 lira şahane oluyor ve dee mutlaka kankalarınızla gidin, 2 kişi 2 bira 2 votka 2 midye şiş 1 midye dolma (6 tane midyesi var) 27 lira ya çıkıyor doymuş ve neşelenmiş şekilde çıkıyorsun.
-
Bu güne kadar hiç içki içmediğimin farkına vardım hemde bir yudum bile nedir hiç bilmiyorum....
-
bey cokk maynak bi karısım bilyorum
içren lafayı buluyo ve cookk enerjik olarbiler2
2 cl vodka
4 cl redbull
Shakerde calkalayın cokk maynak bi kokteyl cıkıyo ortaya
icen allaha selamet walla ne yapar kestiremiyorum
-
için için jack daniels için :)
-
trakyalıyım ve dogdugum yerın hakkını verırım hergece olmasada ıctımm mı ıyı ıcerım..su ana kadar sarhos olmadım ama olmak ıstemem..
Toplam Hit: 35620 Toplam Mesaj: 127