İçki Sonrası Mide Bulantısı
-
o kadar çok şeye tövbe ettim ki
kfc yedikten sonra tuvalette YANIYORUM YANIYORUM TÖBE YEMICEM DAA
çok içtikten sonra ÖLÜYOM ÖLÜYOM TÖBE İÇMİCEM DAAA
başka bişiyden sonra TÖBE YAPMAM BİDAA..
peeh max 1 hafta sürer sonra dayarsın içkiye sigaraya
-
mideden herhangi bir sorunun yoksa veya alkol öncesi antibiyotik felan almadıysan
herşey normalken içkileri karıştırdın diye kötü olduysan tövbe felan etme hacı olur öyle :)
alkol içmeye devam et bir kaç yıl sonra mide bulantısı ve kusma rafa kalkıyor dünyayı içsen de şadece şuurunu kaybediyorsun hatırlamasan da taksiciye yolları tarif
edip kendini eve atabiliyorsun. bilinçaltıyla yaşamak candır.
ben dün gece mesela en son kendimi şeyde hatırlıyorum bak.
aczmendi kılıklı bir herif kent meydanında sıralı çaybahçelerinde insanlara bildiri dağıtıyordu kıstırdıgıyla konusuyordu felan.ben önden bagırdım bu kağıtları millete verirken almaaa almaaaaa diye. kadınlarda korktu almadı hakketen :D
ondan sonra gittim ilerde oturdum adam geldi yarım metre sakalıyla yanında da lavuk var tüysüz.dedi neden bagırdın öyle genç adam felan. orda biraz ayak üstü muhabbet ederken polis geldi sivil yanımıza bizle birlikte adamı almak istedi şikayet olmuş
meğersem. bizi de adamlardan sandı sanırım ilk başta.
ben orda direnişe geçtiğimi hatırlıyorum bi. sonra koştugumu hatırlıyorum. ondan sonra yolda koşarken bizim torbacıya rastlıyorum bilader diyorum hem beni saklahem de bir sigara ver sigarayı yakıyorum arka sokaktan polislerin aczmendiyi götürüşünü izliyorum felan. sonra ulan diyorum bizim elemanlar nerde felan.
sonrası yok...
ben nasıl eve geldim nasıl 2 litrelik şaşala suyu koyup yanıma aldım üstümü çıkarıp uyudum hatta şimdi farkettim face ten bir arkadaşla konuşmuşum 5-10
cümle. kız arkadaşım şimdi arıyor. dün sen ararken annem uyuyordu açamadım felan diye ulan ne zaman aradım amk.
bir süre sonra dün geceyi telefondan yaptığın son konuşmalara göre hatırlamaya çalışıyorsun felan. artık hiç şaşırmıyorum hiçbirşeye.
bilinçaltıma güveniyorum :)
ha unutmadan belirteyim. asla alkolik değilim haftada bir içerim 4 kişinin içtiğini içerim. 5 yıldır kusma yok.içki içmeye biraz emek verin. ama yine de umarım 2 şişe şarabın üstüne 8 tane ekstra bira içecek kadar abartmassınız olayı.
-
Zande bunu yazdı:
-----------------------------Pic_Boy bunu yazdı:
-----------------------------alka seltzer al eczaneden ic bitane hic biseyin kalmaz ... ben icki ictikten sonra yatmadan once bitane iciyorum sabaha yeni dogmus gibi kalkiyorum. ne mide agrisi ne mide bulantisi hic bisey yok ...
-----------------------------
Biz akşamcıların ERTESİ GÜN hapı dediğimiz, mucizevi ilaç. Her içici mutlaka evinde bulundurmalı, en kötü ihtimalle sabah kalkınca bile içseniz, günün geri kalanını kurtarırsınız.
-----------------------------o İlacın İçindeki malzemeler
Sitrik asit (limon tuzu) , asetilsalisilik asit (aspirin) , sodyum bikarbonat (kabartma tozu) bunlardan oluşuyormuş alamassan bunladı dene
-
tavuk üstüne dondurma yersen bir yandan da içerken , için dışına çıkar böyle , bu olayda ki tek faktör içki değil bence.
en beteride ölçüyü kaçırıp sabah ayılamadan işe gelmek zorunda olmak , yani kusabilsem falan rahatlayacağımda onu yapmakta zor, bir yerde tavuk yediğine şükret. geçen pazarki sapıtma seansından sonra bende tevbe edeyimmi acaba diye düşünmedim değil ama sorun içmek - içmemek değil ağzınla içememek
-
vücudunun su dengesi bozulmuş...
azar azar su almaya çalış...
su içtikten sonra kusma devam ediyorsa,su almakta zorluk çekiyorsan;acile git serum bağlarlar 1 saatte düzelirsin...
-
kusmak iidir hocam açılırsın. çok yemek yediğin için kusmuşundur yoksa bira bişey yapmaz adama
-
Hocalar hepinize teşekkürler. Bilgisayarın başında sızıp kalmışım daha yeni uyandım. Tartıldım 3 kilo vermişim :D Şu anda içim acaip derecede yanıyor susuzluğum geçmiyor su içtikçe susuyorum :D Birde ishal olmuşum onun dışında başka bir problemim kalmadı :D
-
CAgAtAy bunu yazdı:
-----------------------------e2 bunu yazdı:
-----------------------------Not: Artık içkiyede tövbe ettim
-----------------------------Bende aynısını demiştim
----------------------------- -
Hoca eskiden banada oluyordu kusma olayı ama hiç bir zaman uyutmayacak derecede olmamıştı onu söyliyim.
Sabah kalktığımda mide bozuk oluyodu, (akşamdan kalma hissi) alıyordum 1 tane salatalığı güzelce soyup, tuzlayıp yiyorum. Ohhh mis gibi mide geçmiş olsun... :) Öyle hap map atmanı tavsiye etmem. Bağışıklık sisteminin amına koyma boşuna. Doğal besinlerle düzetmeye çalış.
-
@korkarabatak hocam sen kartaldami oturuyordun