folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İçki Sonrası Mide Bulantısı

İçki Sonrası Mide Bulantısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

o kadar çok şeye tövbe ettim ki

kfc yedikten sonra tuvalette YANIYORUM YANIYORUM TÖBE YEMICEM DAA

çok içtikten sonra ÖLÜYOM ÖLÜYOM TÖBE İÇMİCEM DAAA

başka bişiyden sonra TÖBE YAPMAM BİDAA..

peeh max 1 hafta sürer sonra dayarsın içkiye sigaraya

"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

mideden herhangi bir sorunun yoksa veya alkol öncesi antibiyotik felan almadıysan 

herşey normalken içkileri karıştırdın diye kötü olduysan tövbe felan etme hacı olur öyle :)

alkol içmeye devam et bir kaç yıl sonra  mide bulantısı ve kusma rafa kalkıyor dünyayı içsen de şadece şuurunu kaybediyorsun hatırlamasan da taksiciye yolları tarif 

edip kendini eve atabiliyorsun. bilinçaltıyla yaşamak candır.

ben dün gece mesela en son kendimi şeyde hatırlıyorum bak.

aczmendi kılıklı bir herif kent meydanında sıralı çaybahçelerinde insanlara bildiri dağıtıyordu kıstırdıgıyla konusuyordu felan.

ben önden bagırdım bu kağıtları millete verirken almaaa almaaaaa diye. kadınlarda korktu almadı hakketen :D

ondan sonra gittim ilerde oturdum adam geldi yarım metre sakalıyla yanında da lavuk var tüysüz.

dedi neden bagırdın öyle genç adam felan. orda biraz ayak üstü muhabbet ederken polis geldi sivil yanımıza bizle birlikte adamı almak istedi şikayet olmuş

meğersem. bizi de adamlardan sandı sanırım ilk başta. 

ben orda direnişe geçtiğimi hatırlıyorum bi. sonra koştugumu hatırlıyorum. ondan sonra yolda koşarken bizim torbacıya rastlıyorum bilader diyorum hem beni sakla 

hem de bir sigara ver sigarayı yakıyorum arka sokaktan polislerin aczmendiyi götürüşünü izliyorum felan. sonra ulan diyorum bizim elemanlar nerde felan. 

sonrası yok...

ben nasıl eve geldim nasıl 2 litrelik şaşala suyu koyup yanıma aldım üstümü çıkarıp uyudum hatta şimdi farkettim face ten bir arkadaşla konuşmuşum 5-10 

cümle. kız arkadaşım şimdi arıyor. dün sen ararken annem uyuyordu açamadım felan diye ulan ne zaman aradım amk.

bir süre sonra dün geceyi telefondan yaptığın son konuşmalara göre hatırlamaya çalışıyorsun felan. artık hiç şaşırmıyorum hiçbirşeye.

bilinçaltıma güveniyorum :)

ha unutmadan belirteyim. asla alkolik değilim haftada bir içerim 4 kişinin içtiğini içerim. 5 yıldır kusma yok.

içki içmeye biraz emek verin. ama yine de umarım 2 şişe şarabın üstüne 8 tane ekstra bira içecek kadar abartmassınız olayı.

tabi lan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

Zande bunu yazdı:
    -----------------------------

Pic_Boy bunu yazdı:

alka seltzer al eczaneden ic bitane hic biseyin kalmaz ... ben icki ictikten sonra yatmadan once bitane iciyorum sabaha yeni dogmus gibi kalkiyorum. ne mide agrisi ne mide bulantisi hic bisey yok ...

Biz akşamcıların ERTESİ GÜN hapı dediğimiz, mucizevi ilaç. Her içici mutlaka evinde bulundurmalı, en kötü ihtimalle sabah kalkınca bile içseniz, günün geri kalanını kurtarırsınız.

o İlacın İçindeki malzemeler

Sitrik asit (limon tuzu) , asetilsalisilik asit (aspirin)  , sodyum bikarbonat (kabartma tozu)  bunlardan oluşuyormuş alamassan  bunladı dene

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

tavuk üstüne dondurma yersen bir yandan da içerken , için dışına çıkar böyle , bu olayda ki tek faktör içki değil bence. 

en beteride ölçüyü kaçırıp sabah ayılamadan işe gelmek zorunda olmak , yani kusabilsem falan rahatlayacağımda onu yapmakta zor, bir yerde tavuk yediğine şükret.  geçen pazarki sapıtma seansından sonra bende tevbe edeyimmi acaba diye düşünmedim değil ama sorun içmek - içmemek değil ağzınla içememek 

herşeyin bir şeyi vardır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

vücudunun su dengesi bozulmuş...

azar azar su almaya çalış...

su içtikten sonra kusma devam ediyorsa,su almakta zorluk çekiyorsan;acile git serum bağlarlar 1 saatte düzelirsin...

Acaip derecede agresifim !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek

kusmak iidir hocam açılırsın. çok yemek yediğin için kusmuşundur yoksa bira bişey yapmaz adama 

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Hocalar hepinize teşekkürler. Bilgisayarın başında sızıp kalmışım daha yeni uyandım. Tartıldım 3 kilo vermişim :D Şu anda içim acaip derecede yanıyor susuzluğum geçmiyor su içtikçe susuyorum :D Birde ishal olmuşum onun dışında başka bir problemim kalmadı :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

CAgAtAy bunu yazdı:

e2 bunu yazdı:

Not: Artık içkiyede tövbe ettim

Bende aynısını demiştim

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    matr0x
    matr0x's avatar
    Erkek

Hoca eskiden banada oluyordu kusma olayı ama hiç bir zaman uyutmayacak derecede olmamıştı onu söyliyim. 

Sabah kalktığımda mide bozuk oluyodu, (akşamdan kalma hissi) alıyordum 1 tane salatalığı güzelce soyup, tuzlayıp yiyorum. Ohhh mis gibi mide geçmiş olsun... :) Öyle hap map atmanı tavsiye etmem. Bağışıklık sisteminin amına koyma boşuna. Doğal besinlerle düzetmeye çalış.

Tanrının bana baş edemeyeceğim bir şey vermeyeceğini biliyorum. Sadece keşke bana bu kadar güvenmeseydi diyorum...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    @korkarabatak hocam sen kartaldami oturuyordun

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 5642 Toplam Mesaj: 35