IDC - BT Güvenliği Konferansı - 5 Mart Salı Ankara / 21 Mart Persembe Istanbul
-
-------------------
Kayıdımı yaptım ama 2iş gününde onaylanıcak geri dönüş yapılacak filan dedi :D Bakalım onay verirlerse gideriz.
-
Şunuda alayım.
-
hafta içine niy koyuyonuz arkadaş şunları... ara söyle değiştirsinler haftasonuan felan alsınlar :d
-
IDC görünce aklıma Türk Telekom geliyor :)
Katılımcılar ve konular iyi görünüyor, başvurdum İstanbul için.
-
bu niye ingilizce lan türk değilmiyiz arkadaş biz :| bilmioz işte ingilizce zorunan mı
-
"etkinligimiz kurumsal firmalarin bt yoneticilerine ucretsizdir. bt tedarikcileri icin kisi basik 500$ dir"
seklinde not var
bu katagori disindakiler icin ucret ne kadar belirtilmemis
katilasim var.
-
underzero bunu yazdı
"etkinligimiz kurumsal firmalarin bt yoneticilerine ucretsizdir. bt tedarikcileri icin kisi basik 500$ dir"
seklinde not var
bu katagori disindakiler icin ucret ne kadar belirtilmemis
katilasim var.
Bilgi sayfasında
- FREE Attendance for all End Users
- Standard Fee for Non-sponsoring ICT companies – 500 USD
- Delegate fee is valid for vendors of IT products and solutions.
- Attendance, conference materials, coffee breaks and lunch are included in the registration fee.
yazmışlar.
Ücret olayını netleştirmek için aradım ama açan yok, mail atıyorum cevap gelince paylaşırım.
-
Harbiden müridler ücret durumunu öğreninde iyice ona göre geleyim, kapıda kalıpda bir arkadaşa bakıp çıkacam falan demek istemiyorum :\
-
kurumsal BT sorumlulari, yoneticileri, calisanlarina ucretsiz digerlerini zaten pek kabul etmiyorlar
yani ben tek basina takilan ogrenci bir bilgisayarciyim dersen giremiyorsun
bt tedarikcileri dedigi kurumsal urun satan firma personeli icin anladigim kadariyla
-
-
kayıt talebi gönderdik bakalım ücretsizse giderim bende