İdeal Kilo Hesaplama Programı
-
Easx bunu yazdı
Konuyla alakası yok belki ama şimdi böyle birşey için yeni konu açmayım :)
Programı deneyeceğim. Yalnız bu kilo konusunda bir sorum var.
Yağ - Kas Kemik ağırlığı oranını ölçen aletler nasıl bir sistemle çalışıyor sensör filan mı var tüm vucudu tarayan :) Hep merak etmişimdir
Biri beni aydınlatsın.
Bu arada ideal kilo dediğin 1.80sen 80 kilo olacaksın %10 yağ oranı olacak tamamdır
evet sensör var. Çıplak ayak ile çıkıyosun tartıya ayrıca ellerinle de kavradığın yerde sensörler var.
-
tataryigit bunu yazdıEasx bunu yazdı
Konuyla alakası yok belki ama şimdi böyle birşey için yeni konu açmayım :)
Programı deneyeceğim. Yalnız bu kilo konusunda bir sorum var.
Yağ - Kas Kemik ağırlığı oranını ölçen aletler nasıl bir sistemle çalışıyor sensör filan mı var tüm vucudu tarayan :) Hep merak etmişimdir
Biri beni aydınlatsın.
Bu arada ideal kilo dediğin 1.80sen 80 kilo olacaksın %10 yağ oranı olacak tamamdır
evet sensör var. Çıplak ayak ile çıkıyosun tartıya ayrıca ellerinle de kavradığın yerde sensörler var.
Eyv hocam sağol her spor salonunda vardır sanırım bu aletten
-
benim gittiğim 2 farklı spor salonunda yoktu ama hastahanelerde ve diyetisyenlerde var.
-
Program mantıklı ama bir önerim var: Windows ortamında Carriage Return & Line Feed geçerli yani doğrusu \n yerine \r\n kullanmak.
-
hazır laf kilodan açılmışken hacılar bişi soracam sex sırasında kilo sorunu oluyor mu ? Erkeklere soruyorum bunu özellikle 160-170 arası boyda 100 ve üstü kilo olanlar için soruyorum cinselliğe engel oluyor mu bu durum ?
-
-
zalimadam bunu yazdı
virgul koyunca kafası karışıyor :)
-
zalimadam bunu yazdızalimadam bunu yazdı
virgul koyunca kafası karışıyor :)
hayir kafası karışmamış, sen 1,73cm boyundamısın? 1,73m boyundasın. program senden cm cinsinden istediği için 173 yazman lazım.senin kafa karışmış :/
-
__hsyN__ ağzın bal yesin :)
Bu arada üstte kilo & sex olayını soran mürit. Tam tarifine göreyim. Hiç sorun olmuyor. Ha elbet yapamayacağım pozisyon vardır ama şükür gayet iyiyim. -
tataryigit bunu yazdı
__hsyN__ ağzın bal yesin :)
Bu arada üstte kilo & sex olayını soran mürit. Tam tarifine göreyim. Hiç sorun olmuyor. Ha elbet yapamayacağım pozisyon vardır ama şükür gayet iyiyim.hocam merak ettiğim misyoner pozisyonunda bi sorun çıkıyo mu ?