IDM Le Surekli Hatalar Var YARDIM!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arcnist
    arcnist's avatar
    Erkek

2 gun once pc ye format attım suan yaşadıgım bi probelm var ıdm surekli olrak hatalar verip duruyor son guncellemyide yaptım hersesyin normal olmasına ragmen surekli olrak resimdeki gibi hataları alıyorum neden boyle oluyor 1.gun proble yoktu cıkamadım işin işinden

[IMG]http://i48.tinypic.com/2njbuyd.jpg[/IMG]http://i48.tinypic.com/2njbuyd.jpg

[IMG]http://i48.tinypic.com/25aqhc9.png[/IMG]

http://i48.tinypic.com/25aqhc9.png

G-A-L-A-T-A-S-A-R-A-Y Dilini Kaybetmiş Bir Millet Yok Olmaya Mahkumdur! Türkçemize Sahip Çıkalım! Fok Balığı Türünde Konuşanları Uyaralım!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arcnist
    arcnist's avatar
    Erkek

ve sadece benm bilgisayırm dgl kuzenin bilgisayrında da aynı hataları verip duruyor bi bilen yok mu bi yardım

G-A-L-A-T-A-S-A-R-A-Y Dilini Kaybetmiş Bir Millet Yok Olmaya Mahkumdur! Türkçemize Sahip Çıkalım! Fok Balığı Türünde Konuşanları Uyaralım!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arcnist
    arcnist's avatar
    Erkek

kimse blmiyor mu nedeni!

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

internet bağlantısı kesildikten bisüre sonra çıkıyor benim bildiğim kadarıyla, başka sebepleride vardır muhtemelen..

edit:zaten yazıyormuş internet bağlantısı bulunamaması:S

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arcnist
    arcnist's avatar
    Erkek

iide baglantılarda hiçbir problem yok niye boyle oluyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

aynı link m, sorunlu, her bağlantıda mı aynı şeyi yapıyor ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arcnist
    arcnist's avatar
    Erkek

her baglantıda yapıyor video indiriken bile aynı soruın oluyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam benim iğrenç denebilecke bi internetim var her 2 dakkada bi kendini sıfırlıyo vs..

O hatayı benden iyi kimse bilemez :D

İnternet bağlantın olabilir ama sıfırlıyo kendini bu türkiyedede başıma geldi

Normal idm i kaldırıp indirmeyi dene iniyosa idm de vardır

ama tahminen göreceğin tablo normal indirirkende bi yerde durması yada downloadın %0 da beklemesi olacaktır..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

Aynı sorunu anti-virüs programını kapatarak çözmüştüm ya da güvenlik seviyesini biraz düşürebilirsin.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arcnist
    arcnist's avatar
    Erkek

normal olarak indiriyor bir problem yapmıyor ama lanet set ıdm ile olmuyor aq

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arcnist
    arcnist's avatar
    Erkek

işin kotusu dgr indirme yoneticileri ile ıdm deki gibi nsl prem girip de sıraya koyacagım blmiyorum bildiginiz ıdm kdr hzılı ve bu sekilde yapabilecegim yada jdown nsl yapacagım varsa yazarsanız sevinirim

Toplam Hit: 2175 Toplam Mesaj: 13