İguana
-
hocam pitonunda resimlerini ekler misin bi ara : )
konu ile alakasız ama buda benim hayvancık kendisi chinchilla oluor. degerli bir kürk hayvanı.
-
Ozden bunu yazdı:
-----------------------------
OveRTaX bunu yazdı:
Ben eve köpek almak istiyorum annem izin vermiyor,gösterdim bak insanlar neler besliyor evinde kalbine iniyordu :D
Herkesin zevki farklı ben sürüngenleri sevmem ama nedense hep ilgimi çekerler onlarla ilgili belgeselleri bulur izlerim ama ormanda filan bir yılan görsem yusuf yusuf olurum.Hadi bu hayvanları evinizde besliyorsunuz hiç mi saldırgan olmuyorlar?Sonuçta tehlikeli hayvanlar..
-----------------------------Piton yılanları iguanalardan daha uysal hayvanlar kendi gölgelerinden korkarlar :) bendeki şuanda 1.20 boyunda yaklaşık 5 aydır bende bir kere tıslamadı bile :) daha önce red tail boa yılanı besledim 2 sene boyunca 1 kere ısırmadı bile o kadar diyim size :) beslemediğim ve ısırılmadığım hayvan kalmadı ama yılan kadar zararsızını beslemedim köpeğim bile önünden yemeğini almaya çalıştığımda hırlıyor nankör it :)
-----------------------------we çok ilginçtir benim arkadaşım besliodu ailece sewiolardı kardeşinin mi ne ateşi çıkmış hastalanmış kışın düşürememişler yılan gidip pencereye kendini yapıştırıp yapıştırıp hasta kardeşinin üzerine yatmaış ateşini düşürmüş o bile gözümle görmesem inanmazdım diodu ,)) sewiorum ben haywanları yaa insandan daha zararsız ,))
-
vovinion bunu yazdı:
konu ile alakasız ama buda benim hayvancık kendisi chinchilla oluor. degerli bir kürk hayvanı.
-----------------------------Oo çinçinalar güzel hayvanlardır mavi boz karışımı derileri yüzünden çok avlanıyor bu hayvanlar.Bu arada resimleri imageshack'e upload ettim
2 yıl beslediğim red tail boa constructor (kırmızı kuyruk boa yılanı) :
http://img838.imageshack.us/i/redta.jpg/
http://img409.imageshack.us/i/redta2.jpg/
buda albino king python (albino kral piton) :
-
o kral piton daha ne kadar buyucek ve hadi iguana yeşillik faan yior. bu yılanlar ne ile beslenior?
-
vovinion bunu yazdı:
o kral piton daha ne kadar buyucek ve hadi iguana yeşillik faan yior. bu yılanlar ne ile beslenior?
-----------------------------Canlı yem ile besleniyorlar boyutuna göre yiyecek çeşitleride artıyor.Pinky,hamster,deney fareleri vs. Albinolar 2 çeşit albino burmeseler 4-5 metreye ulaşabiliyor normal albinolar 2-3 metre.Bendeki normal albino ama o kadar büyümeden satar başka bişey alırım heralde.Artık yavaş yavaş zehirli ırklara geçiş yapmayı düşünüyorum :) Cobralar mesela, mükemmeller ya..
-
vovinion bunu yazdı:
-----------------------------Bulunduğu yerden memnun gözüküyo, rahatı yerinde :D
-
Sleep bunu yazdı:
vovinion bunu yazdı:
-----------------------------Bulunduğu yerden memnun gözüküyo, rahatı yerinde :D
bende muhabbet kuşu var, eskiden kedi ve papağan belseidm, siz oldukça extreme takılıyorsunuz. -
Buda benim ördek evde bakıorum :D Duruşu yeter ördeğimin :D
-
buda çok şekermiş :) fırındada güzel olur :P
-
Ozden bunu yazdı:
buda çok şekermiş :) fırındada güzel olur :P
hocam yılanda sever mi ördek :P