İguana

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hezarfen
    hezarfen's avatar
    Erkek

Martech bunu yazdı:
    -----------------------------

kac para bu hayvanlar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek

Leustad bunu yazdı:

İran'dan bir arkadaş getirecek iran'dakiler ne hikmetse daha değerliymiş =) 
    eve ben sürüngen tipinden bişey soksam babamda bana sürünme talimi yaptırır walla en azından papagan alırım ucamayıcagma gore bole bi cezada işlevsiz kalır :D:D

Gri Afrika Jako papağanları mükemmel hayvanlardır gerçekten, dünyanın en büyük kelime haznesine sahip kuşlar çok gerçekçi sesler çıkarıp anlamlı cümleler kurabiliyorlar sorularınıza bile cevap verebiliyorlar öğretildiği takdirde.Türkiye onları bizimkiler dizisinde tanıdı :)

SysTeMeRRoR bunu yazdı:

arkadasimda wardi gogsunde tasiyodu :) motorla giderken bile ordaydi ...
    benim yasadigim ulkede kedi gibi iguana war arabalari altinda agaclarda her yerde

Nerede yaşıyorsunuz ki böyle iguanalar kol geziyor :) ?

SilenC3 bunu yazdı:

çok güzel bu iguana bukalemun tarzı hayvanlar hayranım şerefsizim çok isterim beslemeyi ama öğrenci evinde ben bile açım onu nası doyurcam :) bide bu hayvanların fiyatı nasıldır hani ilerde tek yaşarsam ciddi şekilde düşünebilirim

Sürügen hayvanları doyurmak hiç dert değil ki açlığa çok iyi dayanırlar ayrıca tükettikleri şeyler para edicek şeyler değil.Mesela bendeki pitonu 3 haftada 1 besliyorum, 3 haftada 1 hamster veriyorum yani aylık masrafı 10 TL :) Kedi köpek bile daha masraflı.

Sandığınız kadar pahalı hayvanlar değil eğer isterseniz yurtdışından sizin için getirtebilirim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

http://leopardgeckopro.org/res/img/geicobrittney.jpg

buna öliim ben ,))

Fotoğrafçıyım böyle poz veren bir müşterim olmadı :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

Buna Bide paramı verdın Sen yüksekovada askerken  dağ başında sürüyle Vardı hemide Beleş.:)

kaç para Verdın Dil%20çıkarma

Beleş wireless kahramanı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek

Martech bunu yazdı:

kac para bu hayvanlar

Türlerine göre fiyatları değişiyor Türkiye'de her petshopta bulunmaz.Bendeki fiyatlardan bahsedeyim biraz;

Geckolar

Yılanlar

Kertenkeleler

Timsahlar

Ayrıca birçok tarantula çeşidi mevcut.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek

benim Gecko çok ilgimi çekti ama internetten biraz araştırdım her gun veya gun aşırı beslenmesi gerekiomuş ve ipek bocegi  larva cırcır böcegi ile besleniomuş. nerden bulunucak bunnar : ) ayrıca ölümcül ısırıklarda bulunabilirlermiş   bu yazılanlar n ekadra dogru ?   özellikle beslenmesi ile ilgili?

edit :  birde bence iguana deilde bukalemunlar daha iyi yaw. öle renk deiştirmesinde faan deil  yanlış bilmiosam eger bukalemunlar  daha agır hareketsiz hayvanlar ben fazla haraket etmeyen hayvanları daha çok seviorum.

mesala bendeki çinçila müthiş hareketli zaptetmesi çok zor oluo : )

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Ozden bunu yazdı:

Leustad bunu yazdı:

İran'dan bir arkadaş getirecek iran'dakiler ne hikmetse daha değerliymiş =) 
    eve ben sürüngen tipinden bişey soksam babamda bana sürünme talimi yaptırır walla en azından papagan alırım ucamayıcagma gore bole bi cezada işlevsiz kalır :D:D

Gri Afrika Jako papağanları mükemmel hayvanlardır gerçekten, dünyanın en büyük kelime haznesine sahip kuşlar çok gerçekçi sesler çıkarıp anlamlı cümleler kurabiliyorlar sorularınıza bile cevap verebiliyorlar öğretildiği takdirde.Türkiye onları bizimkiler dizisinde tanıdı :)

SysTeMeRRoR bunu yazdı:

arkadasimda wardi gogsunde tasiyodu :) motorla giderken bile ordaydi ...
    benim yasadigim ulkede kedi gibi iguana war arabalari altinda agaclarda her yerde

Nerede yaşıyorsunuz ki böyle iguanalar kol geziyor :) ?

SilenC3 bunu yazdı:

çok güzel bu iguana bukalemun tarzı hayvanlar hayranım şerefsizim çok isterim beslemeyi ama öğrenci evinde ben bile açım onu nası doyurcam :) bide bu hayvanların fiyatı nasıldır hani ilerde tek yaşarsam ciddi şekilde düşünebilirim

Sürügen hayvanları doyurmak hiç dert değil ki açlığa çok iyi dayanırlar ayrıca tükettikleri şeyler para edicek şeyler değil.Mesela bendeki pitonu 3 haftada 1 besliyorum, 3 haftada 1 hamster veriyorum yani aylık masrafı 10 TL :) Kedi köpek bile daha masraflı.

Sandığınız kadar pahalı hayvanlar değil eğer isterseniz yurtdışından sizin için getirtebilirim.

o Zaman 0 masraf bunlar hamster' de almaya gerek yok Fare vardır illa bir yere kapan kur azcık bi yem at üstüne

gelsin yakalansın sonra direk pitonun mideye =) aklımın ermediği şu lan 2 metre hayvana 1 tane hamster ne dicek ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek

Geckoları günde 1 kere beslemeniz yeterlidir, çekirge cırcır böceği vs. ile beslenir.Tabi gecko alıcaksanız daha farklı detaylarıda var terrariumu hakkında

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek

vovinion bunu yazdı:

benim Gecko çok ilgimi çekti ama internetten biraz araştırdım her gun veya gun aşırı beslenmesi gerekiomuş ve ipek bocegi  larva cırcır böcegi ile besleniomuş. nerden bulunucak bunnar : ) ayrıca ölümcül ısırıklarda bulunabilirlermiş   bu yazılanlar n ekadra dogru ?   özellikle beslenmesi ile ilgili?

edit :  birde bence iguana deilde bukalemunlar daha iyi yaw. öle renk deiştirmesinde faan deil  yanlış bilmiosam eger bukalemunlar  daha agır hareketsiz hayvanlar ben fazla haraket etmeyen hayvanları daha çok seviorum.

mesala bendeki çinçila müthiş hareketli zaptetmesi çok zor oluo : )

ölümcül ısırık konusu kesinlikle yalan :) hayatımda geckolar hakkında böyle birşeyi ilk defa duyuyorum :) bukalemun hantal hayvandır ama bukalemun bakmak daha çok ilgi isteyen birşey tavsiye etmem başlangıç için. Size sürüngenler dünyasına kral piton veya gecko ile girmenizi öneririm. Artık en son tezinizi cobralar üzerine verirsiniz :) sürüngen hayvan bakımında son nokta :) seneye inşallah bir adet viper tüküren cobra geçicek elime :)

Bu arada Smirnoff dediğin gibi fare yakalayıp önüne canlı atarsanız hiç hayır demez yer ama hayvan için çok zararlı olabilir.Çünkü kendi doğalarında bu hayvanlar fare sıçan vb. hayvanlar ile besleniyorlar ama şehirdeki fareler gibi kanalizasyonlarda gezen fareler ile değil doğada temiz hastalıksız fareler ile besleniyorlar.Burda yakalayıp vericeğiniz fare muhtemelen kanalizasyonlardan vs. yerlerden geçmiş hastalıklı bakteriler taşıyan farelerdir.Yılana zarar verebilir yedikten sonra.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Beti benzi atmış hoca.

Toplam Hit: 16536 Toplam Mesaj: 83