İkinci El Klima Alınır Mı
-
Merhaba, yaz geliyor, klima alıcam, 40 50k lık klimalar 15-20 civarına satılıyor, 25k ya kiwi almaktansa acaba bağlantı dahil 25k ya Daikin mitsubishi felan mı alsamki diyorum, sizce alınır mı? Nelere dikkat etmem lazım ne tavsiye edersiniz.
-
Inverter almalısın onlar daha yeni teknoloji. Daha az elektrikle daha iyi iş görür. Birde markaya dikkat et bayağı oluyor Tiktok'ta bir video izlemiştim Hintliler klimanın üzerindeki markayı asetonla silip üstüne Daikin, Mitsubishi gibi kaliteli markaların ismini basıyordu. Birde alacağın yerde önemli. Montaj, elektrik hattı, bakır boru vs vs bunlarıda fiyata dahil edip garanti veriyor mu ? Son olarak en önemlisi içine yeni gaz basıyor mu ?
-
O paraya baymak al geç .
-
Sağlam bir şekilde almak istiyorsan demonte alma tanıdık değilse git montajlı halde test et bak kontrol et soğutma ısıtması iyi ise gözün kapalı al.
-
o bütçeye 12'lik bosch, airfel veya az üstüne baymak al geç hocam 2. el klima bildiğin biri değilse çok sıkıntı iş.
okula taktırdık 6 aydır her ay bi işi çıkıyor.
-
sıfır airfel alıyorsun arkana bakmıyorsun.
-
28 e 12bin baymak aldım vurdum 6 taksit geçtim
-
bosch 4000i
6 yıllık baymak elegant plus klimam geçen bayramdan sonra E5 hatası verip bozuldu. servisini çağırıp yaptırmak saçmlık gibi geliyor. bilemedim. -
BosphorusPasha bunu yazdı
bosch 4000i
6 yıllık baymak elegant plus klimam geçen bayramdan sonra E5 hatası verip bozuldu. servisini çağırıp yaptırmak saçmlık gibi geliyor. bilemedim.E5 gaz hatasi degil mi hocam ?
-
Bu japon markalarını adamlar nasil pazarladiysa milletin kafasını sokmuşlar bir şekilde.
Baymak, LG al geç hocam. En az 20 tane aldık son 10 senede, hepsi saat gibi çalışıyor.
-
Kreyzi bunu yazdıBosphorusPasha bunu yazdı
bosch 4000i
6 yıllık baymak elegant plus klimam geçen bayramdan sonra E5 hatası verip bozuldu. servisini çağırıp yaptırmak saçmlık gibi geliyor. bilemedim.E5 gaz hatasi degil mi hocam ?
iç ve dış ünite iletişim hatası deniliyor ama bilemedim