folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İkinci El Klima Alınır Mı

İkinci El Klima Alınır Mı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErastoX
    ErastoX's avatar
    Erkek
    BosphorusPasha bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

bosch 4000i

6 yıllık baymak elegant plus klimam geçen bayramdan sonra E5 hatası verip bozuldu. servisini çağırıp yaptırmak saçmlık gibi geliyor. bilemedim. 

E5 gaz hatasi degil mi hocam ?

iç ve dış ünite iletişim hatası deniliyor ama bilemedim

Benim eski klimada da oldu bir türlü çözülmedi 2 elektronikçi baktı beceremedi attım çöpe bende

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hakanylmaz
    hakanylmaz's avatar
    Erkek

alınır hocam ama aldıktan sonra iyicene temizletmen gerek gazına baktırman gerek 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

başlığı ikinci el kıyma alınır mı diye okudum. Ekonomiye bak vay mk ne hale geldik derkene klima yazdığını farkettik. 

Ekonomi izleye izleye sonunda pigibolojik deliye döndük

Cigu bigule :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

bosch 4000i

6 yıllık baymak elegant plus klimam geçen bayramdan sonra E5 hatası verip bozuldu. servisini çağırıp yaptırmak saçmlık gibi geliyor. bilemedim. 

Dış üniteyide arada temizletmek gerekiyor. İçinde fana zamanla toz pislik doluyor dönmesini engelliyor. Hava tutup fanada WD-40 spreyleme yağlayıp temizlemek lazım.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

ALINMAZ. 

baymak al arkana yaslan.

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    ErastoX bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

bosch 4000i

E5 gaz hatasi degil mi hocam ?

iç ve dış ünite iletişim hatası deniliyor ama bilemedim

Benim eski klimada da oldu bir türlü çözülmedi 2 elektronikçi baktı beceremedi attım çöpe bende

klima çöpe atılır mı ya :D adamlar kart arıyor satsana atmak yerine. 

@mkyb Dış ünitenin içi temiz çatıda olduğu için rüzgar yağmur derken pislik yok arada açıp bakıyorum ama yine de sanırım yeni klimaya bulaşcaz gibi. bu arada bosch 4000iu modeli yeni modelmiş baya tavsiye ediliyor 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

20 yıl oldu sanırım bir sicaklar var o zaman anamın evindeyimm kot kanaat para yok zaten. Neyse bir iş yapmıştım biraz para geçti elime gittim ikinci el Arçelik buldum arkadaşın şirket aracıyla aldikngeldik kurduk bakır boru filan yok hazır metrelik aleminyum. Borular var ucuz ondan da aldık hazır hale getirdik.bbirnueta bulduk geldi gazını bastı ayarladi o günden beri tık demiyor yaz kış kulkkaniyorlar tabi şans meselesi.

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

bosch 4000i

Başkan anlardan eğer dış üniteyi sok

Kablo bağlantısının ilk adımında motor kondansatör var büyük onu değiştir sonra dış ünite deki tüm kondansatörleri değiştir bir dene derim 

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı

bosch 4000i

Kablo bağlantısının ilk adımında motor kondansatör var büyük onu değiştir sonra dış ünite deki tüm kondansatörleri değiştir bir dene derim 

komp a kadar inmedim ama anakarttaki kondansatörler sağlam duruyordu gözle bakınca zaten 2 tane büyük var. bakalım detaylı sökerim yakında o zaman bakarım bi. ama bu e5 genelde klimanın emekliye ayrılmasına sebep gibi duruyor anakart değişmiş çoğunda. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı

bosch 4000i

komp a kadar inmedim ama anakarttaki kondansatörler sağlam duruyordu gözle bakınca zaten 2 tane büyük var. bakalım detaylı sökerim yakında o zaman bakarım bi. ama bu e5 genelde klimanın emekliye ayrılmasına sebep gibi duruyor anakart değişmiş çoğunda. 

Klima neden emekliye ayrılsın ki mutlaka çözümü olur anakart kaynaklı ise ama önemli olan bunu çözecek elektronik bilgisi olan adam bulmak. Anakart fiyatı ucuzsa al geç tak calisir zaten 

Toplam Hit: 1197 Toplam Mesaj: 28
klima beyaz eşya yeni tbt i̇kinci el