İkinci Karikatürüm
-
-
Adam yılmıyor :D
Helal olsun devam mürid :D
-
Güzel olmuş eline kalemine sağlık
-
buzukatak bunu yazdı
Şimdi adını denk getiremiyorum, forumda bir arkadaş var 10 - 15 saniyelik, ama 2/3'ü intro olan 3d animasyonlar falan yapıyor.
Millet çılgıncasına beğeniyor falan. Öyleler gerçekten de, ama kimse tutup da o müridi Holywood'da çalışan işin erbaplarıyla kıyaslamıyor, görmedim.
Burada bir çifte standart var ki sanırım karikatür çizmeyi küçümsüyor galiba bizim müritler.
Muhtemelen en iyilerinin olduğu dergiler bugün 1-2 liraya ulauşabildiğinden kolay görüp, onu bile becerememiş sanıyorlar.
Heryerden bir espri, bir dalga geçme vs..
Çizimin kötülüğü, esprinin bayıklığı ile ciddi ciddi dalga geçen arkadaşlar : lan hiç komik değilsiniz.
Bugün çizdiği ufacık bir kare ile güldüren ünlü karikatüristlerin 10 yıl kadar önceki çalışmalarını araştırsınlar. L-manyak, Lombak, Gırgır gibi dergilerde. Çok iğrenç olduklarından Facebook'da karikatür sayfalarında bulamazsınız, epey araştırmanız lazım.
u235'inkilerin yanında sanat eseri kalacağı karikatürler dergilerde yayınlanıyordu o zaman.
Çizim de, espri üretkenliği de gelişen şeyler ki o adamlar bugün çılgın atıyorlar.Sevgiler.
Teşekkürler hocam : )
@kilit11
Yok hocam saç o imza atmadım oraya :)
@psikolog
Valla kendi esprilerimi çizmek daha çok hoşuma gidiyor.Sende meraklıyım demişsin.Meraklıysan çiz o fikrini sende.Güzel olur. -
yakında 3. geliyor
-
u235 bunu yazdı
yakında 3. geliyor
çok bekletme hocam çizim yeteneğini daha 2. denemede bu kadar geliştirmen çok entrasan bi de elle çizebiliyorsan elle çiz, bakalım yenisinin konusu ne olacak merakla bekliyoruz
-
Bi konu ac bari karikaturlerede tarih at gelisimden vb daha kolay soz edilir.fikirler tavsiye verilir.tek konu ikinci mesajda toopla
-
u235 bunu yazdı
yakında 3. geliyor
heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum. eminim bu sefer de akıl dolu muhteşem bir şeyler çıkacak ortaya. şimdiden heyecanlandım :)
-
neyle çizdiğini bilmiyorum paintle çizdiğini varsayarak değerlendiriyorum biraz benzemiş.
espri konusunda da özgün olmanı öneririm. en kolayına kaçmışsın.
-
Mümkünse birdaha karikatür yapma hacı sen.
1. sınıf kalitesinde espiriler falan :))