İkinci Karikatürüm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umitomas
    umitomas's avatar
    Erkek

Adam yılmıyor :D 

Helal olsun devam mürid :D 

Ben mi? Karakalemle çizilmiş gökkuşağı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Güzel olmuş eline kalemine sağlık

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    buzukatak bunu yazdı

Şimdi adını denk getiremiyorum, forumda bir arkadaş var 10 - 15 saniyelik, ama 2/3'ü intro olan 3d animasyonlar falan yapıyor.
    Millet çılgıncasına beğeniyor falan. Öyleler gerçekten de, ama kimse tutup da o müridi Holywood'da çalışan işin erbaplarıyla kıyaslamıyor, görmedim.
    Burada bir çifte standart var ki sanırım karikatür çizmeyi küçümsüyor galiba bizim müritler.
    Muhtemelen en iyilerinin olduğu dergiler bugün 1-2 liraya ulauşabildiğinden kolay görüp, onu bile becerememiş sanıyorlar.
    Heryerden bir espri, bir dalga geçme vs..
    Çizimin kötülüğü, esprinin bayıklığı ile ciddi ciddi dalga geçen arkadaşlar : lan hiç komik değilsiniz.
    Bugün çizdiği ufacık bir kare ile güldüren ünlü karikatüristlerin 10 yıl kadar önceki çalışmalarını araştırsınlar. L-manyak, Lombak, Gırgır gibi dergilerde. Çok iğrenç olduklarından Facebook'da karikatür sayfalarında bulamazsınız, epey araştırmanız lazım.
    u235'inkilerin yanında sanat eseri kalacağı karikatürler dergilerde yayınlanıyordu o zaman.
    Çizim de, espri üretkenliği de gelişen şeyler ki o adamlar bugün çılgın atıyorlar.

Sevgiler.

Teşekkürler hocam : )

@kilit11

Yok hocam saç o imza atmadım oraya :)

@psikolog

Valla kendi esprilerimi çizmek daha çok hoşuma gidiyor.Sende meraklıyım demişsin.Meraklıysan çiz o fikrini sende.Güzel olur.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

yakında 3. geliyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

yakında 3. geliyor

çok bekletme hocam çizim yeteneğini daha 2. denemede bu kadar geliştirmen çok entrasan bi de elle çizebiliyorsan elle çiz, bakalım yenisinin konusu ne olacak merakla bekliyoruz

..Morali hep bozuk olan insan..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Bi konu ac bari karikaturlerede tarih at gelisimden vb daha kolay soz edilir.fikirler tavsiye verilir.tek konu ikinci mesajda toopla

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

yakında 3. geliyor

heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum. eminim bu sefer de akıl dolu muhteşem bir şeyler çıkacak ortaya. şimdiden heyecanlandım :)

We can be more, we can be much more.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

neyle çizdiğini bilmiyorum paintle çizdiğini varsayarak değerlendiriyorum biraz benzemiş. 

espri konusunda da özgün olmanı öneririm. en kolayına kaçmışsın.

///______________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Mümkünse birdaha karikatür yapma hacı sen.

1. sınıf kalitesinde espiriler falan :))

Toplam Hit: 5489 Toplam Mesaj: 44