folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İl İlçe Yılbaşı Partileri - Eğlenceleri

İl İlçe Yılbaşı Partileri - Eğlenceleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yılbaşı yaklaşıyor malumunuz. Bu yüzden herkes bildiği yılbaşı partilerini veya eğlencelerini yazarsa gitmek isteyenlerinde bilgisi olmuş olur.

Çoğu sene yılbaşında evde oturmuş biri olarak bu sene kız arkadaşımla bi yerlere gitmeyi planlıyorum. bilenler kendi muhitlerindeki eğlence - partileri yazarsa güzel olur hemde insanların bilgisi olur.

Benim özellikle aradığım kütahya - eskişehir - bursada kiler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

yılbaşı heramdır hacı :|

kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    thekurdo bunu yazdı

Hacı biz eğlenmenin derdindeyiz. Yılbaşıda buna sebep oluyo. Sen kimin direk sadece yılbaşını kutladığını gördün ki :D

Milletin yılbaşından anladığı tek şey 10 dan geri saymak. Artık buda haramsa diyecek bişeyim yok :)

iLLuMiNaTi tarafından 20/Ara/12 11:26 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

paran varsa alternatif çok

Kartal http://www.samarerestaurant.com/

güzel geçer öyle büyük bi şhow yok ama 2-3 duble içip eğlenebilirim gibi :

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    ErotikPanda bunu yazdı
    thekurdo bunu yazdı

Hacı biz eğlenmenin derdindeyiz. Yılbaşıda buna sebep oluyo. Sen kimin direk sadece yılbaşını kutladığını gördün ki :D

Milletin yılbaşından anladığı tek şey 10 dan geri saymak. Artık buda haramsa diyecek bişeyim yok :)

Mutlu yıllar isa, mutlu yıllar sana :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

o zaman hepi börtdü hepi kirismıs la :D ankarada varsa kopacak bi yer söyleyinde giderayak bi takılak bizde :D

kendinize ayığ olunuz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

paran varsa alternatif çok

Kartal http://www.samarerestaurant.com/

güzel geçer öyle büyük bi şhow yok ama 2-3 duble içip eğlenebilirim gibi :

Hacı paralı parasız pahalı ucuz değilde hani bildiğiniz gördüğünüz şeyleri paylaşırsanız herkes cebine göre bi düşünebilir.

Birazcık sosyal olalım lan :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiaD06
    MiaD06's avatar
    Erkek

Ankara kızılay ful çakılı

MiaD06 tarafından 20/Ara/12 11:31 tarihinde düzenlenmiştir

Tek isteğim MiaD'ımın dolması .. cart curt.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Ankara Çayyolunda komple bina kiraladık, 3 kat+bodrum şeklinde 4 farklı konsept olacak. Bayılanlar için havuz, acıkanlar için garajda türlü çeşitli yiyecekler de var (:

Giriş 80 lira, üç içki dahil. Alkol genel olarak ucuz olacak, bira 5 tekila 4 kokteyller 6-30 arası diye düşünüyoruz. Sık sık belli içki gruplarında 10-15 dakikalık indirimler olacak zaten. Gelirken kendi içkinizi de getirebilirsiniz sıkıntı yok. Dişi erkek oranı mantıklı olmak şartıyla katılmak isteyenler olursa haber edebilir. 18 yaşın altı kesinlikle yok, kuzenimdi kardeşimdi falan olmasın alamayız. Bir de park yeri sıkıntısı olacağını tahmin ediyoruz, taksi durağıyla anlaşmamız var, mümkünse kendi arabanızla gelmeyin.

izzmarit tarafından 20/Ara/12 12:24 tarihinde düzenlenmiştir

sigara değil, balık olan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Ankara Çayyolunda komple bina kiraladık, 3 kat+bodrum şeklinde 4 farklı konsept olacak. Bayılanlar için havuz, acıkanlar için garajda türlü çeşitli yiyecekler de var (:

Giriş 80 lira, üç içki dahil. Alkol genel olarak ucuz olacak, bira 5 tekila 4 kokteyller 6-30 arası diye düşünüyoruz. Sık sık belli içki gruplarında 10-15 dakikalık indirimler olacak zaten. Gelirken kendi içkinizi de getirebilirsiniz sıkıntı yok. Dişi erkek oranı mantıklı olmak şartıyla katılmak isteyenler olursa haber edebilir. 18 yaşın altı kesinlikle yok, kuzenimdi kardeşimdi falan olmasın alamayız. Bir de park yeri sıkıntısı olacağını tahmin ediyoruz, taksi durağıyla anlaşmamız var, mümkünse kendi arabanızla gelmeyin.

vayy arkadaş.. okudum okudum duygulandım :D 

çayyoluna git gel benim zaten 50 lira :D 80 lirada oraya..

ennnn az bi 50 de içeceğe gitse.. 

200 tl bi gecelik :/

http://www.leyladansonra.com/
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    BarisYigit bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

vayy arkadaş.. okudum okudum duygulandım :D 

çayyoluna git gel benim zaten 50 lira :D 80 lirada oraya..

ennnn az bi 50 de içeceğe gitse.. 

200 tl bi gecelik :/

Sana kıyak geçeriz ((: Evinden kızılaya, kızılaydan bizim okula geliyorsun dolmuşla, 4 tl. Burdan ben sana geliş saatine göre birilerini ayarlıyorum, onlarla Çayyoluna geliyorsun. 30 lira veriyorsun bana, sınırsız içiyorsun. Dönüş için de, sabah bizle beraber bayılırsın, öğlen gibi kalkar kahvaltı yapar seni okula getiririz tekrar, en fazla iki amfi taşırsın. Ordan da eve gitmen bi 4 tl. Oldu mu böyle? (:

sigara değil, balık olan.
Toplam Hit: 7058 Toplam Mesaj: 60