İl İlçe Yılbaşı Partileri - Eğlenceleri
-
Ephesus bunu yazdı
önceden rezervasyon yaptırman lazım ama eskişehir 222 park'taki yılbaşı eğlenceleri her zaman güzel olur.
Onu bi araştırayım ya gidebilitem var. 2 çift gideriz belkide.
eskişehir kütahya bursa hatta afyona bile açığız :D
-
konya da bütün gazinolarda vardır heralde. giderük birine :D
-
BarisYigit bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
Ankara Çayyolunda komple bina kiraladık, 3 kat+bodrum şeklinde 4 farklı konsept olacak. Bayılanlar için havuz, acıkanlar için garajda türlü çeşitli yiyecekler de var (:
Giriş 80 lira, üç içki dahil. Alkol genel olarak ucuz olacak, bira 5 tekila 4 kokteyller 6-30 arası diye düşünüyoruz. Sık sık belli içki gruplarında 10-15 dakikalık indirimler olacak zaten. Gelirken kendi içkinizi de getirebilirsiniz sıkıntı yok. Dişi erkek oranı mantıklı olmak şartıyla katılmak isteyenler olursa haber edebilir. 18 yaşın altı kesinlikle yok, kuzenimdi kardeşimdi falan olmasın alamayız. Bir de park yeri sıkıntısı olacağını tahmin ediyoruz, taksi durağıyla anlaşmamız var, mümkünse kendi arabanızla gelmeyin.
vayy arkadaş.. okudum okudum duygulandım :D
çayyoluna git gel benim zaten 50 lira :D 80 lirada oraya..
ennnn az bi 50 de içeceğe gitse..
200 tl bi gecelik :/
izmarit in deidği güzergah otobüsü kullan odtüde inme devam et, ümitköy köprüsünde in ben seni ordan alırım :d gene 4 lira :D 2-3 kilo çekirdek, icetea, çikolata vs derken bide tekirdağ :D tekirdağ sonrası çay ıda evdeki çaylardan demleriz :d en fazla 30-40 lira :D
-
Bursa
Club Chyna bununkini bulamadım hacı Vici veya bunun için bu numaradan bilgi alabilirsin. 05053168590
MiqRoP tarafından 21/Ara/12 23:18 tarihinde düzenlenmiştir -
izzmarit bunu yazdıBarisYigit bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
Ankara Çayyolunda komple bina kiraladık, 3 kat+bodrum şeklinde 4 farklı konsept olacak. Bayılanlar için havuz, acıkanlar için garajda türlü çeşitli yiyecekler de var (:
Giriş 80 lira, üç içki dahil. Alkol genel olarak ucuz olacak, bira 5 tekila 4 kokteyller 6-30 arası diye düşünüyoruz. Sık sık belli içki gruplarında 10-15 dakikalık indirimler olacak zaten. Gelirken kendi içkinizi de getirebilirsiniz sıkıntı yok. Dişi erkek oranı mantıklı olmak şartıyla katılmak isteyenler olursa haber edebilir. 18 yaşın altı kesinlikle yok, kuzenimdi kardeşimdi falan olmasın alamayız. Bir de park yeri sıkıntısı olacağını tahmin ediyoruz, taksi durağıyla anlaşmamız var, mümkünse kendi arabanızla gelmeyin.
vayy arkadaş.. okudum okudum duygulandım :D
çayyoluna git gel benim zaten 50 lira :D 80 lirada oraya..
ennnn az bi 50 de içeceğe gitse..
200 tl bi gecelik :/
Sana kıyak geçeriz ((: Evinden kızılaya, kızılaydan bizim okula geliyorsun dolmuşla, 4 tl. Burdan ben sana geliş saatine göre birilerini ayarlıyorum, onlarla Çayyoluna geliyorsun. 30 lira veriyorsun bana, sınırsız içiyorsun. Dönüş için de, sabah bizle beraber bayılırsın, öğlen gibi kalkar kahvaltı yapar seni okula getiririz tekrar, en fazla iki amfi taşırsın. Ordan da eve gitmen bi 4 tl. Oldu mu böyle? (:
benide alın nolur laan :D taa sakaryalardan gelesim tuttu yeminle :D ankaraya çok gelmedim ama en son geldiğimde tüm ankaraya söverek gittim :D saat sabahın 4ü ankaraya girmişiz kafa olmuş zaten uykusuzluktan bi milyon adama aştiyi sorduk adam bizi ayaşa gönderdi :D 120 km yol yaktım sırf o adam yüzünden. sonra benzinliğe geri gittim yol tarif eden adamı dövmek için mesaisi bitmiş gitmişti :D
-
izzmarit bunu yazdıSharp bunu yazdı
hoca ortam çok sap olur mu 2-3 çift gelsek sorun olmaz demi
Yok canım davetiyeler ikili satılıyor zaten (: Üniversite kanalları dışında olayı bilen bi siz varsınız Ankara apaçilerinin doluşması sözkonusu değil. Onun dışında boyu 3 eni 2 metreden altı güvenlikçimiz var, en ufak bir sorunda sorunu çıkaran kimse kuyruğundan tutup atacaklar dışarı. Rahat edersiniz merak etme.
benim harry poter gelmez öyle yerlere biz tombalamız kaynana dilimiz felan alıp şöminenin karşısında sıcak şarapla birlikte yağan karı izleyip keman konçertoları dinlemeyi düşünüyoruz :)
-
Yilbaşinda ata topraği moğolistana gidiyorum malesef.Keşke Ankara da olsaydimda katilsaydim şu etkinliğe.Neyse kismet artik Ankara da olacak
diğer etkinliklere :)
-
xzxz bunu yazdı
istanbul okmeydanında evde parti var , içkisini alan gelsin :)
Bende perpada dukkanda tek kisilik parti yapicam
-
Hadi gençler bilenler bilmeyenlere söylesin haydi
-
Bende 3 5 Kanka Ayarlıyıp Taksimde Fortçuluk Yapmayı düşünüyorum amk :)
Yenı yıla nasıl girersek öyle devam eder diyee fotçu olacam amk :D