folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İl İlçe Yılbaşı Partileri - Eğlenceleri

İl İlçe Yılbaşı Partileri - Eğlenceleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ephesus bunu yazdı

önceden rezervasyon yaptırman lazım ama eskişehir 222 park'taki yılbaşı eğlenceleri her zaman güzel olur.

Onu bi araştırayım ya gidebilitem var. 2 çift gideriz belkide.

eskişehir kütahya bursa hatta afyona bile açığız :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

konya da bütün gazinolarda vardır heralde. giderük birine :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    BarisYigit bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

Ankara Çayyolunda komple bina kiraladık, 3 kat+bodrum şeklinde 4 farklı konsept olacak. Bayılanlar için havuz, acıkanlar için garajda türlü çeşitli yiyecekler de var (:

Giriş 80 lira, üç içki dahil. Alkol genel olarak ucuz olacak, bira 5 tekila 4 kokteyller 6-30 arası diye düşünüyoruz. Sık sık belli içki gruplarında 10-15 dakikalık indirimler olacak zaten. Gelirken kendi içkinizi de getirebilirsiniz sıkıntı yok. Dişi erkek oranı mantıklı olmak şartıyla katılmak isteyenler olursa haber edebilir. 18 yaşın altı kesinlikle yok, kuzenimdi kardeşimdi falan olmasın alamayız. Bir de park yeri sıkıntısı olacağını tahmin ediyoruz, taksi durağıyla anlaşmamız var, mümkünse kendi arabanızla gelmeyin.

vayy arkadaş.. okudum okudum duygulandım :D 

çayyoluna git gel benim zaten 50 lira :D 80 lirada oraya..

ennnn az bi 50 de içeceğe gitse.. 

200 tl bi gecelik :/

izmarit in deidği güzergah otobüsü kullan odtüde inme devam et, ümitköy köprüsünde in ben seni ordan alırım :d gene 4 lira :D 2-3 kilo çekirdek, icetea, çikolata vs derken bide tekirdağ :D tekirdağ sonrası çay ıda evdeki çaylardan demleriz :d en fazla 30-40 lira :D

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

Bursa

Olimpik Konak Restoran

Mox Lounge

Kebapçı Yavuz İskender

Otantik Club Hotel

Bursa Benzin Cafe Bar

Heybeli Restaurant

Bulvar Fink

Caddeüstü

Otantik Gemi Otel

Gümüş Raket Balık

Almira Hotel

Piraye Kafe Bistro

Villa Villa Bademli

Saki Rum Meyhanesi

Keyf-i Ala Restaurant

Gagalini Meyhane

Doğalya Hotel Restaurant

Denizatı Balık Restaurant

Club Chyna bununkini bulamadım hacı Vici veya bunun için bu numaradan bilgi alabilirsin. 05053168590

MiqRoP tarafından 21/Ara/12 23:18 tarihinde düzenlenmiştir

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    izzmarit bunu yazdı
    BarisYigit bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

Ankara Çayyolunda komple bina kiraladık, 3 kat+bodrum şeklinde 4 farklı konsept olacak. Bayılanlar için havuz, acıkanlar için garajda türlü çeşitli yiyecekler de var (:

Giriş 80 lira, üç içki dahil. Alkol genel olarak ucuz olacak, bira 5 tekila 4 kokteyller 6-30 arası diye düşünüyoruz. Sık sık belli içki gruplarında 10-15 dakikalık indirimler olacak zaten. Gelirken kendi içkinizi de getirebilirsiniz sıkıntı yok. Dişi erkek oranı mantıklı olmak şartıyla katılmak isteyenler olursa haber edebilir. 18 yaşın altı kesinlikle yok, kuzenimdi kardeşimdi falan olmasın alamayız. Bir de park yeri sıkıntısı olacağını tahmin ediyoruz, taksi durağıyla anlaşmamız var, mümkünse kendi arabanızla gelmeyin.

vayy arkadaş.. okudum okudum duygulandım :D 

çayyoluna git gel benim zaten 50 lira :D 80 lirada oraya..

ennnn az bi 50 de içeceğe gitse.. 

200 tl bi gecelik :/

Sana kıyak geçeriz ((: Evinden kızılaya, kızılaydan bizim okula geliyorsun dolmuşla, 4 tl. Burdan ben sana geliş saatine göre birilerini ayarlıyorum, onlarla Çayyoluna geliyorsun. 30 lira veriyorsun bana, sınırsız içiyorsun. Dönüş için de, sabah bizle beraber bayılırsın, öğlen gibi kalkar kahvaltı yapar seni okula getiririz tekrar, en fazla iki amfi taşırsın. Ordan da eve gitmen bi 4 tl. Oldu mu böyle? (:

benide alın nolur laan :D taa sakaryalardan gelesim tuttu yeminle :D ankaraya çok gelmedim ama en son geldiğimde tüm ankaraya söverek gittim :D saat sabahın 4ü ankaraya girmişiz kafa olmuş zaten uykusuzluktan bi milyon adama aştiyi sorduk adam bizi ayaşa gönderdi :D 120 km yol yaktım sırf o adam yüzünden. sonra benzinliğe geri gittim yol tarif eden adamı dövmek için mesaisi bitmiş gitmişti :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    Sharp bunu yazdı

hoca ortam çok sap olur mu 2-3 çift gelsek sorun olmaz demi 

Yok canım davetiyeler ikili satılıyor zaten (: Üniversite kanalları dışında olayı bilen bi siz varsınız Ankara apaçilerinin doluşması sözkonusu değil. Onun dışında boyu 3 eni 2 metreden altı güvenlikçimiz var, en ufak bir sorunda sorunu çıkaran kimse kuyruğundan tutup atacaklar dışarı. Rahat edersiniz merak etme.

benim harry poter gelmez öyle yerlere biz tombalamız kaynana dilimiz felan alıp şöminenin karşısında sıcak şarapla birlikte yağan karı izleyip keman konçertoları dinlemeyi düşünüyoruz :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek

Yilbaşinda ata topraği moğolistana gidiyorum malesef.Keşke Ankara da olsaydimda katilsaydim şu etkinliğe.Neyse kismet artik Ankara da olacak

diğer etkinliklere :)

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    xzxz bunu yazdı

istanbul okmeydanında evde parti var , içkisini alan gelsin :)

Bende perpada dukkanda tek kisilik parti yapicam

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hadi gençler bilenler bilmeyenlere söylesin haydi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LNAU
    LNAU's avatar
    Erkek

Bende 3   5   Kanka Ayarlıyıp  Taksimde Fortçuluk Yapmayı düşünüyorum amk :)

Yenı yıla nasıl girersek öyle devam eder diyee   fotçu olacam amk :D

Yakında Güncelenecektır...
Toplam Hit: 7082 Toplam Mesaj: 60