İlginç T-Shirt Tasarımları...
-
Özel bişey olsun istiyorum ama bir türlü beğenemedim elinde var mı böyle güzel örnekler olan ? Ben koyayım bir kaç örnek. Bir siteden aldım bunları hepsi elemanların tasarımları. Anladınız işte :) Tek olsun istiyorum, benden başkasında olmasın.
-
Çatlak T-shirt vardı bir ara :D
-
Biliyorum da hocam onların hakları saklı sorun olmaz da gerçi yayılabilitesi yüksek sonuçta ben bana özel olsun istiyorum.
-
bi arkadaşımda t-shirt var bazen dikkat çekebiliyor.. şimdi t-shirtin önünde "beni beğendiysen arkaya bak" arka kısmında ise "baktı salak" yazıyor :) ama nette t-shirt olarak bulamadım aşağıdaki resimdeki gibi :)
http://rockpark.org/wp-content/uploads/2009/04/baktisalak.jpg
-
bobileri takip ediyoruz hoca
-
bitek tişo olsun sana bişey oOlmaz
www.tish-o.com.tr -
anlamayanlar için açıklama: kurbanımız karşıdan geliyor, tişörtünüzün önündeki soruyu okuyor haliyle meraklanıyor. yanınızdan geçtikten sonra başını çevirip sırtınıza bakıyor, birşey göremiyor, aptal olduğunu anlıyor. koşup ensenize çalıyor bugün cumayı.
-
- manyaki bunu yazdı:
anlamayanlar için açıklama: kurbanımız karşıdan geliyor, tişörtünüzün önündeki soruyu okuyor haliyle meraklanıyor. yanınızdan geçtikten sonra başını çevirip sırtınıza bakıyor, birşey göremiyor, aptal olduğunu anlıyor. koşup ensenize çalıyor bugün cumayı.
-----------------------------
bu t-shirt yüzünden dayak yiyen elemanları yakınen tanıyorum :D
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------bi arkadaşımda t-shirt var bazen dikkat çekebiliyor.. şimdi t-shirtin önünde "beni beğendiysen arkaya bak" arka kısmında ise "baktı salak" yazıyor :) ama nette t-shirt olarak bulamadım aşağıdaki resimdeki gibi :)
http://rockpark.org/wp-content/uploads/2009/04/baktisalak.jpg
hoca dövülebilitesi yüksek bi tshört :D -
HeroiquE bunu yazdı:
bu t-shirt yüzünden dayak yiyen elemanları yakınen tanıyorum :D
-----------------------------Boy: 1.97
Kilo: 90
3 yıldır body building yapıyorum vs. vs. O sorun olmaz yani :D Önemli olan beğenip beğenmemem ama tavsiye için sağol hocam :D
-
Şey görmüştüm bende 2 sevgili erkekte bir kalp kutu gibi bişey kitli, kızda da bi anahtar..Baya hoşuma gitmişti.