İlk Defa Aşık Oldum :( Yardım Eder Misiniz?
-
Yaş oldu 17. Bu güne kadar bir çok kız sulandı bana ama hiçbirine yüz vermedim ve hiç biriyle çıkmadım ve hiç birini sevmedim. Bu sene yeni bir sınıfa geçtim bir kız vardı güzel bişey bana yavşadı felan ilk dönem bende tmm bari çıkalım dedim sonra çıkmadım vazgeçtim. Meğerse geçen sene 6 kişiyle çıkmış istemedim salla kızım olmaz dedim bıraktım. Şimdi aynı sınıftayız selam selam diyorum o kadar. Bu kızada aşık olmadım.
Yalnız gene şu anki sınıfımda bir kız var. Konuşması hareketleri tavırları dürüstlüğü şirinliği (kızı araştırdım sicili temiz :) ) zekası beni benden aldı. Kıza aşık oldum. Hemde ilk defa birine aşık oluyorum. Kızda benden hoşlanıyor sanırım yanağımı sıkmalar msnde gece yarılarına kadar muhabbetler, fotorafını yollamalar felan. Yalnız bir sorunum var kızla öyle çok ortak noktamız yok. Bu güne kadar kimseyle çıkmadım. Çıkacaksam adam gibi olsun uzun olsun benim olsun felsefesindeyimde. Dediğim gibi kızla ortak noktamız pek yok oda konuşmak için kasıyor kendini bende :( . Çıksak bu kızla ne konuşacam bide aynı sınıftayız ne oluyor ne bitiyor biliyor. Ne anlatacam bu kıza. Espiri yeteneğim oldukça yüksek. Sınıfta herkesi gülmekten kırarım. Ama iş bir kızla adam akıllı konuşmaya gelince kekeliyorum. Ama ben bu kızla çıkmak çok istiyorum ve çok seviyorum. Bana konuşulacak konu hakkında yardım edebilir misiniz? Çok vahim bir haldeyim. Seviyorum lanet olsun. iddaa kuponu gibi karnem , bilgisayarım , oyunlarım , uğraştığım sporlarım ve arkadaşlarımla ne güzel geçiyordu hayatım bu güne kadar. Herşeyin içine etti bu aşk dalgası. OFFF ya seviyorum.. Çok acayip bir durum. Kız demir demirkan felan dinliyor genellikle ben rap :(. Ayrıca dediğim gibi ben bu güne kadar hiç bi kızla çıkmadım. kızı paso sinamaya mı götürecem, ne yapacam bu kızla, ne konuşacaz off ulen offffffffffffffff
Derdime çağre baytarım yok :(..
Biliyorum öyle bir soru sordum ki... Lütfen arkadaşlar konuşacak konu ve diğer sorularım hakkında yorumlarınızı bekliyorum :(
-
konuşcak bişey bulamassan dudagına yapıs :D
kız zaten yumulur -
off miki tutmuşsun hocam.Aşk başka birşeydir.Ben bir sürü kızı rahatlıkla götürebilecek çeneye sahipken kızın birine aşık oldum bi bakıyorum kızla konuşamıyorum böyle acayip bir durum ne diyim.Googledan yaz kız tavlama diye ordan okursun birde
www.bedendili.net bana çok yararı oldu ;) Geçmniş olsun bir şekilde muhabbet kur nbr falan fişman çekincek birşey yok sonuçta.
-
krdeş ah şöyle yapsaydım demektense şimdiden açıl başka çaresi yok tecrübe konuştu.
-
kendini cok kasiyorsun :) sakin ol rahat ol kazan.
kizlar karsilarinda kekeleyen, duraksayan erkekleri sevmezler, diger arkadaslarina nasilsan onada ayni sekilde esprili ol.
belki ilk baslarda zor olur ama zorla kendini, sonucta ya olur ya olmaz, kaybederim diye korkma birak seni kaybetmekten o korksun
onun seni kaybetmekten korkmasini istiyorsan rahat olacaksin,ortak yonler arama bosuna, ortak yonleri cok olunca ne olacak o demir demirkani dinliyory ama belkide dinlemekten bikmistir ve degisik birseyler ariyordur. sende rap dinlemekten artik bayilmissin kizla cikiyorsun oda rap dinliyor ne kadar cekilir olur ki
unutma zit kutuplar birbirini ceker.
-
hallederizzz sen gelişmelerden haberdar et yada kamera ya kaydet an ve an biz heyet olarak toplaşıp inceleyip deyerlendirme yapıp taktik veririz :D
-
anladığım kadarıyla temeli iyi atmak istiyorsun ;) bence kızdan hoşlandığına dair kendinden eminsen sezgilerine güven derim.Kız da senden hoşlanmıştır veya iyi bir arkadaş olarak görüyordur.Kız kabul etmese de kaybetmeyeceksindir,çünkü sen gerçekten kendinden eminsin,kız kendisini böyle sevecek birini kabul etmnediği için sen rahat olmalısın.Kabul ederse ne ala,güzel bir ilişki yaşarsın :)
-
bak hojam ben herzaman derim ulaşılmaz ol kız zati senın pas verdiğini anlıyınca sana yaklaşmak ıstıyecektir " adam akıllı konuşmaya gelince kekeliyorum " demişsin burda dur işte kızlar kendıne guvenen erkeklerden hoşlanır bıraz güven olsun diyeceksin söylemesi kolay iş icraata gelince olmuyor diye bir laf duyuyorum sanki o zaman bir kızı al karşına sevgilinmiş gibi ona bir iki iyi laf söyle ama sakın şu kelimeyi ağzında sürekli bulunmasın seni seviyorum zati bunu duyunca kızların ayakları yerden kesiliyor
-
baba sorun açılmak değil. Açılmak diyorsanız şimdidide açılırım. Ama dediğim gibi bu konuşacak konu olayı. Kızla çıkacam kızla sınıfta her gün görüşecem mal gibi sadece dolanacak mıyım konuşmayacak mıyım hiç bir konudan. Aşk ve sevgi bir şeyler paylaşabilmektir benim bildiğim .. Ayrıca bu çıkma muhabbetlerinde tecrübem yok bilgilerinizi birikimlerinizi (kaşarlar için yaptıklarınız hariç) paylaşın lütfen. Kız hakkında kötü şeyler hiç aklımdan geçmiyor başkası olsa 20000 kere geçerdi. off ulan offfffff...
-
valla dostum ben baya bu konularda görmüş geçirmiş biriyim sana çok rahat bir şekilde şunu diyorum konu kendiliginden gelir zaten onu dert etme sadece rahat ol kasma kendini kasıp salak sacma şeylerden bahsetme yeter
-
içinden ne geciyorsa usluplu bi sekilde goster aklından gecenler kalbinden gecenler belliki guzel seyler içindekiler böle rahat rahat asık oldum diyebiliyorsan=) olabildigince rahat olmaya calıs ama insanın içi tir tir titrer ne yapacagını bilemez tum heyecanlar böle olsa keske =))
umarım mutlu olursunuz =)