İlk Defa Aşık Oldum :( Yardım Eder Misiniz?
-
OOf bana dönmusun benimle cok cikmak isteyen oldu ama, hic birine yüz vermedim. Bikere asik olduk oda karsiliksiz 4 seneden surunuyoz pok mu vardiki kalbim gidip sevdin vefasizi =( Beynim anliyo herseyi bide su kalbime laf gecirebilsem..
Insallah kizda sana asik oyle degilse benim gibi sürün babam sürün =(
-
Hatiralar-Susmaz : )
hacım konuya yazdığım mesajdaki söylediklerimi yapsan senden iyisi olmaz dı:) ama görünen o ki sen de fişeklemişsin :) daha fişekleyeceğin günler geride:)
-
BaşkaLarının tavsiyeLeri sana sadece başkaLarını takLit ettirir.. Kimse anasının karnından aşık oLmuş vaziyette çıkmadı.. Herkesin iLk aşkı oLdu.. ( Henüz tatmamışLar hariç )
Kendin oL derim.. İçinden nasıL geLiyosa öyLe davran.. Yazdığın kadarıyLa kız da beğeniyormuş seni.. O seni zaten '' sen '' oLduğun için beğenmiştir.. Şimdiyse sen, başka kaLıpLar arıyosun kendine bir nevi..
-
kadınlar kızlar analarımız bacılarımız ama;
ikili ilişkilerde biz kıza hakettiğinden fazla değer verirsen tarihin tekerrüüne bi çizikte sen atmış olursun. neyse bu konu beni bozuyor. fazla uzatmıyayım. arkadaşıda kendi haline bırakalım.
-
sevimsiz dogru yazmisin ama ask iste nezaman gelecegi bellimi..
Gurur birakmadi..inat bile yapamiyom. kacan kovalanir derler ya valla dogru demisler..Kendimi tanimaz oldum ben yürürken saga sola bile bakmam..
Erkeklerle isim olmaz aska inanmayan biriydim
ve kendime cok dedim defalarca kizim yasin kacki ne aski maski asik falan degilsin kendini kandiriyon
Nasil olduda bu vefasiza bagladim boyle piskopat gibi.
5 sene olacak Temmüzda.. Yandim bitim kimseyi onun gibi sevemem evde kalmis bir kiz olcam :(
Cunku baskasini sevemem.
Hayat vurdu vurabildigi kadar bide asktan tokat yedik ya helal olsun :/
-
valla madem platonik 5 sene dile kolay çivi çiviyi söker başka şekilde kurtulamazsın yok olmaz ben ona aşığım onla ölürüm diyosan kolay gelsin derim ama 5 senede yapamadıysan önümüzdeki 5 sene yapamazsın gibi gelio
-
Böyle karizmatikli bisey olsada haneyse güzeligi bosver karakteri bile poktan..
nesini sevdim.. bence varya aliskinim ya herkesin benim pesimden kosmasini oda bana ilgi göstermeyince asik oldum galiba :/
Hay Allahim belkide bu bana bir ceza.. Cünkü zamaninda cok pis kirdim cok kalpleri zamani döndürebilseydim güzel sekilde derdim cikmak istemedigimi ama ben napardim basardim kufuru s*ktir falan diyip..
Kendim ettim kendim buldum..
Kaderim böyleymis kaderimde nevarsa cekerim.
-
Yav ilk kes böyle acik konustum rahatladim yahu..
TBT Seni seviyom(L)
-
içim acıyor...
yazmayacaktım ama insan....
sen tut yıllarca beraber ol yaklaşık 4 sene.
sonra nişanlan...
sonra üfürükten(harbi üfürükten sebebler.laf olsun diye değil.) sebeblerle ayrıl.
sonrası...
Allah kimseye böyle bişey yaşatmasın !
-
Amin cok kotu yav..
Hayat iste bi gün güldüruyosa 10 gün aglatiyo babasini satiyim..
Ferdi babayi actim sonuna kadar valla :/ Komsular nediyor ola..