İlk Defa Modem Hacki Yemek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

http://img260.imageshack.us/img260/8253/tytyyhsdfg.jpg

şöyle;

öğlen net girişi gidip geliyor sinirleniyordum. gece ip alamayınca modeme girdim bu kullanıcı adında birisini gördüm.

Bu şerefsiz kimdir ? bunun ttnet kullanıcı adını savcılığa şikayet etsem hak edinebilirmiyim?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

Encyription ı WPA - WPA 2 yap KARDEŞŞŞ

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

kendi kullanıcı adını senin modemine yazarak nasıl bir çıkar elde ediyo onu anlamadım?

Yapay zeka, zeka değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Eğer bu şifre ile bağlanabiliyosan aban download'a belki kotalıdır. Bi aylık fatura geçirirsin herife...

Ondan sonra da wpa2 şifreleme koy kimse kurcalamasın :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

değiştirdim şifreyi.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

değiştirdim şifreyi. bu şerefsizi savcıya vereyim mi ?bi sonuç çıkarmı?

-----------------------------

Excellenceye katılıyorum nasıl bir mantık kendi kullanıcı adını senin modeme yazdırtıyor anlamıyorum 

ayrıca bu tür ufak sorunları savcılığı meşgul etmeye değmez sonra davalar denen 3 sene sürüyor deniyor görünüşe göre maddi yada manevi bir zararın yok 1 gün nedne girmeyince çok bir kaybın olmadıysa hiç gereği yok diye düşünüyorum

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

kendi adını ve şifresini yazdıysa tam bir mal..

Merhabaaaaa
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bence modeme yanlışlıkla girmiş mal :) Kendi şifresini yazmış ya :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devilmaycry
    devilmaycry's avatar
    Erkek

S.a Öncelikle Herkeze iyi bayramlar Arkadaslar Modemlerinize her zaman sifre katın zaten aciğiniz varsa ve bir yerden ip adresinizi buldu ise internet explorere girip ip adresinizi yazip girebilir modeminize eğer aciğiniz varsa.. bunlarada dikkat ediniz.

Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

hoca ınterface setuptan lan'a tıkla mac adresini al ve ordaki sayıyı 1 olarak belirle 2500 gibi sabit bi sayı falan vardır 1 yaz havuz sayısı olarak belirleyceksin yani sadece kendi macine izin verior. ve access manegement ten filtreye gir IP / MAC yazar mac seç oraya aldığın mac adresini yaz adamın ve kaydet modemi reslet bidaha giremez modemin genel ayarlarındanda şifre koymayı ihmal etme tabi.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carnager
    carnager's avatar
    Erkek

sadece kendı mac ine izin ver giriş için, sonra adamın butun bılgılerı yoplayıp gerekenı yap (muridlerin soledıklerını)

EVERY MAN DIES, NOT EVERY MAN REALLY LIVES ...
Toplam Hit: 3373 Toplam Mesaj: 18