İlk Web Sitem (Bi Bakıverin)
-
rotary ismi bendede antipati oluşturuyor ama bu siteyi çözemedim.
neden bedava?
rotary ile ne alakan var?
sitenin rotary ile amblem dışında bir alakası yok -
photoshopda hazirladigin sayfalarin oyle noktali olmasini istemiyorsan
dosyayi kaydederken png olarak kaydet. o zaman o noktalar olusmaz -
arkadaşım çok sade ve işlevsiz olmuş sadece fotoshop ve linklerin olması biran önce siteden çıkma hissi veriyor ama ilk siten old için genede idare eder...
-
hoja güzel olmuş yv.
renkler falan yavaş ta değil site :S -
hepinizin tesekkur ederim elestiri ve oneriler icin..
ama birkac noktayi aydinlatmam gerek galiba..
Rotary club tamamen YARDiM yapan bir kurulustur...masonlukla uzaktan yakindan alakasi yoktur..ben 18 yasindayim ve uzun zamandir ailem bu dernegin faliyetleri icinde yer almaktayim..Bolu rotary kulubu olarak (sakin yanlis anlamayin reklam deil sadece aciklama icin yaziyorun bunlari) bircok dar gelirli ama basarili ogrenciye burslar verildi, okuma yazma kurslari,restarasyon projeleri gibi sadece uyelerden toplanan aidatlar ile yapilan yardimlar olmustur....
ben boyle bir seyin parcasi oldugum icin gurur duyuyorumm..Bilmeden konusmak cok yanlis bir seydir//ornegin bende Lions kulubu hakinda bir bilgiye sahip deilim asla onlar soyledir boyledir diyemem.....
sitenin bedava olma amaci ise benenim onlara bir yardimda bulunmam ve kendimi gelistirmek icin istedigim bir projedir...
bu proje zaten BOLU sehrinin yabancilara tanitimi ile ilgilidir. tum kulupler boyle siteler hazirlamaktadirlar...
MAksat Dunyaya Yurdumuzun Guzelliklerini gostermektir..
tekrar elestiriler icin tesekkur ederim
-
sehir ile ilgili bilgi (ingilizce olarak) About Bolu linkinde yeralmaktadir..kisa tarih ve cevre ilcelerle ilgili, doga guzelliklerini ve diger seyleri anlatan bi yer vardir..
-
Benim görüşüm siteye koyduğun resimlere daha özen göster,daha canlı olmalı Mat ve sabitten ziyade hareket içeren resimler olsun,
bölge tanıtımında bu çok önemli,onun haricinde sade ve güzel bir site olmuş.
Başarılar -
fena olmamıs dahada iyi olabilirdi.
-
ilk baslangic icin güzel ancak türkce olmamasi bence kötü..
-
bu siteyi para ilemi yoksa bedava mı açtın yani freee mi
Toplam Hit: 5667 Toplam Mesaj: 28