İllegal Graffiti

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2011
    Erkek

    Hocam zamanında bizde uğraştık bu işlerle gerçi illegal e çıkmadım hiç ama memura yakalandın diyelim..Memuruna bağlı ama %90 arabada bi güzel dayağı yersin..Yemediğin küfür kalmaz..Spreylerinide alırlar ayrıcada sprey başı 90 tl ceza veriyorlar diye biliyorum ben..Ama bu iş 2-3 sene önce böyleydi kurallar daha sıkı şekilde değiştirilmiş olabilir dikkat et derim ben..


    Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oturuyorum
    oturuyorum's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 02/Ocak/2011
    Erkek

    bende bi kaç yer belirlemiştim boyamak için burayı okuduğum iyi oldu :D lisa duvarlarından vazgeçeceğiz artık :)


    Ellerinde Pankartlar / Gidiyor Bu Çocuklar / Kalkın Ayağa, Kalkın / Gidiyor Bu Çocuklar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Mayıs/2008
    Erkek

    hocam bende bursada yapıyorum az bucuk :) burda bizi yakalayamadılar hala ama arıyolar kesin cünkü kirec atıolar yaptıklarımıza :D ilk suçlanacagının şey kamu malına zarar suçudur. O da en az 3 - 5 ay kodes :P ama konuşursan bişiy yapmıyorlar ama insafsıza denk gelirsen para cezası iteliyorlar. Ben ilk çalışmada 3 kere kıl payı kaçtım bi daha da saatlere göre iş yaptım dikkatli ol güzel ve zor sanat


    Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Ağustos/2008
    Erkek

    hazır konu illegalken bende soruyim uyuşturucuyla yakalanmanın cezası nedir ? miktarı önemli sanırım az miktar olacak yani satıcı değilsin içicisin :D bir de uyuşturucu maddeler arasında fark var mı? bunun bundan daha fazla cezası var vs?

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Şubat/2010
    Erkek
    NAZİ tag ı ile 2 sene graffiti yaptım. Merterdeki upuzun duvarı boyarken, mahallenin gençlerinden bi araba sopa yedik. O gün bıraktım. :)

    Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheWorm
    TheWorm's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Şubat/2009
    Erkek

    1-2 lisenin güvenlik kayıtlarında görünüyorum.duvar boyama,ısınma amaçlı bank yakma :W bu işin zevki de korkusu galiba.durmak yok illegale devam

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2005
    Erkek

    XpertVision bunu yazdı:
    -----------------------------

    hazır konu illegalken bende soruyim uyuşturucuyla yakalanmanın cezası nedir ? miktarı önemli sanırım az miktar olacak yani satıcı değilsin içicisin :D bir de uyuşturucu maddeler arasında fark var mı? bunun bundan daha fazla cezası var vs?


    -----------------------------

     

    KULLANMAK İÇİN UYUŞTURUCU VEYA UYARICI MADDE SATIN ALMAK, KABUL ETMEK VEYA BULUNDURMAK 
     
    Madde 191 - (Değişik madde: 06/12/2006 - 5560 S.K.7.md)
     
    (1) Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alan, kabul eden veya bulunduran kişi, bir yıldan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
       
    (2) Bu suçtan dolayı açılan davada mahkeme, birinci fıkraya göre hüküm vermeden önce uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanan kişi hakkında, tedaviye ve denetimli serbestlik tedbirine; kullanmamakla birlikte, kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın alan, kabul eden veya bulunduran kişi hakkında, denetimli serbestlik tedbirine karar verebilir.
       
    (3) Hakkında tedaviye ve denetimli serbestlik tedbirine karar verilen kişi, belirlenen kurumda uygulanan tedavinin ve denetimli serbestlik tedbirinin gereklerine uygun davranmakla yükümlüdür. Hakkında denetimli serbestlik tedbirine hükmedilen kişiye rehberlik edecek bir uzman görevlendirilir. Bu uzman, güvenlik tedbirinin uygulama süresince, kişiyi uyuşturucu veya uyarıcı maddenin kullanılmasının etki ve sonuçları hakkında bilgilendirir, kişiye sorumluluk bilincinin gelişmesine yönelik olarak öğütte bulunur ve yol gösterir; kişinin gelişimi ve davranışları hakkında üçer aylık sürelerle rapor düzenleyerek hâkime verir.
       
    (4) Tedavi süresince devam eden denetimli serbestlik tedbirine, tedavinin sona erdiği tarihten itibaren bir yıl süreyle devam olunur. Denetimli serbestlik tedbirinin uygulanma süresinin uzatılmasına karar verilebilir. Ancak, bu durumda süre üç yıldan fazla olamaz.
       
    (5) Tedavinin ve denetimli serbestlik tedbirinin gereklerine uygun davranan kişi hakkında açılmış olan davanın düşmesine karar verilir. Aksi takdirde, davaya devam olunarak hüküm verilir.
       
    (6) Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanan kişi, hakkında kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmaktan dolayı cezaya hükmedildikten sonra da iki ilâ dördüncü fıkralar hükümlerine göre tedaviye ve denetimli serbestlik tedbirine tâbi tutulabilir. Bu durumda, hükmolunan cezanın infazı ertelenir. Ancak, bunun için kişi hakkında bu suç nedeniyle önceden tedavi ve denetimli serbestlik tedbirine karar verilmemiş olması gerekir.
       
    (7) Kişinin mahkûm olduğu ceza, tedavinin ve denetimli serbestlik tedbirinin gereklerine uygun davranması halinde, infaz edilmiş sayılır; aksi takdirde, derhal infaz edilir.

     

    hocam uygulamada esrar kullananlar için denetimli serbestlik veriliyor amatem falan süründürüyorlar adamı ancak kimyasal maddeler için muhtemelen bu kadar hafif cezalar ile kalmazlar bir bilgim yok o konuda.


    Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Aralık/2008
    Erkek

    alibaba bunu yazdı:
    -----------------------------

    gokcan bunu yazdı:
    -----------------------------

    TheWorm bunu yazdı:
    -----------------------------

    hocam polis fln gördüğü yerde kovalıyor.okul duvarları fln kamu malı olduğu için götümü sikerler gibime geliyo 


    -----------------------------

     

    Ben eskiden writerdım istanbulda trende yakalanmanın kıyısına geldim.Arkadaşta başka zaman yakalandı.Emin olabilirsin ki keşke mahkeme ceza verseydide şu karakola düşmeseydim dersin..Ne mi yapıyorlar hayal gücünü geniş tut.


    -----------------------------

     

    Madde 94 - (1) Bir kişiye karşı insan onuruyla bağdaşmayan ve bedensel veya ruhsal yönden acı çekmesine, algılama veya irade yeteneğinin etkilenmesine, aşağılanmasına yol açacak davranışları gerçekleştiren kamu görevlisi hakkında üç yıldan oniki yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.


    -----------------------------

    kum çuvalını duydun mu hocam?

Toplam Hit: 4445 Toplam Mesaj: 19