folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İmam Hatipli Olmak Ayrıcalıktır.

İmam Hatipli Olmak Ayrıcalıktır.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    @bayzin sürekli ortamı bilmiyorsunuz diyorsun anlat da bilelim yav birşeyin sadece kötü olan yönü anlatılıra kötü olarak bilinir sen iyi olan yönlerini anlat da bilelim ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:
    -----------------------------
    @bayzin sürekli ortamı bilmiyorsunuz diyorsun anlat da bilelim yav birşeyin sadece kötü olan yönü anlatılıra kötü olarak bilinir sen iyi olan yönlerini anlat da bilelim ?

Anlatayım.Bi kere şimdi anlatacaklarım bizim lisede ve bizim arkadas ortamındakiler.Arkadasın anlattığı kendi lisesiymiş orda öleymiş ben bizimkini anlatıcam.

Bizim ortamda hic sigara içen piclik yapan karıya kıza bulaşan falan olmazdı.Aramızda takılırdık birbirimizle şakalaşırdık.Melek değildik bizde küfür ederdik birbirimize ama başkasına yada kendi aramızda  " Ya ananı s....m ama ha !  yada 0r*pu cocugu " falan gibi lafları sölemezdik.Arada bazıları vardı onlar haric. Kimse ben senden daha cok biliyorum demiyordu.Öle sınıf içinde bir artistlik ortamı yoktu.Mesela ben Kur'an okuyamıyordum ilk geldiğimde hoca bana yanımdaki çocuğu çalıştırması için görevlendirdi.Karşlığında sana şu notu vericem sözlü vericem falan gibi bişey de sölemedi.

Cocukla lise 1.sınıfda daha yeni tanışmış olmama rağmen bana bi gün öf bile dediğini duymadım. İmam hatipde koridora çıkarsın normal insanlar gibi yürür herkez.Elini kolunu sallayarak asacakmış kesecekmiş gibi en ufak göz temasında " Ne bakıyon lan" falan diyen tiplere rastlamanız cok cok düşük bir ihtimaldir.

Sabahleyin sınıfa girince hocaya bi  selam verirsin hoca seni uğraştırmaz git geç kağıdı al öle yap böle yap diye. Derslerini anlamazsın çalıştırıcak adam doludur.Bu çalıştıracak adamlar "abi" die tabir edilen kişilerdir.Yurtlarına gitmişliğim vardır.Hatta 1 yıl kalan arkadasım bile var hic biri sen artık bizdensin gidemezsin öle yapamazsın edemezsin demedi.

İmam hatipde keyfe bağlı olarak mescide çıkılırdı öğle vakti namaz kılmaya.Bir cocuk vardı hiç çıkmıyordu. Öğle namazını kılmay bilmiyordu.Ve bizim arkadasımız bunu kimseye söylemeden kimseye duyurmadan çocuğa öğle namazını kılmayı öğretti.

Okulda hiç terörist sempatizanı falan yoktu.

Hoca birinin haksız yere kulağını çekse yada haksız yere bağırsa hemen ardından haksız yere cezalandırılan cocuga kendini affettirmek için döner ısmarlardı.

Öğrenciler karavana yemek için sıraya girince hoca açılın ben öğretmenim ilk alıcam falan demez bizimle beraber sıraya girerdi ( Her öğretmen değil )

Hatta bi keresinde kanser olan bir cocuk vardı Enes diye cocuğun tedavisi için 700-800 kişilik okuldan 6 milyar toplandı.İnanmayan özelden ulassın vereyim okulun no yu arasın sorsun.

Bunlar sadece şuan aklıma gelenler umarım yeterlidir. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Bayzin;

Yani senin yukarda anlattığın okul sadece dini bi temele dayandırılırsa mı olusturulur? Yani bunu salt insan sevgisiyle yada insan olmanın geregiyle yapılamaz değil mi? Neyse devam etmeyeceğim 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    gkhn759 bunu yazdı:

Bayzin;

Yani senin yukarda anlattığın okul sadece dini bi temele dayandırılırsa mı olusturulur? Yani bunu salt insan sevgisiyle yada insan olmanın geregiyle yapılamaz değil mi? Neyse devam etmeyeceğim 

%70 olarak evet dini bi temele bağlı.Cünkü dini kurallara göre yaşarsan doğru yoldan cıkmazsın düzgün olursun.Din sana zaten kötülük öğütlemez.Onun dışında insanın ruhunda iyilik olur ailesinden falan iyiyi öğrenir adam olur o başka öle kişilerde var tabi ki her okulda.Ark. imam hatip şöle böle demiş sonra biri de çıkıp iyi yönlerini anlat o zaman sende demiş.Bende o yüzden iyi yönlerini anlattım.

Sen durup dururken ben sanki sadece imam hatipler böle demişim gibi kendi kendine ortaya laf yapıp kendin cevaplıyorsun o da ayrı bir mevzu.

Nese arkadasım ben imam hatipi severim kim ne derse desin.Sevmeyen adamın da karalamaya hakkı yok. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Saçma sapan temeller üzerine oturtmuşsunuz savlarınızı,

neymişde okuldan 6 milyar para toplanmış, hiç terorist cıkmıyormuş, bir diğeri hiç beğendiğiniz okul yokmu vs vs

Ben Ankara Anafartalar Anadolu Ticaret Meslek Lisesi mezunuyum,

benim okulumdan hiç terorist cıkmadı,

benim okulumdan hiç bana yan baktın die kavga cıkmadı,

benim okulumda en ufak öğrenciye bi sıkıntı olduğunda, ona yardım edildi,

benim okulumda, toplanan o 3 - 5  milyonlar öğrencinin durumu kötüyse hiç çaktırılmadan geri kendisine iade edildi, 

ve ben okuduğum liseden dolayı gurur duyuyorum...

Öyle bir hava vermişsinizki,

meslek liseleri, düz liseler kerhane, imam hatip liseleri melekler kahvehanesi...

Ankarada 15 gün kadar bi ih de bilgisayar tesisatı çektim, bu kadar rezil bir mekan görmedim hayatımda...

erkekler ayrı kızlar ayrı geziyor, birbirlerinin gözlerinin içine bile bakmıyorlar, ben bilgisayarcıyım die laboratuvardayken kızlar laba girmiyor(büyük ihtimal laba girerlerse onlara tecavüz edeceğimden korkuyorlar), Erkek öğrenciler sorunlarını erkek hocalarla, kız öğrenciler bayan hocalarla konuşuyor, derslerde kızlar bi köşede erkekler bir köşede oturuyorlar, Saçma sapan bir eğitim sisteminin içindeki saçma sapan bir oluşum resmen...

Büyük ihtimal evlendiklerinde sürtünme ile elektriklenme metoduyla cocuk yapmayı planlıyorlar...

Saçmalık...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

İmam Hatipli olmak ayrıcalıktır..

yıkılma sakın !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

Saçma sapan temeller üzerine oturtmuşsunuz savlarınızı,

neymişde okuldan 6 milyar para toplanmış, hiç terorist cıkmıyormuş, bir diğeri hiç beğendiğiniz okul yokmu vs vs

Ben Ankara Anafartalar Anadolu Ticaret Meslek Lisesi mezunuyum,

benim okulumdan hiç terorist cıkmadı,

benim okulumdan hiç bana yan baktın die kavga cıkmadı,

benim okulumda en ufak öğrenciye bi sıkıntı olduğunda, ona yardım edildi,

benim okulumda, toplanan o 3 - 5  milyonlar öğrencinin durumu kötüyse hiç çaktırılmadan geri kendisine iade edildi, 

ve ben okuduğum liseden dolayı gurur duyuyorum...

Öyle bir hava vermişsinizki,

meslek liseleri, düz liseler kerhane, imam hatip liseleri melekler kahvehanesi...

Ankarada 15 gün kadar bi ih de bilgisayar tesisatı çektim, bu kadar rezil bir mekan görmedim hayatımda...

erkekler ayrı kızlar ayrı geziyor, birbirlerinin gözlerinin içine bile bakmıyorlar, ben bilgisayarcıyım die laboratuvardayken kızlar laba girmiyor(büyük ihtimal laba girerlerse onlara tecavüz edeceğimden korkuyorlar), Erkek öğrenciler sorunlarını erkek hocalarla, kız öğrenciler bayan hocalarla konuşuyor, derslerde kızlar bi köşede erkekler bir köşede oturuyorlar, Saçma sapan bir eğitim sisteminin içindeki saçma sapan bir oluşum resmen...

Büyük ihtimal evlendiklerinde sürtünme ile elektriklenme metoduyla cocuk yapmayı planlıyorlar...

Saçmalık...

Tm hocam sen haklısın imam hatip kadar lanet bir yer yok zaten.

Adam imam hatipin kötü yönlerini anlatınca ses yok,ben iyi yönlerini anlatınca konuşuyonuz.

Daha bu gereksiz konuya mesaj atıp hitini çoğaltmıyacağım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

abi diye tabir edilen kişiler Eskişehirde polisten adam saklamıştır..

Öpüşme varken tvleri kapatıyorlar, bir kaç gün eyw sonra eğer kuran okumazsan namaz kılmazsan eğlenme, tv izleme falan yasak.

Onun dışında kamyonun arkasından bedavadan dilediği erzağı alıyorlar.NErden geliyor bu paralar falan ??

Siz kime neyi anlatıyorsunuz çok merak ettim.

edit: birde yazmışsın dini temel dayandırıldığı için yoldan çıkmaz diye..

Kusura bakma 3 dakikada mini etekten türbana geçen adam isterse budist olsun yine yavşaktır, yolu şaşkındır.Bütün nurcular melek gibi aktarmayın millete..Neler dönüyor içinizde.Türbana özgürlük dersiniz bi mini etekli okusun okulunuzda bakın bakalım neler oluyor.Önce döndürmeye çalışırlar sonrada her türlü pisliği yaparlar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    gkhn759 bunu yazdı:
    BuZuL bunu yazdı:

abi a.q ben o katsayının ne geliyorsa kat sayı yüzünden geliyor başımıza zaten bir arkadaşımın ablası var meslek çıkışlı öss de ilk 300 girmesine rağmen öğretmenliğe gitti , öğretmenlik mesleğini yadırgadığımdan değil fakat böyle adamı kalkıpda doktor mühendis yerine öğretmen yaparsan ve bu duruma engel olamazsan bu sadece vatanhainliğidir.

O kadar potansiyeli varsa ki bu daha ilkokul çağında bellidir, bu kişiyi fen liselerine, anadolu liselerine yönlendirmeyen ailenin ayıbıdır-günahıdır bence. Kalkıp başkalarını suçlamamalı 

ne alaka hocam gayet sıradan bir öğrenciydi lise 2 de çalışmaya başladı adam akıllı hem okul birincisi oldu hemde ilk 1000 e girdi. ayrıca başkaları değil sistemi böyle yapanları suçluyoruz biz.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

Yaılan cızılenlerı bılmem ama cuma gunu ımamhatıplı olmadıgıma bır kez daha pısman oldum... Camiye yardım ona yardım buna yardım yardım ne oldu dedıgınde.... valla ımamların cebıne ınen aranın hesabını tutmak zor

Toplam Hit: 8262 Toplam Mesaj: 67