folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İmam Hatipli Olmak Ayrıcalıktır.

İmam Hatipli Olmak Ayrıcalıktır.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    cyrpt bunu yazdı:
    -----------------------------

Yaılan cızılenlerı bılmem ama cuma gunu ımamhatıplı olmadıgıma bır kez daha pısman oldum... Camiye yardım ona yardım buna yardım yardım ne oldu dedıgınde.... valla ımamların cebıne ınen aranın hesabını tutmak zor

hacı imamlar cebine o parayı indiremez sen bağış veya yardım yaptığın zaman sana o parayı senden aldığına dair fiş verir.
    her imamı bir keseye koyma illaki sahtekar imam çıkacaktır ama istisnalar kaideyi bozmaz.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:
    gkhn759 bunu yazdı:
    BuZuL bunu yazdı:

abi a.q ben o katsayının ne geliyorsa kat sayı yüzünden geliyor başımıza zaten bir arkadaşımın ablası var meslek çıkışlı öss de ilk 300 girmesine rağmen öğretmenliğe gitti , öğretmenlik mesleğini yadırgadığımdan değil fakat böyle adamı kalkıpda doktor mühendis yerine öğretmen yaparsan ve bu duruma engel olamazsan bu sadece vatanhainliğidir.

O kadar potansiyeli varsa ki bu daha ilkokul çağında bellidir, bu kişiyi fen liselerine, anadolu liselerine yönlendirmeyen ailenin ayıbıdır-günahıdır bence. Kalkıp başkalarını suçlamamalı 

ne alaka hocam gayet sıradan bir öğrenciydi lise 2 de çalışmaya başladı adam akıllı hem okul birincisi oldu hemde ilk 1000 e girdi. ayrıca başkaları değil sistemi böyle yapanları suçluyoruz biz.

Abi o kadar kasacaksa yada kastıgının farkındaysa katsayı farkını yememek için normal liseye gececek üçüncü sınıfta. Böle hem bunu isterim hemde bunu diye bişey olamaz. Meslek lisesine girdiyse, meslek lisesinin onu getireceği noktayı kabul etmeli. Yanlıs anlasılmasın herhangi bi kucumseme değil ama adı ustunde mesleğe yonelten meslek lisesi.

Ha dersen ki kadın imam mı var niye kızları alıyolar bu okullara diye, onu bende çözebilmiş değilim 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bir aile çoğunu neden İmam Hatipe göndermek ister ? Sadece İmma olması için mi yoksa dinini daha iyi öğrensin diye mi ?   

Ben de İmam Hatip lisesine gittim , ben İmam hatipe giderken normal liseye giden arkadaşlarımdan duyduklarımdan sonra iyiki imam hatipe gitmişim diyordum. 

Şimdi normal liseye gidenler , kız erkek ilişkilerini görenler kendi kızlarını normal liseye gönderirken tereddüt etmezler mi ?

Ben şahsen ne oğlumu ne de kızımı normal liseye göndermem.

İmam hatip liselerinde Fizik , kimya , matemetik yanında Kuran, arapça , islam tarihi , fıkıh , hadis , tefsir gibi İslami ilimlerde öğretilir.

Normal liseye giden birisi namaz kımak hakkında çok az bilgisi olur ama İmam hatip lisesi öğrencisi neden namaz kıldığını , Allah'ın Kuranda savaş esnasında bile namazın terk edilmemesi gerektiğini emrettiğinide bilir.Namazın Kuranda en çok tekrarlanan emirlerden olduğunu bilir.

İmam Hatip lisesi öğrencisini sahte şeyhlerin kandırması çok zordur , biraz dikkatle dinleyerek şeyhim diyen kişinin yalan söylediğini , dini bilmediğini farkedebilir.

İmam Hatipli olmak ayrıcalıktır , herkes İmama Hatipli olmaz , fedakarlığı çoktur , 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    student bunu yazdı:

İmam Hatip lisesi öğrencisini sahte şeyhlerin kandırması çok zordur , biraz dikkatle dinleyerek şeyhim diyen kişinin yalan söylediğini , dini bilmediğini farkedebilir.

Bu konuda kimsenin içinde en ufak bir şüphe yok :).Türkiye'de sahte şeyhlere kanan pek insan yoktur,bunların arasında İmam Hatip mezunu da çok azdır.Hiçbiri Feto ile oturup ağlamaz.

Mk Feto babamın gölgesine basmadım die ağlıo bütün herkes car car ağlamaya başlıo.Size noluo lan?

İmam Hatip'i destekleyen biriyim ama her okulda olması gerektiği gibi oradaki hocaların iyi seçilmesi,yanlış bilgi vermemesini sağlamak gerekli.

İmam Hatip mezunu birini dini konularda kandırmak daha kolay oluyor gibi görünüyor hocam,bu konuda sana katılmıyorum...

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    gkhn759 bunu yazdı:
    BuZuL bunu yazdı:
    gkhn759 bunu yazdı:
    BuZuL bunu yazdı:

abi a.q ben o katsayının ne geliyorsa kat sayı yüzünden geliyor başımıza zaten bir arkadaşımın ablası var meslek çıkışlı öss de ilk 300 girmesine rağmen öğretmenliğe gitti , öğretmenlik mesleğini yadırgadığımdan değil fakat böyle adamı kalkıpda doktor mühendis yerine öğretmen yaparsan ve bu duruma engel olamazsan bu sadece vatanhainliğidir.

O kadar potansiyeli varsa ki bu daha ilkokul çağında bellidir, bu kişiyi fen liselerine, anadolu liselerine yönlendirmeyen ailenin ayıbıdır-günahıdır bence. Kalkıp başkalarını suçlamamalı 

ne alaka hocam gayet sıradan bir öğrenciydi lise 2 de çalışmaya başladı adam akıllı hem okul birincisi oldu hemde ilk 1000 e girdi. ayrıca başkaları değil sistemi böyle yapanları suçluyoruz biz.

Abi o kadar kasacaksa yada kastıgının farkındaysa katsayı farkını yememek için normal liseye gececek üçüncü sınıfta. Böle hem bunu isterim hemde bunu diye bişey olamaz. Meslek lisesine girdiyse, meslek lisesinin onu getireceği noktayı kabul etmeli. Yanlıs anlasılmasın herhangi bi kucumseme değil ama adı ustunde mesleğe yonelten meslek lisesi.

Ha dersen ki kadın imam mı var niye kızları alıyolar bu okullara diye, onu bende çözebilmiş değilim 

Ha dersen ki kadın imam mı var niye kızları alıyolar bu okullara diye, onu bende
    çözebilmiş değilim

@ Gkhn759

Çok değil 2 önceki sayfadaki yorumumu okusaydın çözerdin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThEDARq
    ThEDARq's avatar
    Erkek

byburak bunu yazdı:
    yobaz ibneler

Seni Gatlarım :/

|| Beyaz Atlı Prensini Bekleme,Seyize Razı Ol,Yoksa Beygire Kalırsın..||
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

student bunu yazdı:

Yazmim dedim dayanamadim...

Yani sahte olmayan Seyh makbuldur, Dini bilgi verebilir demek mi istiyorsun ? Turkiye'de tarikatcilik yasaktir. seyh ise tarikat kurallari icinde din bilgisi veren kisidir.

Bu yuzden Turkiye Cumhuriyetine karsi kosulan her adim ayricalik degil yobazliktir.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    bayzin hoca ortalığı çok karıştırmış hocam seninde benimde okuduğum okullar aynı ama öğretim şekli hiç ama hiç aynı değil senin okulundaki yapılanlar benim okulumda yapılmıyor benim okulumda yapılanlar senin okulunda yapılmıyor benim bu konuda size sölemek istediğim neden imam hatiplerin önü bu kadar kapalı neden kat sayı problremleri neden hiç bir lise aynı düzeyi sevfiyeyi öğretimi göstermiyor?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    İmam hatipe karşıyım!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Galadio
    Galadio's avatar
    Erkek
    enes bunu yazdı:

Evet sayın hocalar İmam Hatipli olmak ayrıcalıktır diyenlere sölüyorum evet söz gerçek ama vahşet bir söz 2 senedir İmam Hatip de okuyorum okuduğum her güne lanet ediyorum normal liselerden fakları;

-kat sayı problemleri,arkadaşlık farkları,öğretim farkları vb gibi aktivisyon nedenleri

sınıflarda kız erkek konuşması,silgi,kalem,alışverişi yasak utanmasalar kızlarla erkeklerin arasına duvar örücekler kızlarla konuşan her hangi bir öğrenciyi disiplin suçuyla tasdikname ile yolarını ayırıyorlar.Ben hayatımda böle bir okul vahşeti görmedim sevdiğim kızın doğru dürüst yüzüne bile bakamıyorum.eğer olurda ilerde çoluğa çocuğa karışırsanız size tek söleyeceğim kendinize deil çocuğunuza iyilik yapın düzgün düz,anadolu okullarına  verin.Evet şimdi bana diceksinizki normal liseler daha mı iyi onlar uyuşturu,tuvaletlerde naptıkları belli değil ama birazcık olsun kızınıza ve ya çocuğunuza güveniosanız imam hatipe göndermeyin.bununla ilgili bir sözde vardır

aşk ilk okulda komedi orta okulda trajedi lisede dram imamhatipte haramm

saygılarımla her türlü eleştiriğe açığım...

koçum bak okula gitme amacın karı kız mı senin? eğer öyleyse sokaklarda dolaş ne bileyim bara filan git daha çok var.ama okumak için gidiyorsan zaten işin olmamalı böyle şeylerle ayrıca imamhatipi hak etmek var. dediklerine bi manada katılıyorum sizin gibileri alıyorlar sonra başa bela . eskiden millet çocuğunu kaydedebilmek için birbirini kırıyordu imamhatipe neyse siz nasipsizlerdensiniz demek...

Toplam Hit: 8261 Toplam Mesaj: 67