İmam Ve Allah..
-
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------
Zokoro bunu yazdı:
ibosoft bunu yazdı:
Zokoro bunu yazdı:
-----------------------------"senin gibi embesiller ve senin gibi konunun mükemmeliyetçiliği savunup kendi egolarını tatmin eden sözde insanlar"
demişsin yyaaaa hani ibo bu grup biz oluyoruz sen dışında kalıyosun
seni de "sözde" dini sawunan kepazelik içinde olan akp'nin tbt savunucusu olarka görüyorum :|
hee yanlış anlaşılmaya hepinizden daha çok dine bağlıyımdır ama bağnaz bi şekilde bağlanmam dinime at değilim ben
sizin gibi tarlalarda sürülmem ;)
amele senin soruna gelecek olursa elbette yobazlar üniversitelerde wardır ;)
ama ben bu adamı gerçek hayatımdan tanırım çok kral adamdır kirwe derken boşuna kirwem demem ;)
-----------------------------ben hala ve dehşetle o elemana yaptığım yorumun sana batan kısmını merak ediyorum?
Avukatımısın?
underzero = zamanında islamiyeti aşağılayıcı o kadar çok konu yayınlandı ki, ben konuyu açanlar dahil olmak üzere övenlerin hiç banlandığını görmedim 4 senedir takip ediyorum siteyi ama gerçekten görmedim.? sence tesadüfmü yoksa yine o LAİKlik çerçevesi altındaki elemanların geçtiği dalgalanmalarmı? hoca bırakın bu işleri. Adam güpe gündüz yazısının sonunda haşa Allah'ın adını kullanarak mustafa kemali peygamber gibi lanse etmiş. He yukardaki salak demişki biz (siz kimsinizki) mustafa kemali peygamber olarak mı lanse etmişisiz. Oraya getirsn ilkokul okuyan bi çocuğu burda neyi tasvir etmişler die sorsan. Düşünmeden cevaplar
hee awukatıyım kardeşiyim oldu mu ;)o son cümlene gelecek olursak o birinci sınıfa giden çocuk ATATÜRK olmayaydı belki de kimin p*çi olacaktı değil mi ibo ;)
ama yok yok cihat çıkardı araplar gelir kurtarırdı bizi kesin değil mi ibo yoksa başkaları mı kurtarırdı :| ibo yaslan hade
selametle ...
-----------------------------dizi dizi inciyim danalıkta birinciyim diyosun yani
ibo sagopa dinle arkana yaslan relax ol bee abi :Fbüyüğüm olaraktan danalık senindir hörmetler ;)
-
cyrpt bunu yazdı:
Ya tugrul baba yanlıs anlamada bırsey sorucam TÜRBAN kavramı kac yıldan berı turkıyede emınım benden daha ıyı bılıyorsundur olan bır kavram benım ananemde 5 vakıt namazını kılar basını orter ama turban dene sıkma kafayla degıl sımdı benım ananem dınısızmı gavurmu? latıfe hanımın ortundugu ıle gunumuzde BAZI SIYASI PARTILERIN SIMGESI HALINE GELMIS SIKMA KAFA bırmı elını vıcadanına koy onu soyle.....
-----------------------------Yahu benim nenemin siyasetle ne alakası var bir söyleyin hele?
Annemin? Eşimin? Ben particilik yapmıyorum ki hiç bir zamanda yapmadım. Ben dinimi savunuyorum.
Bu sitede bazı kişiler var. İsim vermeyecem. Kraldan çok kralcı diye bir tabir vardır ya aynen öyle.
Şerefsizce kendi pisliklerine Atatürkü alet etmeye çabalamakta. Bugüne kadar sustum, olabilir dedim. Baktım olabilir demekle susmakla olmuyor.
Bende sesimi yükseltiyorum artık.
Türban yada başörtüsü ne farkeder?
Benim annem çene altından bağlar. Bu başörtüsü(müş) eşim iğnelerle falan uğraşır buda türban(mış) siyasiymiş.
Yahu benim eşim oy vermeye gitse bana sorar hangisine vereyim diye. Ne siyasi simgesinden bahsediyorsunuz?
Ben tkp ye versem o da tkp ye verecek sorgulamayacak niye buna verdik diye.
Amma ben eşime (deneme amaçlı yaptım) başını aç dediğimde Allahın emridir açmam dedi. Bunu kestirip atabiliyor.
Elhamdülillah bizde müslümanız diye başlayıp müslümana etmediği küfür kalmayan dangalakları ettikleri dangalaklıktan ötürü değil
sırf yaptıkları bölücülükten ötürü (pkk ile aynı saftadırlar benim için oda bölücü buda bölücü ne farkı var?) ezmek istiyorum.
Ben buraya bulabilirsem Atatürkün meclisinden başörtülü kadın milletvekilinin resmini koyacam.
Sonra 1937 yılında çekilmiş kıyafet kanunuyla alakası bile olmayan bir tarihte (kanundan çok sonraları) atatürkün kara çarşaflı bir hanımla sohbeti
var. Fotoğraflanmış.
Şimdi kalkıp "Atatük türkiyesi" vay efendim şöyle böyle demek hangi akla mantığa sığar?
Daha kendi kanunundan haberi olmayan öküzler kalkıp kılık kıyafetten dem vuruyor. Atatürk sandığınız gibi başörtüsüne şuna buna yasak getirmedi.
Laiklik kavramının daha ne gibi anlamlar taşıdığını bilmeden anlamadan aptalca ahmakça müslümanlığa, islami değerlere saldıran kapçık ağızlılara
söylüyorum lafımı.
Laiklik dinsizlik değildir. Dine saldırmakta değildir. Laiklik en basit açılımıyla emri ve hükmü altında
yaşayan zümreye dinsel özgürlük yanında belirli düzenlemeler getirmektir.
Madem sizin anladığınız şekilde laikiz, camilerden devlet elini çeksin, kendi aramızdan imamlar koyalım oraya.
-
Tugrul abab ne fark var demıssın cok fark var... ama bız yok sayalım... ama sen burad tepkıyı yanlıs kısıye verıyorsun... rte cıkıp deıgı zaman turban bızım sımgemızdır deıdıgı zaman merak edıyorum bana verdıgın cevabı onada verdınmı "sanan benım anamın bacımın ortunmesı sanamı kaldı onlar senın sıyası sımgen olmaz" dedınmı? benım gıcı bır cok ınsanın kızdıgı nokta ınsanların dını ınancklarını baskı yapılmadan ıstedıklerı gıbı yasamaları ve cok ınce bır konu olan dının sıyasete alet edılerek bunun uzerınden rant kazanılması. ben ınamıyorumkı (kendı adıma konusayım) bu gun bırılerı cıkıp dını alet ederek sıyaset yapanlar olmasaydı "ımam hatıpler beım arka bahcemdır " dıyen "bu bızım sıyası sımgemızdır" dıyen bence boluculer olmasaydı ne meslek lıselerı nede mıletımız bu halde olmazdı .... ama onemlı soru sen bu adamlar sıme halıne getırıken sn tepkı verdınmı?
Edit: yanlıs anlama senınle konustugumuz ıcın sadece sen dıyorum lafım herkeze
-
cyrpt bunu yazdı:
-----------------------------Tugrul abab ne fark var demıssın cok fark var... ama bız yok sayalım... ama sen burad tepkıyı yanlıs kısıye verıyorsun... rte cıkıp deıgı zaman turban bızım sımgemızdır deıdıgı zaman merak edıyorum bana verdıgın cevabı onada verdınmı "sanan benım anamın bacımın ortunmesı sanamı kaldı onlar senın sıyası sımgen olmaz" dedınmı? benım gıcı bır cok ınsanın kızdıgı nokta ınsanların dını ınancklarını baskı yapılmadan ıstedıklerı gıbı yasamaları ve cok ınce bır konu olan dının sıyasete alet edılerek bunun uzerınden rant kazanılması. ben ınamıyorumkı (kendı adıma konusayım) bu gun bırılerı cıkıp dını alet ederek sıyaset yapanlar olmasaydı "ımam hatıpler beım arka bahcemdır " dıyen "bu bızım sıyası sımgemızdır" dıyen bence boluculer olmasaydı ne meslek lıselerı nede mıletımız bu halde olmazdı .... ama onemlı soru sen bu adamlar sıme halıne getırıken sn tepkı verdınmı?
Edit: yanlıs anlama senınle konustugumuz ıcın sadece sen dıyorum lafım herkeze
işte olay budur bende bundan yakınıyorum :S -
resmen trajediii puhahahha :D:D:D, arkadaşım senin kendi yorumunu çok beğendim, Allah bize Atatürk gibi bir Ulu Önderi bahşetmiş ama bazı hainler kalleşler bu insana hakaret ediyor ve onun yaptığı her güzel şeyi yıkmaya çalışıyor, ne diyim Allah ıslah etsin bunları...
-
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------vıdı vıdı vıdı vıdı vs vs vs...
Oraya getirsn ilkokul okuyan bi çocuğu burda neyi tasvir etmişler die sorsan. Düşünmeden cevaplar
Dostum Ordan o anlamı anca o zeka yaşı cıkarır.. Sonuç olarak bi şekilde haklısın.. Ayrıca Danalık falan Pek yakısıklıolmamıs.. Ayrıca Kimse kimseyi müslümansın degilsin ,Kafirsin , Münafıksın gibi yargılayamaz!
Ayrıca Konu güzel. Anlatmak istedigini gayet açık anlatan bi yazı ;) Ayrıca (Bence)Papaz , İmam , Rahip fln fark etmez..
-
Rte "varsayın ki siyasi simge ne çıkar " dedi. Varsayın ki kelimesini yutmayalım.
İmam hatipler arka bahçemdir diyen dangalak erbakandır. Papa gibi cennet anahtarı dağıtmaya kalktı son seçimlerde. Dangalak.
Şimdi soruyorum. ,
Benim camimi, kutsal saydığım mekanlarımı, milletimin ulu kişilerine ait türbeleri ahır yapan chp hükümetinin artçılarının ağzına mı bakayım?
Şerefsizlerin yemedği bok kalmadı. Yahu benim dedelerimin arşivlerini elin gavuru toparlayıp
düzenleyip bana yolluyor. Varmı böyle bir aşağılanma?(bulgarlar)
Neymiş ezan türkçe olacakmış, neymiş başörtüsü yasakmış, bu ülkede kuran toplatılıp yakıldı. Yapan kim CHP.
CHP 50 yıldır hangi hükümet geçerse geçsin bunlar kötü bunlar pis. Yahu senden başka herkes kötü nedir bu hazımsızlık?
Aynı şey onların tarafları içinde geçerli.
Türbana(başörtüsüne) yasak konuyor vay efendim dini simgedir, sana ne ulan benim dinimden?
Şimdi rant kazanılması diyorsun. Önceki gün türbanlı hanımları toplayan deniz baykaldan iyi rant kavgacısı olur mu?
Benim inancım ayaklar altına alınacak ve efendi siyasetçilerimiz sırf içi acıya acıya kahrola kahrola efendiliğinden olsa gerek siyasi rant olmasın diyerek
bunlara göz yumacak.
Saçmalamayın Allah aşkına ne rantı? O şerefsiz kaltak rahşan başını örtüp başörtüsünü serbest bırakaaz diye miting yapmadı mı?
O köpek mecliste havlamadımı sonra çıkart kafandakini diye?
Bunlar onların bok yemeleri değil mi?
Ne siyasete alet olmasından bahsediyorsunuz ki?
Siyasete alet olmasın ama benim dinim yokedilsin, hakarete uğrasın dil uzatılsın şu bu. Sırf mesele siyasi rant olmasın. Öyle mi?
Ne siyaseti ya bana ne siyasetten. Ben önce dinimi savunurum.
Ben seni yanlış anlamadığım gibi sende beni yanlış anlama. Şimdi susan bazı gerzek ahmak provakatör zibidiler var. Onlar bu yazıyı okuyorlar.
Onları her fırsatta aşağılayacam eşşek gibi onlarda bu yazılanları okuyacak.
-
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------Rte "varsayın ki siyasi simge ne çıkar " dedi. Varsayın ki kelimesini yutmayalım.
-----------------------------Bir kere deniz baykal denen mahlukatı savunulacak bır yanıyok benım gozumde rte den zerre farkıyok denız baykalın tek dusundugu sey koltugu mıllet vatan vs hepsı laf. amam ozellıkle alıntı yaptıgım yazın bence cok ynlıs bır dusunce.... Din siyasi simge olursa o aşşalayacagını osyledıgın kısılerın sovmesını haklı cıkartırsın... sen nasıl bugun beyenmedıgın chp nın sıyasetıne sovuyorsan olarda senın sıyasetıne sovdugu zaman (kı bunun ıcıne kendı elınde dınını katmıs olursun) ses cıkartama hakkına sahıp olmazsın.sen tepkı verdıgınde sanan dınınemı sovuyorum sıyasetıne sovuyorum der kenera cıkar. eger dın veya bas ortusu sıyası sımge lıne getırılırse ınancdan cok unıforma halıne gelmıs olmazmı? ve bu yuzden ınsanlar gercekten dını yasıyan kısılerede haksız yere tepkı vermezmı? nıye dersen unıformasını tasıyorsun! bas ortusu sımge olup unıforma olursa o zaman kollarına nazı amblemı takıp gezen almanlarla dıgerlerıne yahudı amblemı taktırıp gezen ayrımcı bolucu zıhnıyetten ne farkı kalır? sonucta sen bas ortulusun onun sımgesını tasıyorsun ben ortulu degılım onun sımgesını tasıymıyorum ( bezetme yanlıs deme sıyası sımgelere en guzel benzetme bence bu) daha sonra sen gelıp nasıl mıllı beraberlıkten behsede bılırsınkı?
edit: unutugum bır konu evet dın ınanclar sıyasete rant olmasın! ben unıversıte gıbı ozgur bır yerde nasıl kupeısı mını eteklısı topsakallısı uzun saclısı gıre bılıyorsa ortululerde gırsın dıyorum (kamu calısanları harıc) ama sıyası sımge halıne gelırse o zaman bende karsısında olurrumkı suanda oldugu gıbı.
edit2: ne guzel demıssın sana ne ulan benım dınımden" bunu rte yede soylesen elını bıle operım....
-
iyide rte ye binlerce konu açılıp ana avrat küfredildi hangisinde kalkıp bir şey söyledim?
bul çıkart. Ben söyleyim hiç. Yok öyle bişey.
Benim tepkim, benim dinime yapılan saldırılardır.
hp benim dinime sahp çıkıp bu milletimin inancıdır ben milletin partisi olduğuma göre milletimin inancınada sahip çıkarım mantığı gütmedi.
Yoksa bana ne chp den mhp den.
Chp bir örnektir.
Akp değilde chp başörtüsüne sahip çıksaydı onlara bravo derdim. Akp yi yerden yere vururdum.
Benim sıkıntım siyasi konular değil.
Sıkıntım dinime yapılan saldırılar. Siyasi çerçeveye sokmaya çalışma.
-
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------iyide rte ye binlerce konu açılıp ana avrat küfredildi hangisinde kalkıp bir şey söyledim?
bul çıkart. Ben söyleyim hiç. Yok öyle bişey.
Benim tepkim, benim dinime yapılan saldırılardır.
hp benim dinime sahp çıkıp bu milletimin inancıdır ben milletin partisi olduğuma göre milletimin inancınada sahip çıkarım mantığı gütmedi.
Yoksa bana ne chp den mhp den.
Chp bir örnektir.
Akp değilde chp başörtüsüne sahip çıksaydı onlara bravo derdim. Akp yi yerden yere vururdum.
Benim sıkıntım siyasi konular değil.
Sıkıntım dinime yapılan saldırılar. Siyasi çerçeveye sokmaya çalışma.
-----------------------------ya babacım hem dıyorsunkı "sıyasımsımgemdır dese ne olur" dıyorsun sonrada "Siyasi çerçeveye sokmaya çalışma." sence celısmıyormu?