folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İmam Ve Allah..

İmam Ve Allah..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek
    neyse tugrul baba hos bır sohbettı ama yarıda kesmek zorundayım malum okuldan beklerle :) umarım baska bır zaman. bu arada sahsına bır yanlısım olduysa kusura bkma ama bense su "sıyası sımge" olayını bıraz dusun. kal saglıcakla
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    cyrpt bunu yazdı:
    -----------------------------
    TugrulBaba bunu yazdı:

iyide rte ye binlerce konu açılıp ana avrat küfredildi hangisinde kalkıp bir şey söyledim?

bul çıkart. Ben söyleyim hiç. Yok öyle bişey.

Benim tepkim, benim dinime yapılan saldırılardır.

hp benim dinime sahp çıkıp bu milletimin inancıdır ben milletin partisi olduğuma göre milletimin inancınada sahip çıkarım mantığı gütmedi.

Yoksa bana ne chp den mhp den.

Chp bir örnektir.

Akp değilde chp başörtüsüne sahip çıksaydı onlara bravo derdim. Akp yi yerden yere vururdum.

Benim sıkıntım siyasi konular değil.

Sıkıntım dinime yapılan saldırılar. Siyasi çerçeveye sokmaya çalışma.

ya babacım hem dıyorsunkı "sıyasımsımgemdır dese ne olur" dıyorsun  sonrada "Siyasi çerçeveye sokmaya çalışma." sence celısmıyormu?

hayır dediğim şey rte siyasi simge olsa ne çıkar . Ben demedim bunu. Rte dedi. Rte dini simgedir diyor. Siyasi simgedir demiyor. Yanlış anlaşılma var orada.

Kaldıki rte yi savunacak değilim. 

Ben başörtüsüne yapılan saldrıları kınıyorum. Çünkü dinimin bir parçası.

Şimdi kalkıp yok öyle şey diyenler olacak. Var kardeşim ne demek yok. Var bal gibi var. Eşşek gibi herkeste biliyor.

Siyasi yönü ilgilendirmez beni. Ben dini yönüne bakarım. Kuranda var, sünnette var, bundan sonra siyasi simge kabul edilse ne edilmese ne bana ne?

Ben dinim için örttükten sonra?

Hadi iyi dersler sana. Allah zihin açıklığı versin. 

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

valla ben tuğrul babayı destekliyorum. Hangi Türk Evladının nüfus cüzdanının arkadasında İslam dan başka bişi yazadığını gördünüz hea istisnalar vardır orasını bilemicem sonradan değiştirebiliyorsunuz. peki İslam i bir ülkede yaşıyorsunuz, herkesin hür ve özgür iradesi var peki sizce bu haksızlık değilmidir ki türkiye malezya olucak aanin laiklik elden gidiyo(muş) gibi basına yansıtmalar bilmem neler.  Yafff neresi abes 2 kız düşünün biri mini etekli göğüsleri yarıya akdar açık göbek dışarda göz zevkine hitap ediyor böle üniv in kapısından rahat raht içeriye giriyor kimse gık demiyor. peki 2. kızımız başı kapalı pardesü sü var o geliyor höytt sen giremezsin sebep başın kapalı. :) hani 2 side özgürdü hani 2 side istediği gibi hareket edebiliyordu noldu ? yok türban başörtüsü siyasi rant sağlamak amacıyla gündeme gtiriliyorsa Yazıklar olsun diyorum başkada bişi demiyorum.

Hea bu arada şunu da ekleyeyim bundan yıllar önce üniversitelerde başı kapalı açık muhabbeti yokken herkes istediği gibi içeriye girebilirken milletin aklı nerdeydi ? o zmana kadar bişi olmamış ondan sonra yapmışlar o zman laiklik elden gitmiyorduda şimdimi gidiyor! benden bu kadar arkadaş oturun düşünün.  

Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    TugrulBaba bunu yazdı:

Benim sıkıntım siyasi konular değil.

Sıkıntım dinime yapılan saldırılar. Siyasi çerçeveye sokmaya çalışma. 

aynen katılıyorum hocam. şimdiye kadar bu tarz konularda her yazdığım yorum bu şekildeydi ama benide kötü belleyen vardır. baktım çok üstüme geliyorlar bişey yazmamaya karar vermiştim ama gördümki yalnız değilmişim.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Sitedeki üyeler rütbesine, accessine bakılmaksızın eşit muamele görürler

bu forum kurallarında sabittir. Güçlühan kendini suçlama "kendime ne diyeceğim" diye düşünme.

Hakettiğime karar verdiysen banada senin kestiğini yemek düşer. Başta ne dediysek sonda da onu deriz. Bildiğin gibi, kaypak birisi değilim.

İlk ve son olarak ban yedim. Biraz içim acıdı ama önemi yok. 

Kuralları uygula, bölücülük eden şerefsizleri ayıkla. 

Karşıt görüş demiyorum bak, fitne yayanlar var onları ayıkla bu ortamdan. 

Ve herkese eşit muamelede bulunulmasını sağla. Senden en büyük ricam bu. 

Haydi hakkınızı helal edin. 

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Bence bırakalım şu Türban meselesini.. Filler ve Çimenler oldu bu iş tam.. Akp Mhp Chp orda siyasi prim yapıcak die milletin başına saçına karışmak yersiz.. Bence tek sorun Bunun politik bi şekilde dikte edilmeye çalışılması.. Yoksa Chp iktidar olsaydı o da aynı işi yapıcaktı ama Akp yaptı die kalkıp dravdan muhalefet oluyorlar..

Ayrıca bence millet olarak bıktık şu tartışmalardan Tv de Türban , Kahvede Türban , Nette Türban... Türbanın ne demek oldugunu nerden geldigini Türban ile Baş örtüsü arasında ne fark oldugunu bilmeyen herkes bi ucundan tutmaya çalışıyor.. Bırakın bu işi Kadınlarımız, kızlarımız çözsün.. Burası Müslüman bi memleket böyle olucak yada burası Laik bi memleket Şöyle olucaktan ziyade Burası ÖZGÜR bi memleket! isterse Tanga giyer dolaşır isterse Türban takar gezer.. Kimse şu siyasi oyunların dalaverelerinde ziyan etmesin nadide beynini bence...

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    TugrulBaba bunu yazdı:

Sitedeki üyeler rütbesine, accessine bakılmaksızın eşit muamele görürler

Kuralları uygula, bölücülük eden şerefsizleri ayıkla.

Karşıt görüş demiyorum bak, fitne yayanlar var onları ayıkla bu ortamdan.

Ve herkese eşit muamelede bulunulmasını sağla. Senden en büyük ricam bu.

bunu bende istiyorum

sevgiler 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tyler371
    tyler371's avatar
    Erkek
    ibosoft bunu yazdı:

tyler371

hangi adminin yada mod'un kaçıncı accountusun bilmiyorum ama mustafa kemal bir peygamber değildir. senin gibi embesiller ve senin gibi konunun mükemmeliyetçiliği savunup kendi egolarını tatmin eden sözde insanlar olarak ancak kendinizi kandırır ve ancak din üzerinden siyaset yapıp başkalarına çamur atarsınız. sizin tek amacınız var oda islama müslümanlığa, değer ve yargılarına ters düşen ne varsa onları övmek ve yüceltmek. Dün teziçle ilgili açılan konunun çok kısa sürede silinmesi. Bundan bir ay önce barış mançı, bülent ecevit, alparslan türkeş'in fethullah gülen hakkındaki youtubede yer alan videolarını koymuştum aynı şekilde o ve ona benzer konularda silindi sadece videoydu ve yorum yoktu. Ama BAZI arkadaşlara battığı için sözde özgür bir tartışma platformu oluşturduklarını sanan o multi adminler size güneş görmeyen yerlerinizden öper saygılarımı sunarım.

arkadaşım benim ismim mert, burdaki çocuklar kirwede der bana... barışarock'ta vardım. istanbul dışında okudugum için fazla buluşmalara katılamadım ama beni bilen biliyor, hiçbir modun yada adminin 2. hesabı değilim =))))  bu yazılarıda bu sabah saat 5-6 arası gezindiğim bi sitede okudum, çok hoşuma gittiği içinde sizlerle paylaşmak istedim. benim yüzümden ban yemişsin üzüldüm görünce keşke foruma cevap yazacağına bana pm atsaydın yada direk benle temasa geçseydin...

korku nedir bilmeyiz biz dağların erleri yuva yaptık göklere başdöndüren yerlere engel tanımaz aşarız yüce engin dağları el verir uzanırız mor siyah bulutlara ben türk KOMANDOSUYUM düşmanı çelik pençemle ezerim her yerde ben varım havada karada denizde çölde batakta çatakta her zaman ve her yerde hazır? DAİMA HAZIR hazır? DAİMA HAZIR kim? KOMANDO kim? KOMANDO olamazsın? YAH olamazsın? YAH komandolar? ALLAH komandolar? ALLAH ALLAH TÜRK KOMANDOSUNU KORUSUN AMİNN...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    konuyu çorap söküğü yaptınız resmen
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Erkek

Tugrul Baba'cımında haklı olduğu noktalar var siyasi simgemidir konusunada gelince evet simge olarak kullananlar da var sadece bazı partilerden para alıp kapananlarda var ama Babanın dediği gibi masum olanlarda var bence bu konu devam ederse siteden ağırtoplar yavaş yavaş sallanır  bu siteyi dinsiz kendini bilmez topluluğu olarak göstermek isteyenler de var işin cıvkını çıkarmışlardı küfür konusunda şimdi küfür konusu yasaklandı başka dallarda kaos yaratsınlar en iyisi o densizleri denlenene kadar banlamak !

.
Toplam Hit: 9938 Toplam Mesaj: 77