İngiltere'yi Aramak (Voip)
-
Selamlar, zaman zaman nette kampanyalar falan görüyoruz veya kendini bu tür hizmetlere adamış siteler, firmalar vs;
Gerek sms olsun gerek ücretsiz telefon görüşmesi hakkı tanıyorlar. Hemen hemen hep neden bizim ülkemizi kapsamıyor diye dert yanıyoruz.
Neyse, şimdi benim ingiltereyi aramam gerek, öncelikli olarak tabiki ücretsiz çözümler, bildiğiniz var mı?
Biraz bakındım ama bulamadım.
Ücretsiz bulamazsam skype düşünüyorum, var mıdır daha ucuzu?
-
Skype'dan ucuz burasi var.
-
ingilterede internetin girmediği ev bence yoktur
skype'ye devam
not: 2007'de bi servis verdi ne sömürdük yaa :)) -
ingilteredeki seni arasın sabit telefonları aramak için kart vardı ismini unuttum, o kartı alıyor çok ucuza arıyordu şahsen ben ingiltere ile görüştüğüm dönemde karşı taraf bu şekilde oluyordu.
İngilterede olan bilir belki o kart'ı. -
Google saolsun yıllardır talk özelliği olsun maillin yanından konuşmak olsun para sormadı konuşur gideriz.istersen cüzdan servisini kulllan istediğin ülkeyi ara.iphone da google plus uygulaması en iyisidir diğerleri cırt 3 g olsun yeter androidli cihazları demeye gerek yok.
weskeyy tarafından 22/Eki/12 13:03 tarihinde düzenlenmiştir -
aliyk bunu yazdı
ingilterede internetin girmediği ev bence yoktur
skype'ye devam
not: 2007'de bi servis verdi ne sömürdük yaa :))Skype yükletebileceğimi sanmıyorum :(
http://support.apple.com/kb/HE57
Turkey (44) 0844 209 0611*** www.apple.com/tr/support/ -
weskeyy bunu yazdı
Google saolsun yıllardır talk özelliği olsun maillin yanından konuşmak olsun para sormadı konuşur gideriz.istersen cüzdan servisini kulllan istediğin ülkeyi ara.iphone da google plus uygulaması en iyisidir diğerleri cırt 3 g olsun yeter androidli cihazları demeye gerek yok.
ingiltereyi ücretsiz arayabiliyor musun şuan hocam?
numara +4408442090611
-
Orada ücretlendirmeler var ama gsm şirketlerinden ve diğer alternatiflerden ucuz numarayı boşver uygulama ile konuşmaya çalış dediğim gibi.birader Middlesbourgh ta ben Antalya da xperia dan o iphone dan uygulama vasıtasıyla tarifelerimiz üzerinden görüşüyoruz.
>>>>>>>seni aradım sesli mesaj çıktı:
+44 844 209 0611, sesli arama için müsait değildi; saat: 13:12.+44 844 209 0611 ile sesli aramayı sonlandırdınız; saat: 13:13.weskeyy tarafından 22/Eki/12 13:13 tarihinde düzenlenmiştir -
weskeyy bunu yazdı
Orada ücretlendirmeler var ama gsm şirketlerinden ve diğer alternatiflerden ucuz numarayı boşver uygulama ile konuşmaya çalış dediğim gibi.birader Middlesbourgh ta ben Antalya da xperia dan o iphone dan uygulama vasıtasıyla tarifelerimiz üzerinden görüşüyoruz.
hocam dediğim gibi, Apple'a skype yükletemem :D
-
Skypee nin canı cehenneme o yııılar önce microsofta satıldı öldü.google plus ı kuruyorsun iphone a o kadar.sesli değil görüntülü konuşuyoruz hoca anlaşıldınmı bilmem.
weskeyy tarafından 22/Eki/12 13:16 tarihinde düzenlenmiştir -