İngiltere'yi Aramak (Voip)
-
trampfd bunu yazdı
hocam konuyu okuyun bi ya..
-
Noneyim bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
Ben okudum da sen okumadın galiba? Tek derdim telefonun şarjı şuan o da olmasa hiç kapatmayacağım telefonu.
-
trampfd bunu yazdıNoneyim bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
Ben okudum da sen okumadın galiba? Tek derdim telefonun şarjı şuan o da olmasa hiç kapatmayacağım telefonu.
verdiğim numarayı arayabiliyor musun şarjın varken?
-
Noneyim bunu yazdıtrampfd bunu yazdıNoneyim bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
Evet eğer o telefonda viber ya da tango ya da o tarz herhangi bir app kurulu ise normal numarayı çevirip arayabiliyorsun.
Ama sabit hat deme bana lütfen, çok eski kafalar onlar.
-
trampfd bunu yazdıNoneyim bunu yazdıtrampfd bunu yazdıNoneyim bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
Evet eğer o telefonda viber ya da tango ya da o tarz herhangi bir app kurulu ise normal numarayı çevirip arayabiliyorsun.
Ama sabit hat deme bana lütfen, çok eski kafalar onlar.
Konudaki mesajları da okusaydın apple'ı arayacağımı ve sadece sabit hat olduğunu görebilirdin :(
-
VoipRaider
Skype benzeri bir program ile voip hizmeti veriyorlar.
Tarifelerini bilmiyorum bi araştır istersen. -
Noneyim bunu yazdıKonudaki mesajları da okusaydın apple'ı arayacağımı ve sadece sabit hat olduğunu görebilirdin :(
Hacı sadece ilk mesaja baktım ben, orda Apple falan yazmamışın o yüzden farklı tavsiye vermişiz.
Ama Skype la olabilir diye düşünüyorum araştırmak lazım, Windows 8 etkinleştirmek için Microsoft ücretsiz hattını arıyor millet Skype ile.
-
Tek seferlik bir görüşmeyse taksimdeyim. Uğra yanıma. Bizim işyerinden aratırım sorun olmaz.
-
opusdei bunu yazdı
Tek seferlik bir görüşmeyse taksimdeyim. Uğra yanıma. Bizim işyerinden aratırım sorun olmaz.
ALlah razı olsun hocam amma velakin izmirdeyim :/ ankara olsa da olurdu gerçi bayramda ordayım :/
-
arama kartları var heryerde satılıyor. onlardan alman lazım. 100 dk sı 10 lira mı ne. yada skype üzerinden para ödeyip dakika satın alabilirsin. cep telefonuna pc ne skype yuklenebiliyosa android iphone vs.. ordan ingilteredeki ev cep vs. telefonları arayabilirsin. beleş bilmiyorum.
http://www.dunyatelekom.com/tarifeler_tum.html