İnsan Ne İçin Yaşar?
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------250 gr.
-----------------------------daha iyi bir şekilde beraber olmak
-
ben böle bir konu acmıstım cok derin konu diye silinmişiti.
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
efrasyap bunu yazdı:
-----------------------------
dine girmeden bu soruya cevap vermek sadece Ateistlerin harcıdır
-----------------------------+16585457
Bu konu bencede tamamen Din olgusu içinde yer almalı. yoksa yanlış sonuçlara ulaşır.
-----------------------------Tamam, tartışma olmaksızın her türlü görüş belirtelim..
-
ölmek için.
-
Ölü insanlar görüyorum moruk :|
Ne yaşaması bea bunun adı yaşamak değil ki.. Kendi kendimize eziyet edip dünyamızı karartıyoruz, el diye tuttuklarımız, mutluluk adına gittiklerimiz her seferinde sağlamına tokadı vuruo, kimse için yaşamayacaksın bu dünyada, hatta dünyalık hiç bişey için yaşamını sürdürmeye devam ettirmeyeceksin; bağımlı kalmayacaksın, kendi kendine yetip, diğer alem için uğraşacak, orda bulacaksın huzuru.. Sonra anlayacaksın dünyaya neden geldiğini, ne için çabaladığını gerisi elbet gelir sonra...
-
sonunu merak ettiği için.
-
her canlı gibi soyunun devamı için
-
bu kodugum bileciğinden istanbula gidememek için yaşıyoruz başkla bir şey için değil
-
Insan anasinin ve babasinin bir anlik zevki yuzunden hayata gelir, bu sacma sebebi kaldiramayacak kadar kafasi calistigi icin hayatina kendince bir amac uydurur. Isin asli bir gun hepimizin toprak olacagadir, mezarliklarda yazdigi gibi. Nihayi gercek olumdur. Cok buyuk bir insan olsaniz bile, eninde sonunda unutulacaksiniz. Hem oldukten sonra unutulup, unutulmadiginizi nedne umursayasiniz ki? O yuzden alabildiginizi alin, tuttugunuzu koparin, tadabildiginizi tadin geberit gitmeden once. Hedef cehennem olduktan sonra, hayat sikici gecmez zaten.
-
Ben teknolojiyi çok seviyorum. Teknoji üreten olmak istiyorum. Iron Man filmindeki eleman gibi.. Olur olmaz bilmiyorum ama hedeflerim ulaşılamayacak kadar uçuk olsun istiyorum yoksa amacım kalmaz...