İnsanın Evrimi - Walking With Caveman
-
-
Aha şimdi kavga cıkacak :W
-
büyük dedelerini ve büyükannelerini görmek isteyenler kacirmasin :) belki bi kac akrabasini daha gorebilir
-
suKo bunu yazdı:
-----------------------------
Sadece paylaşım yapıyorum Ortalığı kızıştırmanın alemi yok :| Bu Teoriye inanan var inanmayan var..Bırakın kavgayı, izleyen izlesin izlemeyenin ortalığı karıştırmasının alemi yok... -
enes bunu yazdı:
suKo bunu yazdı:
Sadece paylaşım yapıyorum Ortalığı kızıştırmanın alemi yok :| Bu Teoriye inanan var inanmayan var..Bırakın kavgayı, izleyen izlesin izlemeyenin ortalığı karıştırmasının alemi yok...
Yok hocam zaten ben mizahi yönüyle ele aldım ciddi olarak konuşmadım ailecek takip ediyoruz paylaşımlarını :F
-
:| Bu konuda deyil mizahi :| Şaka kaldırılcak yanı yıok çünkü tartışılıcak konu :| Gibi gibi :D:D
Bİzdende size ailecek selamlar -
indiriyorum daha önce izlemiştim ama tekrar izlemekta fayda var
-
indircem kendi düşüncemi sağlamlastırmak için karşı düşünceyide ii bilmek gerek :)
-
seadog bunu yazdı:
indircem kendi düşüncemi sağlamlastırmak için karşı düşünceyide ii bilmek gerek :)
hacım ben karşı düşünceyi söyleyim sana:) "atalarım maymundu ama ben değilim" :D -
Aslında gerçek herkesten saklandı.İşte gerçek..!!
Ayrıca paylaşım için teşekkürler.xD
-
ya bir dakika birşey sorucam...
"Evrim yoktur.. Evrimleşme diye bir olgu sözkonusu olamaz.. Canlıllar geliştikçe güçsüz olanlar seleksiyona uğramaz. evrim teorisi yalandır saçmalıktır." diyen bir allahın kulu bana böyle olduğunu göstericek somut birşey gösterebilir mi yorumsal değil somut birşey... lütfen...
Toplam Hit: 16416 Toplam Mesaj: 133