İnsanların Hayatlarında Dönüm Noktaları Vardır Peki Ya Sizinki ?
-
Gitar aldığım gün.
-
konu saçmaya gidiyor gitti bile.
-
çalışmaya başladığım andan itibaren paraya doydum :)
harçlıkla hayat geçmezmiş onu öğrendim :)
-
Aksama kalmaz bu konu içinde , gereksiz mesajlar silinecektir veya konu silinecektir + olarak söylemek istemem ama 1-2 kişi ban yiyecek. :)
-
bilgisayarla tanistigim gun donum noktamdir.
Cok zamanimi aldi ama karsiliginida fazlasiyla verdi. -
İnşallah dönüm noktam olacak şeyler var bakalım gerçekleşirse gelir yazarım. =)
-
Bir gün gecenin dördünde elimde kahve beheriyle aynanın karşısına geçtim, önce sakalımı sonra göbeğimi kaşıdım ve bir daha bu işi yapmayacağım dedim. 24 saati pc başında geçirmek yok dedim. Takip eden 3,5 sene zarfında acayip şeyler şaşadım memnunum yani doğru karar vermişim.
-
sokoban bunu yazdı
Gitar aldığım gün.
hocam açın şunları biraz yaa ne gibi bir değişiklik oldu. hayatım boka sardı falanda yazmayın şöyle iyi böle kötü deyin işte. sbep sonuç ilişkisi yani.
-
ArmadA bunu yazdısokoban bunu yazdı
Gitar aldığım gün.
hocam açın şunları biraz yaa ne gibi bir değişiklik oldu. hayatım boka sardı falanda yazmayın şöyle iyi böle kötü deyin işte. sbep sonuç ilişkisi yani.
Çok zincirleme sonuçlar doğurdu hocam yazsam roman olur :D
-
sokoban bunu yazdıArmadA bunu yazdısokoban bunu yazdı
Gitar aldığım gün.
Çok zincirleme sonuçlar doğurdu hocam yazsam roman olur :D
pfff hacı dai kısalt romana gerenk yok! mesela ilk ne zman almaya kaarar verdin ondan önce ne hissediodun sonra ne oldu. şimdi ney. ok.