İnsanoğlu Şu An İçin Ay' I Yörüngesinden Çıkara Bilirmi
-
Dünyadan aya müdahale ederek ayı yörüngesinden çıkara bilirmi sizce insanoğlu arkadaşlar bu müdahale nükleer bomba ile ola bilir, o büyüklükteki bir gezenege başka nasıl müdahale edilir hayal edemiyorum, yoksa atılacak nükleeer ler sadece ayın yüzeyinde krater mi acar, ya da bir şekilde antimadde yi kullanmayı başarırsak o zaman işin rengi değişirmi,
-
ay yörüngesinden çıkar veya patlarsa zaten dünya yok olur. bildiğim kadarıyla 2.dünya savaşsında rusya amerikayı korkutmak için ay a bomba göndeririz gibi şeyler yapmıştı
-
yok artık
her geçen gün daha uçuk konular çıkıyor.
illa patlatacaklarsa marsı falan yapsınlar bari
-
antimaddeyi kullanırsak ne oalcağını kimse bilemez. antimaddenin ne olduğunu bile kimse bilmiyor. var olduğunu biliyoruz da açıklayamıyoruz ki. yeterince güçlü bombalarda yörüngecen çıkartırsın da bunun dünyaya etkisi sanırım ölümcül olur.
-
-
Bi tane film vardi oyle iste ayda bisiler oluyordu yorungeden mi cikmstii ne iste 3 4 tane astronot yolluyorlar ayin yuzeyine sondajlar acip nukleer bomba yerlstiriyorlardi hatta bi tanesi kor falan oluyordu nukleerler patliyordu ama sadece bolgesel bi patlama oluyordu :)
Tabi o bi film ama bunu dusunen seneryo yazan adam bunu arastirmistir olabilirligini o yuzden ben pek sanmiyorum
Ay veya baska bi gezegeni yorungesinden cikartmak heleki nukleer bombalarla felan hic sanmiyorum cunku cunku her gezegenin bi cekim gucu var bi tanesini degistirsen hepsinide etkiler gibi geliyor bana
-
simdi dunyanin ve gunesin cekim gucunu goz onunde bulundurursak mevcut ve gelecek teknolojiler ile dunyanin 1/4'u kadar buyuklukte olan ayin dunyadan ve gunesten bagimsiz hale getirilebilecegine ihtimal vermiyorum.
Oldu ya gidip ay parcalamak icin sondajla 30 tane hidrojen bombasi yerlestirildi diyelim. Parcalandigi taktirde az bir kismi dunyaya duser, ancak cok buyuk kismi gokyuzunde parcalanmis ve daginik bir sekilde dunya yorungesinde donmeye devam eder. -
Gel-git olaylarından su baskınları oluyor sen tutup ay yok olsa ne olur diyorsun.
-
ValentinoRossi bunu yazdısimdi dunyanin ve gunesin cekim gucunu goz onunde bulundurursak mevcut ve gelecek teknolojiler ile dunyanin 1/4'u kadar buyuklukte olan ayin dunyadan ve gunesten bagimsiz hale getirilebilecegine ihtimal vermiyorum.
Oldu ya gidip ay parcalamak icin sondajla 30 tane hidrojen bombasi yerlestirildi diyelim. Parcalandigi taktirde az bir kismi dunyaya duser, ancak cok buyuk kismi gokyuzunde parcalanmis ve daginik bir sekilde dunya yorungesinde donmeye devam eder.Sondaj sistemini güzel düşünmüşsün üstat,
Edit:Arkadaşlar ayın yok olması durumunda dünyada oluşacak etkileri merak etmiyorum, Ayı yok edecek gücümüz varmı yokmu onu merak ediyorum,
Robinson_Crusoe tarafından 19/Mar/14 12:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Yok hocam bütün nükleer bombaları göndersen yörüngesi 2 cm bile kaymaz.
-
su aki teknolojiyle yorungeden cikarma mumkun. nukleet silahlarla cok buyu kzararlar verilebilir. ay kutlesinden kaybedecegi icin de yorungesi degisecektir. tabiki de donemye devame decektir ama degisik acilarla donecektir ki bu da duya icin felaket olur. ayrica birakin ayi dunyada oakdar patlama yapsalar ayni anda dunyayi bile mahvedebilirler.
Dj_DooM3 tarafından 19/Mar/14 13:01 tarihinde düzenlenmiştir