İnstagram İçin Telefon Önerisi?
-
Merhaba,
İnstagram üzerinden kıyafet paylaşımı yapıyoruz. Kıyafetlerin video ve fotoğraflarını çekiyoruz.
Şu an iPhone 6 kullanıyoruz ama yeterli gelmiyor.
İnstagram için önerebileceğiniz bir telefon var mı?
-
iPhone.
Instagram'ın Android versiyonu yıllardır düzgün değil. Fotoğraf ve video çekiyorsun telefonun kamerası aslında cam gibi çekiyor ama Instagram'a atınca tost makinesiyle çekilmiş gibi oluyor.
-
mkyb bunu yazdı
iPhone.
Instagram'ın Android versiyonu yıllardır düzgün değil. Fotoğraf ve video çekiyorsun telefonun kamerası aslında cam gibi çekiyor ama Instagram'a atınca tost makinesiyle çekilmiş gibi oluyor.
Evet, onun için şu an 6'yı kullanıyoruz ama yine de yeterli değil. Üst modellerden ne önerirsin hocam?
-
8pus kullanıyorum, kameranın stabilizasyonu çok iyi 60fps kadar çekim yapıyor 0 titreme sıfırını 6500e almıştım ben
-
7 plus
8 plus
X
11
12
bütçeye uygun olanı alınız yeterlidir. android de tüm uygulamalar bok gibi.
ha şu güzel ama ınstagram plus ile herşeyi indirebiliyorum veya para vermeden reklamsız youtube kullanabiliyorum geri kalan herşey için ios.
-
Öneriler için teşekkür ederim.
iPhone devam o zaman. Model yükseltelim.
Ucuza iPhone nasıl çözeriz peki? Kilitli, kayıtsız felan işimizi görür mi acaba?
-
aylmz bunu yazdı
Ucuza iPhone nasıl çözeriz peki? Kilitli, kayıtsız felan işimizi görür mi acaba?
ipod?
-
noname bunu yazdıaylmz bunu yazdı
ipod?
Fiyat olarak çok makul ama kamerası iş görmez üstad
-
sahibinden üzerinde imei kaydı olmayan cihazlar satıyorlar hocam onlara baksana tr fiyatından çok çok daha uyguna geliyor
eğer kayıt problemin yoksa sana iphone getirebilirim ama kayıt işine karışmam
-
SaviorAngel bunu yazdı
sahibinden üzerinde imei kaydı olmayan cihazlar satıyorlar hocam onlara baksana tr fiyatından çok çok daha uyguna geliyor
Hocam sim önemsiz bizim için.
Fotoğraf ve video çeksin, instagram a girsin yeter
-
aylmz bunu yazdıSaviorAngel bunu yazdı
Hocam sim önemsiz bizim için.
Fotoğraf ve video çeksin, instagram a girsin yeter
bütçeni ve düşündüğün cihazları pm atarsan yardımcı olayım