İnternet Aboneliği Hk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı
    eyuperol bunu yazdı

4-5 senedir internetkutusu 'ndan biri fiber diğeri adsl kullanıyorum. arada sorunlar oluyor ama günlerce çözülmemezlik yapmıyor hemen ttnet ekipleri gelip bakıyor. adsl nin bağlı olduğu ev biraz kenarda olduğu için hız düşük ama zaten kullananlar annem babam olduğu için  bir kaç kez ttnet il merkezine dilekçe verdim yapmadılar bende çok irdelemedim. fiberde hız 35mb bunda da sorunum yok.

Memnun musun internetkutusundan?

Peki, lokasyonun neresi kardom

Fiber i Kars Sarıkamış ta kullanıyorum kayda değer sıkıntı yaşamadım yılda 1 kere bir sorun olursa oldu zannımca o da genel bir sıkıntıdan kaynaklı sorundu öyle uzamadan çözüldü.

Adsl Aydın Koçarlı da, dediğim gibi ev telekomun kutusuna yani köye uzak olduğundan hız düşümü mevcut.

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhorror
    blackhorror's avatar
    Erkek

türknet'e başvuru attım ilk 3 ay 350 tl kampanyası varmış 1 ayda kodla ücretsiz oldu 

salla gitsin ölecez zaten :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    eyuperol bunu yazdı
    LaNCeLoT bunu yazdı
    eyuperol bunu yazdı

4-5 senedir internetkutusu 'ndan biri fiber diğeri adsl kullanıyorum. arada sorunlar oluyor ama günlerce çözülmemezlik yapmıyor hemen ttnet ekipleri gelip bakıyor. adsl nin bağlı olduğu ev biraz kenarda olduğu için hız düşük ama zaten kullananlar annem babam olduğu için  bir kaç kez ttnet il merkezine dilekçe verdim yapmadılar bende çok irdelemedim. fiberde hız 35mb bunda da sorunum yok.

Memnun musun internetkutusundan?

Peki, lokasyonun neresi kardom

Fiber i Kars Sarıkamış ta kullanıyorum kayda değer sıkıntı yaşamadım yılda 1 kere bir sorun olursa oldu zannımca o da genel bir sıkıntıdan kaynaklı sorundu öyle uzamadan çözüldü.

Adsl Aydın Koçarlı da, dediğim gibi ev telekomun kutusuna yani köye uzak olduğundan hız düşümü mevcut.

Sağol kardom

Kurtlar tasma takmaz....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Turknet senelik pesin odemeyapıyorum. Daha sorun yasamadım.

Syntax error..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek
    cache bunu yazdı

comnet

Comnet bitmedimi?

Syntax error..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Türk Telekom dan uzak durun yeterli 10 yılı aşkın kullandığım süperonline bile kusursuz du hatta fixnet,gıbırnet,patlayan comnet şu an ki türknet e geçtim stabilite ye devam.

İsteyene türknet davetiye kodum;

FKS69WA67JUF

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

Merhaba, 5 yıldır internetkutusu firmasından mini fiber 35mb kullanıyorum sorunsuzca. Hafta sonu aynı bina içerisinde daire değişimi yaptım, sistemde çıktığım adresi yanlış yeni gerçeğim adreste sadece daire numarası değişecek ama sistemde adres gözükmüyor.

Nakil ücreti 1000₺, yeni abonelik açsanda aynı ücret dediler.

İnternet ücreti de 460₺ den 780₺ ye çıkmış durumda 

Bu vesile ile bir firma arayışı yapayım bilgi alayım uygun olursa değişimi yapayım dedim. 

Nakil ücreti, taahhütlü olmayan, sıkıntı yaşatmayan fiyatı makul bir ev interneti arayışındayım, kullandığınız güncel firma bilgilerini varsa davet kodunuzu paylaşabilirsiniz.

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    eyuperol bunu yazdı

Merhaba, 5 yıldır internetkutusu firmasından mini fiber 35mb kullanıyorum sorunsuzca. Hafta sonu aynı bina içerisinde daire değişimi yaptım, sistemde çıktığım adresi yanlış yeni gerçeğim adreste sadece daire numarası değişecek ama sistemde adres gözükmüyor.

Nakil ücreti 1000₺, yeni abonelik açsanda aynı ücret dediler.

İnternet ücreti de 460₺ den 780₺ ye çıkmış durumda 

Bu vesile ile bir firma arayışı yapayım bilgi alayım uygun olursa değişimi yapayım dedim. 

Nakil ücreti, taahhütlü olmayan, sıkıntı yaşatmayan fiyatı makul bir ev interneti arayışındayım, kullandığınız güncel firma bilgilerini varsa davet kodunuzu paylaşabilirsiniz.

çıkarken düzeltmek kaydıyla eski dairene geçen müşteriye bilkdirmek kaydıyla bina içinden senin eski eve gelen hattı yeni geçtiğin dairenin portu ile değiştir. vdsl ise iki kablo sök tak yapcan fiber ise portları bulup tak çıkar yapcan. en temizi ucuzu dertsizi bu. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    FrodoTheYuzuksuz's avatar
    Erkek
    Kelayvaz bunu yazdı

Türknet millenicom netspeed gibi firmalarda çok fazla sorun yaşamazsın

Dmart 2009damıydı nyedi o zaman kullandım 1-2 yıl o da enteresan bir firma ttnet iptal ettiğimin ertesi günü kokumu almış gibi siz abonelik iptal etmişsiniz hadi bize gelin dedi

Ttnetin 45 tlye verdiği sınırsız 1mbs interneti 25tlye verdilerdi

Aydın doğanı sevmediğimden bir daha merhaba demedim onlara

Daha ucuz dersen atlantis ve fiznete bakabilirsin

Biraz şans işi hocam, büyük konuşmamak gerek. Mesela ben ve bir kaç arkadaşım da Millenciom ile ciddi sıkıntılar yaşadık.

15 yıldır TürkNet abonesiyim mesela, 5. yılımda (2016) taşındığım evde 3 mbps ile hizmet alıyordum aylarca kavga dövüş. En sonunda Türktelekomdan birini bulup hallettirdik. Sonraki 10 yıl yine çok iyiydi.

Tüm servisler böyle hocam. Şans tamamen.

Acı Çekene Saygı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelayvaz
    Kelayvaz's avatar
    Erkek
    FrodoTheYuzuksuz bunu yazdı
    Kelayvaz bunu yazdı

Türknet millenicom netspeed gibi firmalarda çok fazla sorun yaşamazsın

Dmart 2009damıydı nyedi o zaman kullandım 1-2 yıl o da enteresan bir firma ttnet iptal ettiğimin ertesi günü kokumu almış gibi siz abonelik iptal etmişsiniz hadi bize gelin dedi

Ttnetin 45 tlye verdiği sınırsız 1mbs interneti 25tlye verdilerdi

Aydın doğanı sevmediğimden bir daha merhaba demedim onlara

Daha ucuz dersen atlantis ve fiznete bakabilirsin

Biraz şans işi hocam, büyük konuşmamak gerek. Mesela ben ve bir kaç arkadaşım da Millenciom ile ciddi sıkıntılar yaşadık.

15 yıldır TürkNet abonesiyim mesela, 5. yılımda (2016) taşındığım evde 3 mbps ile hizmet alıyordum aylarca kavga dövüş. En sonunda Türktelekomdan birini bulup hallettirdik. Sonraki 10 yıl yine çok iyiydi.

Tüm servisler böyle hocam. Şans tamamen.

doğru tabi

gigaspeed vardı mesela %60ı sorun yaşamamış ama %40ı sorun yaşadığnı belirtmiş çok ciddi rakam

yerinide burdan bi arkadaş göstermişti bakkal gibi birşey

böyle firma dolu yani

onun için milleti türknet netspeed kablonet dedim diğerlerine nazaran daha az sorun olur diye görüyorum

atlantisi ve gibir övenlerde baya var

https://evinternetfiyatlari.com/

ne kadar güncel bilmemde buradan bakabilirsiniz

下面的注释包含自解压脚本命令 | Suskunluk yasasi..
Toplam Hit: 2562 Toplam Mesaj: 33
abonelik rezil smart yeni net