İnternet Aboneliği Hk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    eyuperol bunu yazdı

Merhaba, 5 yıldır internetkutusu firmasından mini fiber 35mb kullanıyorum sorunsuzca. Hafta sonu aynı bina içerisinde daire değişimi yaptım, sistemde çıktığım adresi yanlış yeni gerçeğim adreste sadece daire numarası değişecek ama sistemde adres gözükmüyor.

Nakil ücreti 1000₺, yeni abonelik açsanda aynı ücret dediler.

İnternet ücreti de 460₺ den 780₺ ye çıkmış durumda 

Bu vesile ile bir firma arayışı yapayım bilgi alayım uygun olursa değişimi yapayım dedim. 

Nakil ücreti, taahhütlü olmayan, sıkıntı yaşatmayan fiyatı makul bir ev interneti arayışındayım, kullandığınız güncel firma bilgilerini varsa davet kodunuzu paylaşabilirsiniz.

ben vodafone.net'ten digiturk hem sadece GALATASARAY maçları açık ama başka günler diğer lig maçlarını da verdiği oluyor ve diğer spor kanalları da açık oluyor hemde digiturk internete geçiş yaptım galiba bana özel engelli indirimiyle beraber aylık 710 lira ödüyorum. davet kodu muhabbeti görmedim hiç (:

https://digiturk-iletisim.com/internet-paket-detay/fiber-internet-ve-super-lig-paketi?gad_source=1&gad_campaignid=23840938476&gbraid=0AAAAADh6p8iq0BnyLnbZMsd1NljqpA8wV&gclid=Cj0KCQjw79nUBhCgARIsADSHka3Dm-KjGkC5-VlhRF5bVToAIdd9zB42sgkuGkYjXWlnbUsHxRi0Hk0aAjSPEALw_wcB

burdan bakabilirsin galiba.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

Teşekkürler hocalarım 

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

Millenicom davet kodu olan varsa paylaşır mısınız özelden.

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek
    eyuperol bunu yazdı

Millenicom davet kodu olan varsa paylaşır mısınız özelden.

78607A3C

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

sınırsız ev internetine kaç para veriyrosunuz şu anda? farklı markaları kullananlar cevap verebilirse daha iyi olur.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

sınırsız ev internetine kaç para veriyrosunuz şu anda? farklı markaları kullananlar cevap verebilirse daha iyi olur.

470 küsürden bu ay taahhüt yeniledik 660 küsüre çıktı. digiturk internet kullanıyorum. sınırsız muhabbetini bilmiyorum ama sınırsızdır heralde (: herhangi bir sorun yaşamadım.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

Artık hepsi 50-100 TL farkla aynı. Çünkü eskiden düşük hızlar ucuzdu fakat Telekom port ücretlerini aynı yapınca düşük hızın bir anlamı kalmadı. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

mobilfree memnunum

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı

mobilfree memnunum

1000 tl limitsiz mobil +15gb hotspot; hotspotu limitsize çeviriyorum şu şekil: oluyor limitsiz hotspot... 74 down 28 upload veriyor bunlar da yetiyor... 

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı

mobilfree memnunum

1000 tl limitsiz mobil +15gb hotspot; hotspotu limitsize çeviriyorum şu şekil: oluyor limitsiz hotspot... 74 down 28 upload veriyor bunlar da yetiyor... 

şansına benim bulunduğum bölgede 20 mbit görüyor vodafone keenetic runner 4g modem aldım ttl değeri giriliyor yazılımından. fakat bir boka yaramadı çekim kalitesi çok düşük.

evde tt fiber bağlattım geçen ay başı. 1000/50 mbps 1080₺ ödüyorum 18 ay taahhütlü.

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
Toplam Hit: 2439 Toplam Mesaj: 33
abonelik rezil smart yeni net