İnternet Aboneliği Hk
-
eyuperol bunu yazdı
Merhaba, 5 yıldır internetkutusu firmasından mini fiber 35mb kullanıyorum sorunsuzca. Hafta sonu aynı bina içerisinde daire değişimi yaptım, sistemde çıktığım adresi yanlış yeni gerçeğim adreste sadece daire numarası değişecek ama sistemde adres gözükmüyor.
Nakil ücreti 1000₺, yeni abonelik açsanda aynı ücret dediler.
İnternet ücreti de 460₺ den 780₺ ye çıkmış durumda
Bu vesile ile bir firma arayışı yapayım bilgi alayım uygun olursa değişimi yapayım dedim.
Nakil ücreti, taahhütlü olmayan, sıkıntı yaşatmayan fiyatı makul bir ev interneti arayışındayım, kullandığınız güncel firma bilgilerini varsa davet kodunuzu paylaşabilirsiniz.
ben vodafone.net'ten digiturk hem sadece GALATASARAY maçları açık ama başka günler diğer lig maçlarını da verdiği oluyor ve diğer spor kanalları da açık oluyor hemde digiturk internete geçiş yaptım galiba bana özel engelli indirimiyle beraber aylık 710 lira ödüyorum. davet kodu muhabbeti görmedim hiç (:
burdan bakabilirsin galiba.
-
Teşekkürler hocalarım
-
Millenicom davet kodu olan varsa paylaşır mısınız özelden.
-
eyuperol bunu yazdı
Millenicom davet kodu olan varsa paylaşır mısınız özelden.
78607A3C
-
sınırsız ev internetine kaç para veriyrosunuz şu anda? farklı markaları kullananlar cevap verebilirse daha iyi olur.
-
RETRET bunu yazdı
sınırsız ev internetine kaç para veriyrosunuz şu anda? farklı markaları kullananlar cevap verebilirse daha iyi olur.
470 küsürden bu ay taahhüt yeniledik 660 küsüre çıktı. digiturk internet kullanıyorum. sınırsız muhabbetini bilmiyorum ama sınırsızdır heralde (: herhangi bir sorun yaşamadım.
-
RETRET bunu yazdı
Artık hepsi 50-100 TL farkla aynı. Çünkü eskiden düşük hızlar ucuzdu fakat Telekom port ücretlerini aynı yapınca düşük hızın bir anlamı kalmadı.
-
mobilfree memnunum
-
sunyy2003 bunu yazdı
mobilfree memnunum
1000 tl limitsiz mobil +15gb hotspot; hotspotu limitsize çeviriyorum şu şekil: oluyor limitsiz hotspot... 74 down 28 upload veriyor bunlar da yetiyor...

-
RETRET bunu yazdısunyy2003 bunu yazdı
mobilfree memnunum
1000 tl limitsiz mobil +15gb hotspot; hotspotu limitsize çeviriyorum şu şekil: oluyor limitsiz hotspot... 74 down 28 upload veriyor bunlar da yetiyor...

şansına benim bulunduğum bölgede 20 mbit görüyor vodafone keenetic runner 4g modem aldım ttl değeri giriliyor yazılımından. fakat bir boka yaramadı çekim kalitesi çok düşük.
evde tt fiber bağlattım geçen ay başı. 1000/50 mbps 1080₺ ödüyorum 18 ay taahhütlü.