İnternet Bağımlısı Mısınız?
-
evet
-
evet ama başka bir çare yokki
-
tbt in
sosyal hayat out
:))) -
tarikatçe bi Ametem buluşması yapalım en iisi ama burdakiler internetin başından kalksa memleketin iç düzeni bozulur...
-
asosyaldim zorla yenmeye çalıştım ama pek yenemedim.Net olmadan önce kızlarla gezen tozan biriydim aq bi girdik nete bırakın kızlarla knuşmayı normal biriyle konuşmak dahi istemiyordum.
Hacker manifestosu nerdeyse bir çoğumuzu anlatıyor. -
sosyallin internetle alakası yok bence, hem sosyal olunup hem internet bağımlısı olunabiliyo. Ha sorarsan ben sosyal miyim, alakası yok :D
-
1 günden gördüğüm en çok 3 şey tahribat,dershane tabelası,edebiyat sorun bankası sosyal hayat sıfır g*te gelmişiz
-
hiç bir zman sosyal birisi olamadım zaten..
-
evet tabü cunku reelde kimsem hicbiseyim yogh sahip olduklarım burda.. zaten hic sosyal birisi de olmadım ben istesemde olamıyorum cunku konusmayı beceremiyorum..
-
bence asosyallik bi kişilik tarzıdır... yani... insanın içinde olsun sosyal acıdan aktif olmak...ne olursa olsun kendini belli eder....Ha ben asosyal bi insanım ... TBT den once dışarı cıkmak zul gelirdi... yeni yeni cıkmaya başlarım herhalde... yani TBT coğu insanın aksine bana sosyal aktiflik kazandırdı :))))
Toplam Hit: 3525 Toplam Mesaj: 23