İnternet Cafe Açsak ???
-
s.a sayın müridlerim.
kafama takıldı bu internet cafe açamayı düşünmeye başladım bu gundur.
sitede internet cafe sahibi olan vardır yada bu işi az çok bilen
şimdi ben bi internet cafe açmaya çalışşam bana ayrıntılarıyla acaba kaca patlar?
15 bilgisayarlı bi internet cafe tam olarak kaça patlar?
-
Bence para basarsın :| ps cafede olabilüü dar düşünme :D Fiyat konusunda bi bilgim yok tabi ama bi makina 300-400 olsa, kira, elektrik, su, v.s. konusunda kaba taslak bişeyler çıkar birazdan :|
-
İstanbuldaysan ben çalışabilirim :F
-
artık eskisi gibi kazandırmıyor 15 pc li hoş bi mekan sana 30 bin liraya maal olur daha ucuzda olur ama artık elit kafeler çalışıyor unutma.
+çay tost kafeterya işide olcak yoksa ayakta kalmak zor iş.
-
sen int. cafede calismayacak miydin? is olmadi da simdi kendin mi kafe acmaya niyetlendin?
-
internet cafe devri biteli çok oluyor. herkesin evinde internet var bilgisayar var artık. şu an internet cafesi olanların bi kısmı güzel yerde iş tutturmuş diğer kısmı elden çıkarmaya çalışıyor. bu devirde ölü yatırım bana kalırsa.
-
Hocam internet kafeler eskisi kadar iş yapmıyor.
Onun yerine öğrencilerin bol olduğu biyerde Bonfrit - Kumru dükkanı falan aç.
Paraya para demezsin :)
-
blackhammer bunu yazdı:
-----------------------------
sen int. cafede calismayacak miydin? is olmadi da simdi kendin mi kafe acmaya niyetlendin?
-----------------------------evet abı adam elın dagından gelmıs 2 pc gormus nerdeyse pcyı benden ıyı bılecek zoruma gıttı burda bı arkadasım daha var onla beraber acmayı dusunuyoruz.
gece gundus orda yatarız kaca kadar olursa sorunolmaz o yonden ama elıt cafe derken ne demek ıstedı sayın murıdım anlamadım :S
-
Fikret bunu yazdı:
internet cafe devri biteli çok oluyor. herkesin evinde internet var bilgisayar var artık. şu an internet cafesi olanların bi kısmı güzel yerde iş tutturmuş diğer kısmı elden çıkarmaya çalışıyor. bu devirde ölü yatırım bana kalırsa.
-----------------------------hocam burası ordu daha o kadar herkesın evınde pc bıle yok tutuyor burda sorun deıl o ;)
-
vukuat bunu yazdı:
artık eskisi gibi kazandırmıyor 15 pc li hoş bi mekan sana 30 bin liraya maal olur daha ucuzda olur ama artık elit kafeler çalışıyor unutma.
+çay tost kafeterya işide olcak yoksa ayakta kalmak zor iş.
-----------------------------elıt cafe derke ?
-
pim bunu yazdı:
15 bilgisayarmi ?
adamlar kac katli yerler aciyorlar cocuklar icin en son cikan oyunlari yukluyorlar o zor is yapiyor bilmiyorum tutarmi..
-----------------------------burası kucuk yer hocam 15 pc yeter kazanınca buyuturuz bu arada para konusunda tam bı bılgısı olan yokmu pclerı kendım toplıcam herseyı kendım yapıcam pc bolumu mezunuyum