folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder İnternet Kafe Bilgisayarlarını Kısa Sürede Yeniden Kurmak İçin Ne Yapabilirim?

İnternet Kafe Bilgisayarlarını Kısa Sürede Yeniden Kurmak İçin Ne Yapabilirim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

ben gece gırerım msn e gece gırınce eklerım gunduz cafede oluyorum ve yogun oluyor msn acamıyorum aksam 11 den sonra evde olurum eklersen ne sorun varsa halladerım programıda yllarım update de ederım forum dakılerde faydalanır...

RockZoneStage bunu yazdı:
    -----------------------------

çok teşekkür ederim "serioususer" . Msn adresini ekledim. "rockzonestage..." olan benim... eklersen birkaç sorum olabilir...

Aslında ghost'u ağ üzerinden kullanabilirsem çok güzel olacak şu an bunu araştırıyorum... Harddiskleri tak-çıkar yapmak istemiyorum... Ama ghost u ağ üzerinden kullanamazsam senin yöntemi kullanacağım ;)

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Tolgajan bunu yazdı:
    xp ni eklentili xp yap otomatik kursun ne gerekiyorsa, dvd ye çek

Eklentili Xp yaparsam Kurulumda Ekstradan Programları Kurmam yada Ayarlamam gerekmeyecekmi. Usta konuyu biraz daha açarmısın, Sanırım çok güzel bir fikir Çıktı senden. ? 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:

Tolgajan bunu yazdı:

Eklentili Xp yaparsam Kurulumda Ekstradan Programları Kurmam yada Ayarlamam gerekmeyecekmi. Usta konuyu biraz daha açarmısın, Sanırım çok güzel bir fikir Çıktı senden. ? 

Shockman hocam zaten "eklentili xp" den kasıtları xp+senin her bilgisayarında olmasını istedigin programlar vs. sanırsam. Yani bu yüzden eklentili xp cdsini/dvdsini oluşturursan programları tek tek kurmana gerek kalmaz...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anti_usa
    anti_usa's avatar
    Erkek
    bazı arkadaşlar örnek alsınlar :D millet nası yapıyo :d

T.C. Anayasası Madde3:Türkiye Cumhuriyeti, Devleti ve Milleti ile bölünmez bir bütündür.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    AnaMuhalefet bunu yazdı:
    shockman bunu yazdı:

Tolgajan bunu yazdı:

Shockman hocam zaten "eklentili xp" den kasıtları xp+senin her bilgisayarında olmasını istedigin programlar vs. sanırsam. Yani bu yüzden eklentili xp cdsini/dvdsini oluşturursan programları tek tek kurmana gerek kalmaz...

He Hocam o kadarını anladım da, Demem oyduki Eklentileri Kurulmuş Halleri ilemi Ekleyecez işte orasını bilmiyorum, yada ekledik Kurulurken Windows kendimi Kuruyor. Bide Lisans kodları felan var Programların onların durumu nasıl olacak. İşte kafam bu konulara takıldı. ? 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek
    tanıdıgın cafecilerden 15 cd rom al 1 saatte işin tamamdır

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

15 tane cd rom la 1 saatte bıtse keskee:S:S

senın yapacagını yukarıda soledım

yukleme cd sı ıcın de tncxp dıye bır xp cd sı war reklam yapmıs olmayayayım da onu ındırıyorsun 2 cd dır 1. sı kurulum cd sı 2. sı ıse programlar otomatık olarak vardır içinde o cd ıle kurarsan programlar wındows kurulumu fln 1 saatını almaz orjınal yama da vardır wındowsunu lısasnlı gosterır onunla kurmanı tavsıye ederım senın vaktını alacak sey oyunlar oyunlar ıcınde creak sıtesı soleyeyım sana www.gamecopyworld.com bu rusların en buyuk crack sıtesıdır oradan her oyunun cd sız calısması ıcın crack ını ındırebılırsın.

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    "serioususer" sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Allah sana kolaylık versin... Alman virüsünün de belasını versin işallah....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suiQast54
    suiQast54's avatar
    Erkek
    Klonla.

X
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek

essan bunu yazdı:

bir makineye a dan z ye herşeyini kur. ghostla yedeğini al. diğer makinelerin harddisklerini sök ana makineye bağla ghost yöntemiyle harddiskten hardiske kopyala.

Tamda ben yazcaktım :D

20 PC ' yi 38dk'da kopyalamıstık biz 2 kişi 250gb hddleri

Toplam Hit: 5934 Toplam Mesaj: 25