İnternet Olmasaydi ?
-
HorbaDor bunu yazdı
ben de elektrik olmasaydı diye düşünürdüm yani elektriğin varlığı mümkün olmasaydı günlük aktivitelerimizin büyük bir kısmı hiç olurdu ancak interneti düşünmedim
-
Mustafa bunu yazdıHorbaDor bunu yazdı
ben de elektrik olmasaydı diye düşünürdüm yani elektriğin varlığı mümkün olmasaydı günlük aktivitelerimizin büyük bir kısmı hiç olurdu ancak interneti düşünmedim
ama bu motorların çalışması içinde ateşleme sistemine ihtiyaç yok mu o da elektrikle olmuyor mu?
-
-
HorbaDor bunu yazdıMustafa bunu yazdıHorbaDor bunu yazdı
ama bu motorların çalışması içinde ateşleme sistemine ihtiyaç yok mu o da elektrikle olmuyor mu?
kıvılcım
-
atm olmazdı mesela aklıma ilk gelen bu
bir kere taksideyken param olmadığını farkettim ve atm'nin önünde durdurup para çekip taksiciye verdim, internet olmasaydı o gün belki de şuan hapiste olacaktım :))
-
daha genel dusun. suan beynimiz binlerce yildir duragan dunyaya evrilmis halde. bu dunyaya alismamiz zaman alacak. suan 1000 yil sonra olacak seylerden habersizsin. onun bir yoklugunu nasil yasamiyorsan simdide net olmasa yasamazdin.
-
KrypT bunu yazdı
-
3. dünya savaşı çıkardı ne olcak internet geldide millet duruldu amk :D
-
GUS bunu yazdı
3. dünya savaşı çıkardı ne olcak internet geldide millet duruldu amk :D
Heheheh valla haklısnız -
güzel hatunların götlerini kaldıran abazalar olmazdı ve daha ulaşılabilir olurlardı.