İnternet Olmasaydi ?
-
Mustafa bunu yazdıHorbaDor bunu yazdı
ben de elektrik olmasaydı diye düşünürdüm yani elektriğin varlığı mümkün olmasaydı günlük aktivitelerimizin büyük bir kısmı hiç olurdu ancak interneti düşünmedim
Hadi len fotokopi makinası, bilgisayar fln motorla çalışamaz ki, anca motordan ürettiği elektrikle çalışır. olmamış. Ayrıca muhtemelen motor teknolojisi daha da ileri olurdu, daha sessiz ve dumanı filtreden geçirerek veren aletler olurdu bunlar. Cips veren makinayı da dişli çarklarla çalışan kollu bişey yapmak daha akıllıca olurdu.
HolyOne tarafından 20/Eki/14 01:03 tarihinde düzenlenmiştir -
HolyOne bunu yazdıMustafa bunu yazdıHorbaDor bunu yazdı
ben de elektrik olmasaydı diye düşünürdüm yani elektriğin varlığı mümkün olmasaydı günlük aktivitelerimizin büyük bir kısmı hiç olurdu ancak interneti düşünmedim
Hadi len fotokopi makinası, bilgisayar fln motorla çalışamaz ki, anca motordan ürettiği elektrikle çalışır. olmamış. Ayrıca muhtemelen motor teknolojisi daha da ileri olurdu, daha sessiz ve dumanı filtreden geçirerek veren aletler olurdu bunlar. Cips veren makinayı da dişli çarklarla çalışan kollu bişey yapmak daha akıllıca olurdu.
Aslında bu elektriğin olmaması değil de dieselpunk bir nevi. kafkafkaf adlı müridin blogunda yer verilmişti: http://emorcraft.blogspot.com.tr/2014/05/fantastik-kurgu.html
1049 tarafından 20/Eki/14 03:10 tarihinde düzenlenmiştir -
asosyal olmazdım, daha bilgili ve piskolojisi yerinde biri olurdum amk
-
Acaba İnternet tesadüfen mi bulundu yoksa bir gün mutlaka bulunacak mıydı.Bunu merak ederim hep.Elektirik sonuçta doğada var olan bir şeydi.Onu alıp faydalanmak daha kolay bulunabilir bir icat gibi gözüküyor.
-
CyberAngel bunu yazdı
Acaba İnternet tesadüfen mi bulundu yoksa bir gün mutlaka bulunacak mıydı.Bunu merak ederim hep.Elektirik sonuçta doğada var olan bir şeydi.Onu alıp faydalanmak daha kolay bulunabilir bir icat gibi gözüküyor.
müdür herşey gibi buda yavaş yavaş gelişti.
önce 2 pc birbirine bağladılar veri aktardılar . sonra çoğalttıalr. sonra evlere girdi ve yaşamına başladı internet.
15 yıl önce göt cebindeki telefonla GTA oynayabileceğin hiç aklına gelirmiydi?
önce büyük ekran sonra dokunmatik sonra sistem değişimi sonra yazılım güçlendirme sonra donandım güçlendirme derken böyle bir hal aldı cep telefonları.
-
nsa olmazdı
-
aq bende hep şunu merak ederim
insan oğlu kaç milyon yıldır dunya üzerinde hadi bunu geçtim milattan sonra 2000 yıl sen mal gibi yala son 100 yıl herşeyi bul aq binlerce yıldır ne bok yemiş atalarımız da herşey son 100 yılda patlamış bunu bir türlü çözemeiyorum 100 yılıda geçtim la daha düne kadar monopolik den polifonik telefononlara geçtiğimizde büyük bi çağ atlamıştık 3310 bir devrimdi şuan bilgisayarları cebimizde taşıyoz :) 98 de pc im vardı şuanli telefonum onun 5 katı bi 10 yıl sonra neler olacak çok merak ediyom
-
patron_38 bunu yazdı
insan oğlu kaç milyon yıldır dunya üzerinde hadi bunu geçtim milattan sonra 2000 yıl sen mal gibi yala son 100 yıl herşeyi bul aq binlerce yıldır ne bok yemiş atalarımız da herşey son 100 yılda patlamış bunu bir türlü çözemeiyorum 100 yılıda geçtim la daha düne kadar monopolik den polifonik telefononlara geçtiğimizde büyük bi çağ atlamıştık 3310 bir devrimdi şuan bilgisayarları cebimizde taşıyoz :) 98 de pc im vardı şuanli telefonum onun 5 katı bi 10 yıl sonra neler olacak çok merak ediyom
Aynen katılıyorum...
-
İnternet olmasaydı sen bu konuyu buraya açamazdın mesela :)
-
patron_38 bunu yazdı
Guzel seyler cikmis .
saniyorum internet olmasaydi gercekten teknoljide bu kadar ilerlenmezdi gibi geliyo cunku yapilan bi icat bi anda ogrenilip gelistirilebiliyor.
Hocam bide belki 100 yilda patladi ama hersey bi anda icat edilmedi zamanla her seyin baslangici oldu sonra gelisti
Bu gelismede son 100 yil da cok hizli oldu sadece mesela tekerligin icadi m.ö adam tasdan yapiyo en basidinden tabi
arabasinda kullanmiyor ama herseyin ilk bi baslangic zamani var .