folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnternet Olmasaydi ?

İnternet Olmasaydi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    HorbaDor bunu yazdı

ben de elektrik olmasaydı diye düşünürdüm yani elektriğin varlığı mümkün olmasaydı günlük aktivitelerimizin büyük bir kısmı hiç olurdu ancak interneti düşünmedim

http://www.youtube.com/watch?v=Xqt-L8Eqd6U

Hadi len fotokopi makinası, bilgisayar fln motorla çalışamaz ki, anca motordan ürettiği elektrikle çalışır. olmamış. Ayrıca muhtemelen motor teknolojisi daha da ileri olurdu, daha sessiz ve dumanı filtreden geçirerek veren aletler olurdu bunlar. Cips veren makinayı da dişli çarklarla çalışan kollu bişey yapmak daha akıllıca olurdu.

HolyOne tarafından 20/Eki/14 01:03 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    HolyOne bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı
    HorbaDor bunu yazdı

ben de elektrik olmasaydı diye düşünürdüm yani elektriğin varlığı mümkün olmasaydı günlük aktivitelerimizin büyük bir kısmı hiç olurdu ancak interneti düşünmedim

http://www.youtube.com/watch?v=Xqt-L8Eqd6U

Hadi len fotokopi makinası, bilgisayar fln motorla çalışamaz ki, anca motordan ürettiği elektrikle çalışır. olmamış. Ayrıca muhtemelen motor teknolojisi daha da ileri olurdu, daha sessiz ve dumanı filtreden geçirerek veren aletler olurdu bunlar. Cips veren makinayı da dişli çarklarla çalışan kollu bişey yapmak daha akıllıca olurdu.

Aslında bu elektriğin olmaması değil de dieselpunk bir nevi. kafkafkaf adlı müridin blogunda yer verilmişti: http://emorcraft.blogspot.com.tr/2014/05/fantastik-kurgu.html

1049 tarafından 20/Eki/14 03:10 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

asosyal olmazdım, daha bilgili ve piskolojisi yerinde biri olurdum amk

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Acaba İnternet tesadüfen mi bulundu yoksa bir gün mutlaka bulunacak mıydı.Bunu merak ederim hep.Elektirik sonuçta doğada var olan bir şeydi.Onu alıp faydalanmak daha kolay bulunabilir bir icat gibi gözüküyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı

Acaba İnternet tesadüfen mi bulundu yoksa bir gün mutlaka bulunacak mıydı.Bunu merak ederim hep.Elektirik sonuçta doğada var olan bir şeydi.Onu alıp faydalanmak daha kolay bulunabilir bir icat gibi gözüküyor.

müdür herşey gibi buda yavaş yavaş gelişti.

önce 2 pc birbirine bağladılar veri aktardılar . sonra çoğalttıalr. sonra evlere girdi ve yaşamına başladı internet.

15 yıl önce göt cebindeki telefonla GTA  oynayabileceğin hiç aklına gelirmiydi?

önce büyük ekran sonra dokunmatik sonra sistem değişimi sonra yazılım güçlendirme sonra donandım güçlendirme derken böyle bir hal aldı cep telefonları.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FahrenHeiT
    FahrenHeiT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

nsa olmazdı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patron_38
    patron_38's avatar
    Erkek

aq bende hep şunu merak ederim

insan oğlu kaç milyon yıldır dunya üzerinde hadi bunu geçtim milattan sonra 2000 yıl sen mal gibi yala son 100 yıl herşeyi bul aq binlerce yıldır ne bok yemiş atalarımız da herşey son 100 yılda patlamış bunu bir türlü çözemeiyorum 100 yılıda geçtim la daha düne kadar monopolik den polifonik telefononlara geçtiğimizde büyük bi çağ atlamıştık 3310 bir devrimdi şuan bilgisayarları cebimizde taşıyoz :) 98 de pc im vardı şuanli telefonum onun 5 katı bi 10 yıl sonra neler olacak çok merak ediyom 

yan cizdim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    patron_38 bunu yazdı

insan oğlu kaç milyon yıldır dunya üzerinde hadi bunu geçtim milattan sonra 2000 yıl sen mal gibi yala son 100 yıl herşeyi bul aq binlerce yıldır ne bok yemiş atalarımız da herşey son 100 yılda patlamış bunu bir türlü çözemeiyorum 100 yılıda geçtim la daha düne kadar monopolik den polifonik telefononlara geçtiğimizde büyük bi çağ atlamıştık 3310 bir devrimdi şuan bilgisayarları cebimizde taşıyoz :) 98 de pc im vardı şuanli telefonum onun 5 katı bi 10 yıl sonra neler olacak çok merak ediyom 

Aynen katılıyorum...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

İnternet olmasaydı sen bu konuyu buraya açamazdın mesela :)

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    patron_38 bunu yazdı

Guzel seyler cikmis  .

saniyorum internet olmasaydi gercekten teknoljide bu kadar ilerlenmezdi gibi geliyo cunku yapilan bi icat bi anda ogrenilip gelistirilebiliyor.

Hocam bide belki 100 yilda patladi ama hersey bi anda icat edilmedi  zamanla her seyin baslangici oldu sonra gelisti  

Bu gelismede son 100 yil da cok hizli oldu sadece mesela  tekerligin icadi m.ö adam tasdan yapiyo en basidinden  tabi

arabasinda kullanmiyor ama herseyin ilk bi baslangic zamani var .

Nev-i Şahsına Münhasır.
Toplam Hit: 5516 Toplam Mesaj: 43