İnternetde Pc Baı-Sından Tel Görüşmesi.Denenmiştir.©
-
inndir.comda var bu okudum 20 diloar geliyormuş faturaya :S
-
bi arkadaş demişki telefon faturası gelecek mi
ya güzel kardeşim ya güzel insan hiç mantığın alıyor mu fatura nasıl gelsin sen internettesin bi kere kredi kartını felan vermediğin müddetçe internete ödediğin paradan başka ne parası gelebilir ?
hayır çevirmeli hattan bağlanıyosan tamam da öyle bile olsa program internet üzerinden çalışıyor.
yani sen diyosun ki internet üzerinden başka bir site gelip benim telefon hattımı kullanıyor ?
gelişin biraz yaw... -
buyur buyrun okuyun
http://www.inndir.com/program.php?id=34154 -
Ertanın dediği kota aşımında kota+%25 muhabbeti nedir tam anlamadım..Kotayı geçsek bile max 35 milyon mu ödeyeceğiz..Gerçi sheriff başka bişey demiş ama olay tam nedir.Yorumununun arasına şıkıştırıversin bilen varsa..
-
bedava!!!!!
-
ZyreX1453 hocam türk telekomun sözleşmesini okusaydın görürdün.Yazılan şu, limitli kullanıcılar limitlerini ne kadar aşarlarsa aşsınlar,fatura tutarının %25 i kadar fazla öderler.Bundan daha fazla ödeme tutarı yok.Yani senin limit 3 gb,sen 50000000 gb limit kullandın.Net 29 ytl veriyorsun.O zamant 35 ytl vereceksin.Limiti ne kadar kullandığın önemli değil.Ne kadar aşarsan aş en fazla bu kadar gelebilir diyor
Umarım anlaşılmıştır..... -
benım arkadaslar 512 sınırlı kullanıyolar her zaman kotayı asıyolar 4 kısı bırden kullanıyolar her ay 60 falan oduyoz dıo...
-
Hocam okuduk herhald..Okumaz olur muyuz..Senin söylediğin şeyi görememeiş olabilirim tabii.Yalnız dediğin gibiyse harika olur..Yalnız aklıma bi soru takıldı..O zman millet niye 256sınırsız alıyor ve 49ytl ödüyor,512 limitli alsınlar sınırıdaa ohh dediğin gibi 50Milyon gb kullansınlar vee sonucunda 35milyon versinler..Söylediğin gibiyse Telekom bu olayı nasıl çözmüş biliyor musun..Diyecektim neyse cevabını buldum..Yalnız yanlış olmasın 35 dediğin gibi değil,125 olacak yanlış olmasın millete..
http://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=11735 -
truvaa dediğin gibi olmalı o halde..O haber 256--512 olmadan önceki ise orada söylediği 256 şimdiki 512 olması lazım..o halde 60 milyonu geçmeyecek..anlaştık o halde..Güzel muhabet yaa millet 10 milyon daha versin 512 sınırsın alsın yaa 256 ile sürünmesin barii :)
-
truvaa sanırım bağlantı ücretindende %25 fazla alıyorlar
ZyreX1453 o verdiğin site sanırım matematik bilmiyor veya ben görmeyeli matemeatik değişmiş. Yazmışlar oraya limiti aşarsa %25 i geçemeyecek.Eee 512 için 34 milyon bağlantı ücreti taksitlendirmesiyle geldiğini düşünelim,Şimdi bu nasıl 125 ytl olacak ??
Sence %25 fazla bu kadar mı
Toplam Hit: 22043 Toplam Mesaj: 45