İnternette Aldatan Kadınlar!
-
10 yıldır chat yapıyorum hala hastalık bırakılamıyor. 4 sene mynetde 1,5 sene superonline da son 5 senedirde rekor netdeyim :) Bizim eski zamanlarda msn olmadan önce ircye büyük talep vardı herkes irc ye girerdi msn çıktı mertlik bozuldu. Şimdi irc kocalarını aldatan evli kadınlarla doldu taştı. Çok eskiden böyle vakaya 1 kere rastlamışken şimdi internetde hergün 1 evli bayan geliyo kocam beni tatmin edemiyo diyo.. bakın gülmeyin bu çok ciddi bir konu Yarın Bizlerde evleneceğiz bizimde karımız olacak bir çoğumuz pc sinden kopamıyacak evde doğal olarak bilgisayar olacak bütün kadınlar aynı diye unsurda yok memleketde ama bir kazayla chate girdikden sonra altdan giriyolar üsten çıkıyolar aklını çeliyolar.. Ben ilk zamanlar eve (evlenince) pc almayı düşünürken şimdi vaz geçtim Kendim içindeyim ve görüyorum.. POSTA gazatesinde aldatan kadınlarla ilgili bölüm var içeriği okumam özeti vardır 4-5 satırlık onu okurum ve %90 internet bakın olay nasıl oluyor size biraz daha açık dille anlatayım internetdeki bekar adam aklı uçkurda kadın arıyo tam o arada evli kadına raslıyor kadına seviyorum felan diyo kadın inanıyo sonra adamın hiç beklemediği birşey oluyo kadın ona kaçıyo adam ne yapsın kadını def ediyo kadın tekrar kocasına dönüyo o aldıldığını bilen koca yinede kabul ediyo %90 böyle Biz Teknolojinin nimetlerinden sonuna kadar yararlanna bir grubuz Herkes belirli konularda uzman interneti böyle kötü amaçlar içinde kullananlar var Peki arkadaşdamı aramayalım? Ben onu demiyorumki evli bayan diyorum.. Bu konuda bil hasta dişi üyelerimizden yorumlarını Bekliyorum..Biraz Bu konuyu masaya yatıralım arkadaşlar
Saygılarımla... -
internette olacak !! :D
-
LYCRa oku ilk önce çocukca şeylere kafanı takma büyü biraz
-
Ho ho ho ho!
Büyükler etrafımızı sarmış, bize laf vuruyor!
Kusura bakma abicim bi büyüklük yapta beni affeyle.. -
DJ_Alper ;
hocam güsel konu!! yalnız tek taraflı bakmaman lazım olaya çünkü biz erkeklerde yapıoruz..... -
deniz haklısın biz erkeklerde yapıyoruz ama evlenince yapan çok az yapsa bile aşk anlamında yapmıyoruz Tek gecelik
-
netten saglam karı cıkmaz olum
-
:) Höst simi ne demek istiyon ? :D Gerçi karı demişsin de neyse ben alınmayayım.. Füfüfüfüfüüü :P
-
abi olayı yaşamış birisiyim evli karı geldi sevgilim ol dedi okeyde bende pijlik yapıp ders vermek istedim para istedim baktım karıda para yok hadi git çocuğunu sev dedim kadın yola geldi mi bilemiycem :))
-
dj_alper güzel bir konu gerçekten. bende bu konuyu bayağı bir süredir düşünüyorum. gerçekten de internet güzel ve yararlı olduğu kadar tehlikeli de olabiliyor. şahsen bende evlendiğimde bilgisayar almayı düşünmem. ama bu kadınına göre dedeğişir. yani olay doğru insanı bulabilmekle de alakalı.
Erkekler de yapmıyor mu? diyeceksiniz.
Nerede birevli kadına sarkan veya böyle birşey yapan varsa ... -
HAAHH HAHAHH AHAHA yazık yaaaa adamlara ^^
Toplam Hit: 5160 Toplam Mesaj: 22