İnternetten Para Kazanma Garantili Sallama Değil.
-
Arkadaşlar internetten Steam oyun keyleri satişi yapiyoruz fiyatlar gercekten iyi ilgilenene fiyat listesini gönderebilirim inceleyebilirsiniz. Verdiğim fiyatlardan oyun basina size 5 ile 10 tl arasinda bir fiyat kaliyor. Steam cok satilan bişeydir. Sizin komisyonunuz dahil olsa bile internetteki en iyi fiyattir. Samimi söylüyorum.
Sistemi su sekil düsündüm.
Ben size www.gamekeysteam.com gibi bir site kuracagim online ödeme alma imkaniniz benden. Siz satiş basina 5 ile 10 tl kazanacaksiniz min 5 max 10 ürün fiyatina göre olacak.
Steam keylerinin yaninda diger bir sürü hatta onlarca oyun paralari oyun preimumlari all debridler felan da var . Not Hepsi saglamdir. Misal
alldebridler Tayfun İlme olan tbt üyesi panxer den alinacaktir. Diger keyler de o şekilde saglam yerde hepsini topladik.
Sitenize ürünler yüklü sekilde kurup Verecegim. Site ücreti olarak her yerde r10.net te felan 50 tl olarak belirledim TBT CANDİR CANDAŞLAR MEKANİDİR. DİYE 20 TL. host ücreti sitenin kurulumu vs hepsi içinde domaini siz alacaksiniz. Elinizde domain varsa onada kurabilirim.
Detayli Bilgiyi lütfen serkan.turan96 skype adresinden görüselim. Tbt mesaj hakkim doluyor mal gibi kaliyorum
NOT:simdiye kadar tbt de kimseyi madur etmedim. Bircok kişiyede karsiliksiz yardim etmişimdir. Referans olarak burada aranizdan İsimler verebilriim. -
inandırıcımı olmadı ne ilgilenen yok
-
Şu fiyat listesini bi sallasana
-
Hocam o kadar güzel bir şeyse 20 liraya satıp da ele ayağa düşürmeyip kendin yapman daha mantıklı. Kendin yap , para kazanma garantisi varsa 20 lira için uğraşma.
-
ekledim
-
Hocalar arkadaşlar buraya yazdim tbt den cevap vermiyorum. Mesaj hakkim bitiyor. skype adresimi ekleyin die okadar belirttim okumuşşsunuzdur.
serkan.turan96 skype adresim lütfen skypede ekleyin lütfen. -
Bu verdiğin linkteki indirim bölümüde ibretlikmiş
-
UNKN0WN bunu yazdı
Bu verdiğin linkteki indirim bölümüde ibretlikmiş
anlamadim ? -
Skype'tan ekledim hocam. Bir kontrol eder misin.
-
iyi arkadaştır , bu aralar sıkıntılı dönem yaşamasaydım beraber calısacaktıkda , ilgilenemedim felan, bana çok yardımı dokundu sağolasın.
-
Reseller'lık değilmi? Benim bildiğim reseller'lık için para ödenmez. Sonuçta ben sattığımda sende kazanacaksın.