İntihar
-
sen sus lan atzai :D adamın intaar etmicaa varsada senin yüzünden eder .
sen sittir git bomba falan yap asdasad :D
-
insan çektiği acılarla olgunlasır arkadasım herkes intihat etseydi olurmuydu kısayoldan kurtuluş sanıyorlar ama işte deyil intihar eden kişi azap gününe kadar intihat ettigi ile açı ceker unutma boş koy dunyaya haytını yasamaya devam et
-
Kardeşim iyiki bu konuyu açtın bundan 2 gün önce benim sevgilim intihara kalkıştı ailevi sorunları yüzünden sevgilimin psikolojisi allak bullak olmuş ve öğlen 11 sıralarında 24 tane antibiyoku yutmuş allahtan babasının içine bir his düşmüşte evine gitmiş kızım acaba ne yapıyor diye.. Hastaneye kaldırmışlar kömür tozu içirmişler kıza.. şu anda durumu çok iyi düneyin yanıma geldi ve ona ilk söylediğim cevap bu oldu " Hayat Yaşamaya Değmez mi Gülüm " bana baktı gözleri doldu haklısın dedi ve ondan söz aldım asla ve asla kendini intihar etmiyecek
Zamanında bende başvurmuştum O gunu aklıma bile getirmek istemiyorum " Hayat Yaşamaya Değmez mi" dedim kendime ve şükrediyorum hayattayım ,hayattan zevk alarak yaşıyorum hiç bir şeyi kendime dert etmiyorum tam aksine mutlu yaşıyorum..Babanla mı kavga ettin salla,annen sana mı kızdı salla derdinmi var salla...Kız arkadaşınla ayrımı düştün sanki dunyada kız bitmiş salla gitsin yaşamdan zevk al asla intiharı düşünme Mutlu ol
İnsanlar beli dönemlerde bunalımlara girerler kafasında hiç düşünmediği o ana kadar gelmediği şeyler gelir o anlarda içini kıpır kıpır edecek şarkılar dinle çık yürüyüş yap yere uzan öfken geçsin Anlata bildim mi arkadaşım..
Şimdi Sana Soruyorum Hayat Yaşamaya Değmez mi ????? -
köpegin için üzüldüm bende severim hayvanları , kız mevzundaysa sadece bişi dicem, koy dötüne önden cıksın a.g, degmez.
-
aga takma kafana bu hafta sonuda benim tek sevdiğim ve aşık oldugum kızın düğünü war. 2 ay önce ayrıldık 1 hafta sonrada kaçmış... biraz koyuyo ama salla :)
-
Hayat yaşamaya değmezmi, çok göreceli bi söz aslında, hayattan hayata değişebilir, eğer cidden yaşanılcak bir hayat değilse, yaşamaya değmez, tabi yaşamaya değmez diyip intihar et demiyomda daha yaşanılabilir kılınabilir elbette intihar etmektense
-
Fight club kuralım Qin stres mtres kalmaz (Recyle Your Animalz)
-
İntihar haramdır cehhennemi boylama ihtimalin yüksek en iyisi monitöre kafa at :D Boş koy unutursun sana kızmı yok
-
Yaf kızlar hep uyuz etmek için yapar var mı böyle zihniyet a.q. Söz möz hikayedir arkadaş.Takma a.q. seni intihar ettirecek bir durum yok.Olsa bile değer mi kız için.Romeo-Juliettir bunun tek örneği o bile hikaye a.q.Köpeğine gelince üzülmemeni gerektirecek husus yok.Onunla bir kızdan daha çok şeyi paylaşmışsındır.şimdi ağlarsın daha iyi gelir.İntihar ne demek a.q.1-2 gün sonra bir şeyin kalmaz.Gez dolaş karamsar olma.Allah sabır versin
-
bu hayatta hiç bir kız için tek damla gözyaşı dökmeye değmez. aşk geçici bir duygudur. bir anlık sarhoşluk, aptallık diyebilirsin. köpeğin için üzüldüm ama.