İntihar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    abi bi ilaç versinler kafamı sıfırlım reset atsın amk bütün gün düşünmekten kafayı yicem kız çok çok ama nasıl atayım içimden hacılar ya nasıl amk ya kafamı kazıyo kahpe bu satte uyuyo mışıl mışıl mikindemi amk ölmüşüm kalmışım

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    Shamanist bunu yazdı:
    -----------------------------
    Yaf kızlar hep uyuz etmek için yapar var mı böyle zihniyet a.q. Söz möz hikayedir arkadaş.Takma a.q. seni intihar ettirecek bir durum yok.Olsa bile değer mi kız için.Romeo-Juliettir bunun tek örneği o bile hikaye a.q.Köpeğine gelince üzülmemeni gerektirecek husus yok.Onunla bir kızdan daha çok şeyi paylaşmışsındır.şimdi ağlarsın daha iyi gelir.İntihar ne demek a.q.1-2 gün sonra bir şeyin kalmaz.Gez dolaş karamsar olma.Allah sabır versin
    köpeğim ondan daha sadıktı kahpe köpek kadar onurlu değil köpeğime bişi sokmuş veterinere gittim gözleri çökmüş beni gördü kıpırdama yakakt:(alam nasıl vicdan azabı çektim ölmeden bir 2 saat önce öyle güzel doyurmuştum gezdik biaz hiç birseyi yoktu biri bana yan baksa hemen saldırmaya hazırlanırdı okadar sadıktıkı anlatılmaz ama onu kurtaramadım veterinerin amk gec kalmış ben haber verince gelcem deid 3 saat sona geldi şerefsiz vet.anasını ben allah sabır versin bana benim gibilere sizlerdende allah razı olsun

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jeen
    Jeen's avatar
    Erkek

ikimizde aynı üniversitede aynı sınıfta okuyorduk..

2 yıl boyunca gece gündüz beraberdik.. okadar çok seviyordum ki, sevmeye kıyamıyordum.. oda bana.. bazen korkuyordum yatarken gidip nefes alış verişini hissetmeye çalışıyordum.. onun için ölüyordum.. oda benim için..

onun için herşeyimden vazgeçtim.. ailemi bıraktım.. herkesle kötü oldum.. illede o dedim..

sonra bi şekilde okuldan atıldım.. bi hafta sonrada onun kalbinden...

serserinin birine kız vermezlermiş... işi olmalıymış... oda tamam demiş..

1 hafta sonra okula geri gittim.. 1 haftada kendine işi olan biri bulmuş...

geri döndüm.. dolapta ne kadar hap varsa yuttum.. yattım...

sabah burnumda hortumla hastane odasında uyandım..  polis geldi.. DEGERMİ DEDİ?

Değmezmiş dedim...

Değmez kardeş değmez.. o gitsin ölsün, seni kaybettigi için..

2004"ten beri ziyaretçi... ulan simdi gördüm bu kayıt forumu yaw, tahrikey üye kodu falan ne ayaktı ya? kefaletle sanıyodum ben amk :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSaYaNHoRtLaK
    YaSaYaNHoRtLaK's avatar
    Dişi
    her olayın ardından mutlaka ii bi sonuç çıkıo yeterki sen karamsar olma herşeyin ii yanını gör..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    ilkez bi duygu yaşıyorum belkide başkalarıının ahıdır çıkıyor bana annenle kalamam dedi bende beni doğurup büyüen bunca yaşa getiren annemi atacak karektere sahip biri olsam yarın seni başkası için hayli hayli atarım dedim çünkü karekterim müsait buna ozaman demektir dedim bana böyle bir teklifle gelme dedim oysa annemde okadar iyi biriki asla asla kaynanalık değil sadece annelik yapacak biri ama anlatamadım bir tarafta ailen biş tarafda sevdiğin ikisindende el olmuyor ikiside bırakılmıyor gerizekalı aslında annem amerikada gelip beni evlendircek eğer evliliğin yolunda giderse tekrar döncem demişti annem bana geri ama böyle  söleyemezdim sanki annemi onun için atmışım gibi olurdu. ama 2 hafta sonra başkasıyla nişanlanıyormuş ne çabuk unuttunda baskasını buldunda nişanlanmaya karar verdin be kansız

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    Jeen bunu yazdı:

ikimizde aynı üniversitede aynı sınıfta okuyorduk..

2 yıl boyunca gece gündüz beraberdik.. okadar çok seviyordum ki, sevmeye kıyamıyordum.. oda bana.. bazen korkuyordum yatarken gidip nefes alış verişini hissetmeye çalışıyordum.. onun için ölüyordum.. oda benim için..

onun için herşeyimden vazgeçtim.. ailemi bıraktım.. herkesle kötü oldum.. illede o dedim..

sonra bi şekilde okuldan atıldım.. bi hafta sonrada onun kalbinden...

serserinin birine kız vermezlermiş... işi olmalıymış... oda tamam demiş..

1 hafta sonra okula geri gittim.. 1 haftada kendine işi olan biri bulmuş...

geri döndüm.. dolapta ne kadar hap varsa yuttum.. yattım...

sabah burnumda hortumla hastane odasında uyandım..  polis geldi.. DEGERMİ DEDİ?

Değmezmiş dedim...

Değmez kardeş değmez.. o gitsin ölsün, seni kaybettigi için..

allah sabır versin seninki bendende kötüymüş anlıyorum seni çok acı dime

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

imzama bak ne demek anlarsın karı milletinden şimdiye kadar bişi anlamadım herkes hayatımdan çekti gitti her iisin diyen tekmeyi bastı kıyamadım hiç birine hepsine benim bir parçam gibi baktım gerekirse kendimden ödün bile verdim METAL müzik hastasıydım müziği bıraktım dinlemedim genede terkedildim yukarda yazan arkadaşımız üniversiteli hikayesini anlattı bize tam onun gibi biişi istedim belkide bulmuştum ama  kaybettim cidden değmez 2 aydır yediğim sakinleştiricilerin kullandığım anti depresanların hatti hesabı yoq hele bu son olan olay beni çok yıprattı şerefsiz gitti nişanlandı yaza düğünü var bide bana seni çoook sewiyorum diyişi yokmu ulan aklıma geldikçe ben ne deli oluyorum ulannnnn çıldırıcam artık yani ama intihar etmek hayır ondan intikam almadan asla ne demek istediğimi imzmama bak anlarsın seni çok ii anlıyorum kardeşim hemde çokkk...ben şu an napıorum biliomusun bana metal i bıraktırmıştı bende onun için bırakmıştım hayatımda  olmayan bişi oldu metal benim artık hayatımın müthiş bi parçası oldu kendimi onun kollaırna bıraktım hemde black a hayatımda dinlememiştim şimdi o benim herşeyim...

Living Death
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Hocam tavsiyeme İngiliz Sting Abimin Rise and Fall şarkısındaki sözüyle başlıyorum;

"Sometimes in life you feel the fight is over,"

Sting abim diyor ki, "Yiğenim ara sıra hayatında mücadelenin sona erdiğini hissedersin ama,nahhh"

Sonrada şu sözle bitiriyorum "Beni öldürmeyen darbe,güçlendirir"

Yani hocam,sen güçlenenlerden olursun inşallah

Çekil,Önümden Çekil...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Öncelikle Allah sabır versin.Seni bırakıp giden bir kişi için canına kıymaya değmez.Hayat devam ediyor.Belki daha iyi biri karşılayacak seni kim bilir? Herşeyi geçtik intiharın sonunda bekleyen sonsz cehennem azabı var.Birde abiler dünyanın gidişatımı bu kadarmı değişti anlamıyorum.Herkesten aynı hikayeleri dinler hale geldim.İnanın korkmaya başladım.Kimseyi sevip ilgi gösteremeyecekmiyim.Gün gelecek aynı bu şekilde terkedip gidecekmi? Bütün anıları olan biteni bu kadar kolaymı silip atmak.Sonumuz hayır olsun hocalar.İnşallah içimizden birisi tekrar böyle birşey yaşamaz.Lanet olsun ki her geçen günde böyle şeyler artmaya devam ediyor.Dünyanın gidişatı iyi değil..

λ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    valla kardeş sürekli karşılaşmışsın karşılaşmayada dewam ediceksin artık millet maddiyat takılıo yani düşünsene hep bir ağızdan hepimiz aynı şeyi tekrarladığımıza göre varki bi cinslik yani bizde söylüyoruz. kız istemeye gidiosun OĞLUMUZ NE İŞ YAPIO oluyo sanki kendi kızı doktora yapmış gibi konuşan çokta odndan söledim...

Living Death
Toplam Hit: 5316 Toplam Mesaj: 47