İntihar Etcem Yeter Artık:(
-
Kızın götü kalkmış yani aga tek die bileceğim bu valla öle yaptıysa zaten haır gelmez. boş ver allah verir cezasını zati
-
Ehuehehee bunu yazdı:
-----------------------------
Kızın götü kalkmış yani aga tek die bileceğim bu valla öle yaptıysa zaten haır gelmez. boş ver allah verir cezasını zati
bu nasıl bir nicktir yarabbi:| -
iMPaLa bunu yazdı:
Ehuehehee bunu yazdı:
bu nasıl bir nicktir yarabbi:|
-----------------------------o am kılıklının msn ide öle:D
-
iMPaLa bunu yazdı:
Ehuehehee bunu yazdı:
bu nasıl bir nicktir yarabbi:|
-----------------------------Allah seni güldürsün böyle ciddi bir konuda gülmekten gözlerim yasardi yaf :D :D :D
-
Bu kadar emek verdiysen hayatını biliyorsundur bu kızın ona zarar vererek kendini tatmin edebilirsin
-
Ohooo, dur bakalım daha kimler çıkacak karşına, boşver takma kafana, bunlar sana ders olsun, yeni aşklara yelken aç sen
-
Ne varmış benim nickte yaw, en iisi bu sen kendi nikine bak ipana der gibi a.q. :D
-
konuyo ucuz hayat kadını muhabbetine çevirenler sağolsun:(
-
qral bunu yazdı:
-----------------------------abi hepiniz sağolun ama unutamıyorum.
bana unutmanın yolunu anlatın o zaman???:(
bak kendinde soyluyorsun zaten unutmanin en guzel yolu zaman dir.
yeni asklara yelken actiginda bu gunleri hatirlayip "ulen ne salak misim be birde intaar falan diyordum" diyecek guleceksin.
-
Okadar yardımdan sonra bunu sana yaptıysa bu saatden Sonra boşvermelisin Kişilik arayışında olabilir..