İntihar Etcem Yeter Artık:(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mockingboy bunu yazdı:
    -----------------------------
    lan kafanız mı güzel konu 2007 nin

zuahah baktım biri hortlatmış diğerleri kaptırmış gidiyor. bende tek tek bakıyorum acaba kim ilk uyanmış diye :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

N/A bunu yazdı:

1 dakka hocalar,kız belki ciğeri beş para etmez 1 insancık olablir.

ama ne demiş Aşık Veysel güzelligin beş para etmez bu bendeki aşk olmasa.

hocam benzer şeyler benimde başımdan geçti bence ,acıyı 1 ay çek çok tatlı oluyor ,piskopat piskopat takıl ortalıkta

ağlamadan ama ufak tefek zarar ver kendine derim

acıyı yaşa ve sonunda aklın ve vucudun kızın varlıgından uzaklaşıyo bi şekilde sadece anılar kalıyor geriye işte.

zamana bırak

Hadi len pis bot :D

Hangi bota aşık oldun ki sen

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

N/A bunu yazdı:

hocam benzer şeyler benimde başımdan geçti bence ,acıyı 1 ay çek çok tatlı oluyor ,piskopat piskopat takıl ortalıkta

acıyı yaşa ve sonunda aklın ve vucudun kızın varlıgından uzaklaşıyo bi şekilde sadece anılar kalıyor geriye işte.

zamana bırak

İkincisi de bna vuracak galiba :B     

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

ZoRKaYa bunu yazdı:

N/A bunu yazdı:

acıyı yaşa ve sonunda aklın ve vucudun kızın varlıgından uzaklaşıyo bi şekilde sadece anılar kalıyor geriye işte.

zamana bırak

İkincisi de bna vuracak galiba :B     

nasılle birazdaha açsene hajı :

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek

N/A bunu yazdı:

acıyı yaşa ve sonunda aklın ve vucudun kızın varlıgından uzaklaşıyo bi şekilde sadece anılar kalıyor geriye işte.

zamana bırak

abi bunları kim yazıyo ya bi bot bunu yapamaz :| 

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    Boşver  dert  etme yapabilirsen elindeki belgeleri  kullan bırak hoşladığıyla evlensin o zaman belgeleri  kullanırsın elvendiği gün kendi yatağına atarsın  değmez bi o rus buya canını yak zaevkını al sutunu at ve gol gerisi onun yiyeceği bok

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek

qral bunu yazdı:

kız çocukluk arkadasımdı. boğaziçini kazandıktan 1 yıl sonra musallat oldu. bir şekilde çıkmaya basladık. saçma sapan bir bölümde okuyordu afyonda. okulu bıraktırdım. dersa calıstırdım. ötümü yırttım. ve bu yıl yıldız teknik fizik bölümüne sokmayı başardım onu. kazandığı gün tekme yedim. BAŞKASINDAN HOŞLANIYOMUS.

kendisi gayet dindar bir ailenin cocugu. abla evinde kalıyordu. ama benimle yemediği bok kalmadı.(kızlık zarı haricinde). Yemedim yedirdim, içmedim içirdim, giymedim giydirdim.

resim desen bir sürü elimde. ailesi herşeyini en ince ayrıntısına kadar biliyorum. bir zarar vermek istiyorum. haftaya okuluna gidicem galiba. ama kararsızım. okulu ytü fizik.

saatlerce ağladım, günlerce ağladım, bir aydır ağlıyorum.:(

hala ağlıyorum. şu anda da.:(

nasıl yapcamı bilmiyorum ama fikir verin bıktım yaa:(

intihar etcem hakkınızı helal edin :'(

manyaklasma

akıllı ol degmez ıyı yapmıssın keske caksaymıssında gonderseymıssın oylesıne acıma dın bir ortu olarak kullanır boylelerı sıktıret senın canın sgolsun

oyle ıntıhart mıntıhar yakısmaz bır ınsana ..  

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manialith
    manialith's avatar
    Erkek
    doomsdaymachines bunu yazdı:

qral bunu yazdı:

kız çocukluk arkadasımdı. boğaziçini kazandıktan 1 yıl sonra musallat oldu. bir şekilde çıkmaya basladık. saçma sapan bir bölümde okuyordu afyonda. okulu bıraktırdım. dersa calıstırdım. ötümü yırttım. ve bu yıl yıldız teknik fizik bölümüne sokmayı başardım onu. kazandığı gün tekme yedim. BAŞKASINDAN HOŞLANIYOMUS.

kendisi gayet dindar bir ailenin cocugu. abla evinde kalıyordu. ama benimle yemediği bok kalmadı.(kızlık zarı haricinde). Yemedim yedirdim, içmedim içirdim, giymedim giydirdim.

resim desen bir sürü elimde. ailesi herşeyini en ince ayrıntısına kadar biliyorum. bir zarar vermek istiyorum. haftaya okuluna gidicem galiba. ama kararsızım. okulu ytü fizik.

saatlerce ağladım, günlerce ağladım, bir aydır ağlıyorum.:(

hala ağlıyorum. şu anda da.:(

nasıl yapcamı bilmiyorum ama fikir verin bıktım yaa:(

intihar etcem hakkınızı helal edin :'(

manyaklasma

akıllı ol degmez ıyı yapmıssın keske caksaymıssında gonderseymıssın oylesıne acıma dın bir ortu olarak kullanır boylelerı sıktıret senın canın sgolsun

oyle ıntıhart mıntıhar yakısmaz bır ınsana ..  

herif çoktan ölmüştür zaten 2yıl geçmiş lan konuyu açalı :W

Im Boned, All Boned.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek
    hocam yaklasık 3 hafta kadar once senın gıbı olmasada aynı konuyu bende actım ceza vermek ıstıyorum ama nasıl dıye bır konudur sanırım cogu kısı bılır ve arkadaslar bana o kadar guzel sekılde acıklamalar yaptılarkı ve bende soyledıklerını aynen yerıne getırdım ve sımdı ıntıkam zamanını beklıyorum kız benımle senın gıbı yemedıgı halt kalmamıstı zar harıc ve ben dusundum aslında sukur etmelıydım kurtuldugum ıcın oyle bır kızdan cunku bana yaramazdı ınan sende sukur etmelısın amcam hep derdı bana bır kız senın olmak ıstıyorsa zaten sana gerı doner ayrılmak ıstıyorsa hıc zorlama kendını gıdene yol vermek yakısır derdı cokta guzel soylemıs ınan hayat gayet devam edıyor sen kızdan ayrılsanda ayrılmasanda cevrendekı guzellıklerı gormeye bak ınan bak o kızın sana layık bırı olmadıgını anlıyacaksın ben nasıl basardıysam sende basarırsın ve ıntıkam zamanını ıntıkam yemegı soguk ıken yenır kendını oldurrmeyıde bırak kendını oldureceksın kız uzulecekmı benım ıcın kendını oldurmus dıye tabıkı hayır hayatı yasamaya bak sosyal ortamlara gır yanlız kalmamayadıkkat et ben bu sekılde atlattım sende atlatırsın merak etme kendıne zarar verme ama sakın

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

serioususer bunu yazdı:
    hocam yaklasık 3 hafta kadar once senın gıbı olmasada aynı konuyu bende actım ceza vermek ıstıyorum ama nasıl dıye bır konudur sanırım cogu kısı bılır ve arkadaslar bana o kadar guzel sekılde acıklamalar yaptılarkı ve bende soyledıklerını aynen yerıne getırdım ve sımdı ıntıkam zamanını beklıyorum kız benımle senın gıbı yemedıgı halt kalmamıstı zar harıc ve ben dusundum aslında sukur etmelıydım kurtuldugum ıcın oyle bır kızdan cunku bana yaramazdı ınan sende sukur etmelısın amcam hep derdı bana bır kız senın olmak ıstıyorsa zaten sana gerı doner ayrılmak ıstıyorsa hıc zorlama kendını gıdene yol vermek yakısır derdı cokta guzel soylemıs ınan hayat gayet devam edıyor sen kızdan ayrılsanda ayrılmasanda cevrendekı guzellıklerı gormeye bak ınan bak o kızın sana layık bırı olmadıgını anlıyacaksın ben nasıl basardıysam sende basarırsın ve ıntıkam zamanını ıntıkam yemegı soguk ıken yenır kendını oldurrmeyıde bırak kendını oldureceksın kız uzulecekmı benım ıcın kendını oldurmus dıye tabıkı hayır hayatı yasamaya bak sosyal ortamlara gır yanlız kalmamayadıkkat et ben bu sekılde atlattım sende atlatırsın merak etme kendıne zarar verme ama sakın

Edit konu 2007 nınmıs puhahahahaha

gulmekten yarıldım yha:D

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
Toplam Hit: 9054 Toplam Mesaj: 54