İos 12 Yayınlandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    By_HC bunu yazdı

ip 5s e hiç beklemiyordum ama update almış. Sanırım Apple'ın en uzun ömürlü telefonu oldu ip 5s update konusunda. 

Yükleyen var mı 5s e ? Yüklesem ölür mü ? :D 

bende de var 5s. ilk arkadaş yükleyecek. Ben de ios 10 var 11'i almadım. 12'ye geçsem mi sizce ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_HC
    By_HC's avatar
    Erkek

Bir ara zaman ayırıp iTunes ile temiz kurulum yapmayı denicem

HC
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crystalmeth
    crystalmeth's avatar
    Erkek

gayet güzel olmuş ios 12. grafiksel anlam da değişim olmamış olsa da , performans olarak çok iyileştirmişler. tatmin etti beni fazlasıyla. klavye , kamera , uygulama geçileri filan animasyonlara ayar çekmişler.

ölçüm şeysi filan da iyi olmuş ama doğru ölçüyor mu acaba :D

“Fortes Fortuna Adiuvat”
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

iphne x 'de uygulama kapatmak eziyetti bi nebze rahatlamış, performans ve pil ömrü bakımından bir değişiklik göremedim

profesyonel kahveci?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

İphone 6 için güncellemeyi önerirmisiniz arkadaşlar. Donma , kasma filan olur mu ?

edit: böyle bir yorum buldum.

https://eksisozluk.com/ios-12--3429002?p=22

bugün piyasaya sunulmuş yeni apple yazılımı.
    şimdi iphone 6 için güncelleme istedim.
    güncelleme sonrası ilk izlenimlerimi ileteceğim.

edit: ekran geçiş hızı gözle görülür bir şekilde arttı. 
    kamera açılırken bekleme oluyordu. bekleme olmadan hızlı bir şekilde açıldı. aynı şekilde klavye açılması da gecikmeli oluyordu. bu gecikme giderilmiş. 
    - bildirim merkezindeki kalabalık kaldırılmış. aynı uygulamalardan birçok bildirim almışsanız hepsi alt alta toplanmış olarak geliyor. isteğe bağlı olarak kendiniz açıyorsunuz.
    - sesli notlar uygulamasının görüntüsü değiştirilmiş. 
    - fotoğraflar bölümü tamamen değiştirilmiş. artık ekranı aşağı değil yana doğru kaydırıyoruz. aşağı kısımda ' ortam türleri ' adı altında hangi türle fotoğraf çektiniz onların istatistik bilgileri var. 
    - ayarlar kısmına ' ekran süresi ' isimli yeni bir uygulama getirilmiş. burada telefonunuzu hangi amaç için kullandığınızı süre bazlı gösteriyor. örneğin; yaratıcılık, sosyal ağ, üretkenlik, atıl süre gibi başlıklar var. ve ne kadar kullandığınızı süre bazlı gösteriyor. isterseniz bu özelliği kapatabiliyorsunuz.
    - pil ömrü ne kadar düzeltildi, süresi uzatıldı mı şu an için bilemem. bir günlük kullanımdan sonra daha net söyleyebilirim.

akşam güncelleyeceğim..

diğer modeller içinde yorumlarda bulunanlar olmuş..

THT2005 tarafından 18/Eyl/18 15:47 tarihinde düzenlenmiştir

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

6s+ için ben de kararsız kaldım.   11.4.1'deyim

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    laser69
    laser69's avatar
    Erkek

6plus var bende eskiden fotoğraf çekimlerim harikaydı. Ne zaman güncellemeleri yükledik ondan sonra kalite düşmeye başladı. Güncelleme ayağına kameranın ayarlarıyla oynuyor bu itneler...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    By_HC bunu yazdı

ip 5s e hiç beklemiyordum ama update almış. Sanırım Apple'ın en uzun ömürlü telefonu oldu ip 5s update konusunda. 

Yükleyen var mı 5s e ? Yüklesem ölür mü ? :D 

iPhone 5S'i Apple zirvede bıraktı. iOS 13'ü görmez ama 13'e kadar çıkacak tüm ara güncellemeleri alır. 5S'lerin kullanım ömrü otomatikman 2 sene uzadı. 5S'in 2013'te çıktığını dikkate alırsak 6-7 sene kullanım ömrü bir akıllı telefon için rekordur. 6-7 sene kullanım ömrünü ben Nokia'nın tuşlu telefonları zamanında görüyordum. 5S'in bu kadar uzun ömürlü olmasına sebep 64 bit işlemciye sahip ilk iPhone olması. Zaten sonraki model 6 ile arasında işlemci açısından pek bir fark yok. Ayrıca 5S'lerin kasaları aşırı sağlam. Küt tasarıma sahip olması yere düşüşlerde darbeyi iyi emiyor.

Apple kazık filan ama ucuz mal alacak kadar zengin değilim sözünün karşılığıymış bunu anladım. Android telefon alıyorsun seneye üretici firma cihazını unutuyor saçma sapan donanım sorunları ortaya çıkıyor vs. Apple'da garanti bittikten kısa bir süre sonra gönderilen cihaza bile değişim cihazı verdi adamlar.

@mizahi Kesinlikle yüklemeni tavsiye ederim.

mkyb tarafından 18/Eyl/18 16:46 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    b0rd0
    b0rd0's avatar
    Erkek

Hazır iphone muhabbeti varken bir arkadaşın telefonu iphone etkin değil itunes'e bağlanın ekranında kalmış bir biçimde. Şifresi üst üste yanlış girildiğinden dolayı

Ben uğraşmak için aldım fakat itunes'le çözemedim .  accountunu felanda hatırlamıyor ios 12 yükleyemiyorum  , itunes bu iphone bağlanamadı 0xE8000015 hatası veriyor nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda bana yardımcı olabilir misiniz?

b0rd0 tarafından 18/Eyl/18 18:49 tarihinde düzenlenmiştir

Kalbim Kadar Yazabilsem de Ömrüm Kadar Severim..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek
    crystalmeth bunu yazdı

gayet güzel olmuş ios 12. grafiksel anlam da değişim olmamış olsa da , performans olarak çok iyileştirmişler. tatmin etti beni fazlasıyla. klavye , kamera , uygulama geçileri filan animasyonlara ayar çekmişler.

ölçüm şeysi filan da iyi olmuş ama doğru ölçüyor mu acaba :D

bu arkadaşla aynı şeyleri düşünmekteyim. 

ayrıca 5s in bu güncellemeyi almasıda ayrı bir olay. 5s in donanımı iyi ama hala gideri var. ben 6s için gayet memnun kaldım diyebilirim. hızlandığını bariz hissedebiliyorum.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 5570 Toplam Mesaj: 38
ios 12