İos 12 Yayınlandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

12.1 beta çıkmış bile. 🍎 bu ne hız ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

planlı eskitme olayından sonra diğer cemaatlara karşı imaj kaybı yaşamıştı. Şimdi böyle tatlı performans şımarıkları ile dötü toplamaya çalışıyor kanımca :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Tüküreyim ios 12'ye.. İos 11'e birtürlü jailbreak yapamıyorum ya, ona yanarım :((

Cigu bigule :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı

Tüküreyim ios 12'ye.. İos 11'e birtürlü jailbreak yapamıyorum ya, ona yanarım :((

12'ye güncelle ve beklemeye geç hocam. Beta 2'de açık tespit edilmişti Apple son final güncellemesinde açığı kapatmamış. Bir kaç grup JB yaptı ama bakalım kim yayınlayacak ? Genelde Apple'a satıyorlar para karşılığı bu açıkları. O yüzden JB zor çıkıyor artık.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Ya bu aynı uygulamadan gelen bildirimler altalta sıralanıyor alttaki bildirimleri nasıl okuyoruz :/

Kendine İyi Bak ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

Ben hala SE 10.2.1 deyim. Çok uçacak kaçacak bi durumu yoksa güncellemeyi düşünmüyorum.

SE yi güncelleyenlerden performans ve kullanıştaki farklılıkları hakkında yorumlarını alabilir miyim?

goo.gl/qBNZmW
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı

İphone 6 için güncellemeyi önerirmisiniz arkadaşlar. Donma , kasma filan olur mu ?

edit: böyle bir yorum buldum.

https://eksisozluk.com/ios-12--3429002?p=22

bugün piyasaya sunulmuş yeni apple yazılımı.
    şimdi iphone 6 için güncelleme istedim.
    güncelleme sonrası ilk izlenimlerimi ileteceğim.

edit: ekran geçiş hızı gözle görülür bir şekilde arttı. 
    kamera açılırken bekleme oluyordu. bekleme olmadan hızlı bir şekilde açıldı. aynı şekilde klavye açılması da gecikmeli oluyordu. bu gecikme giderilmiş. 
    - bildirim merkezindeki kalabalık kaldırılmış. aynı uygulamalardan birçok bildirim almışsanız hepsi alt alta toplanmış olarak geliyor. isteğe bağlı olarak kendiniz açıyorsunuz.
    - sesli notlar uygulamasının görüntüsü değiştirilmiş. 
    - fotoğraflar bölümü tamamen değiştirilmiş. artık ekranı aşağı değil yana doğru kaydırıyoruz. aşağı kısımda ' ortam türleri ' adı altında hangi türle fotoğraf çektiniz onların istatistik bilgileri var. 
    - ayarlar kısmına ' ekran süresi ' isimli yeni bir uygulama getirilmiş. burada telefonunuzu hangi amaç için kullandığınızı süre bazlı gösteriyor. örneğin; yaratıcılık, sosyal ağ, üretkenlik, atıl süre gibi başlıklar var. ve ne kadar kullandığınızı süre bazlı gösteriyor. isterseniz bu özelliği kapatabiliyorsunuz.
    - pil ömrü ne kadar düzeltildi, süresi uzatıldı mı şu an için bilemem. bir günlük kullanımdan sonra daha net söyleyebilirim.

akşam güncelleyeceğim..

diğer modeller içinde yorumlarda bulunanlar olmuş..

Dün gece  yükledim.. Süper Akıyor ve görülür derecede hızlanmış.

Şimdiye kadar neden böyle bir güncelleme vermediler diye  ayrıca küfür ediyorum.

Kullandıkça Dikkatimi ilk çeken şeylerden  bir tanesi pil ömrü oldu.. süper derecede iyileştirilmiş.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crystalmeth
    crystalmeth's avatar
    Erkek
    darkroques61 bunu yazdı

Ya bu aynı uygulamadan gelen bildirimler altalta sıralanıyor alttaki bildirimleri nasıl okuyoruz :/

çift tıkla hocam :D

“Fortes Fortuna Adiuvat”
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

ölçüm muhabbeti 6 plusta yok sanırım

le le le sakine
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    umit bunu yazdı

ölçüm muhabbeti 6 plusta yok sanırım

zaten pek tutarlı değil gibi geldi bana. Boyumu ölçtü arkadaş 14 metre çıktım :D 8 di cihaz

Toplam Hit: 5572 Toplam Mesaj: 38
ios 12