İos İzlenimlerim
-
Tespitlerinin hepsi yanlış diyebilirim sana
-
Alın bir nexus cihaz keyfinize bakın. İşte o zaman android hakkında vay be diyorsunuz. Artık neredeyse ios kadar stabil hatta belki daha iyi. 3000 küsür bu telefonlara vereceğinize nexus artı ipad alıp kullanım deneyiminizi üst düzeye çıkarmanızı tavsiye ediyorum.
-
-
En son 2005 te telefona para vermiş biri olarak telefon arama mesaj mail Watsupp ikide okey tavla kaldırıyorsa yemişim gerisini ay sonu telefon alıcam stabil olsun yeter maaşımın iki katını bir telefona vermek pek mantıklı gelmiyor bana
-
erdem358 bunu yazdı
En son 2005 te telefona para vermiş biri olarak telefon arama mesaj mail Watsupp ikide okey tavla kaldırıyorsa yemişim gerisini ay sonu telefon alıcam stabil olsun yeter maaşımın iki katını bir telefona vermek pek mantıklı gelmiyor bana
Asus Zenfone Laser veya Galaxy J7, Galaxy A7 öneririm.
-
Hocam IOS bok gibi. Ben Iphone 3'e driverlarıyla beraber Android kurdum. Yağ gibi akıyor. Lollipop image'e custom driverı gömüp formatladın mı muhteşem oluyor. Rus sitelerini arat bulursun.
-
mkyb bunu yazdıerdem358 bunu yazdı
Asus Zenfone Laser veya Galaxy J7, Galaxy A7 öneririm.
Lenovo s90 a bi bak derim arayuze alistiktan sonra ucus moduna gecersin.
Konu icin sunu dip not geceyim note 2kullaniyorum 5krre ekran degistirfim 1743576334689 kere rom degistirdim simdi beta cm13 kullaniyorum tel kutur kutur.
Android tel alacaksan 2gb ram + 4 cekirdek islemci ile dunyalar senin oluyor ayrica secenek cok su yukardaki kriterlere dayanarak lenovo s90 i aldim telde ne takilma ne yavaslama amoled de cabasi fiyat 830 lira.
Su yukarida saydigim ozellikte ayfone sanirim alamayiz bu paraya))) 2sene sonra 800-900 daha verir yeni bisey alirim bol cekirdekli. Napar 4 sene toplamda 1600 lira gayet basarili.
Android denince samsung diye kitlenmeyin temiz bi android kullanin sonra kararinizi verin.
Not: marshmellowda izinler artik yonetilebiliyor isinize geliyorsa verin yok gelmiosa siktir edin diyip android kosesine cekiliyorum.
-
Ne aypon aldım, ne de bir başkasının ayponunu kullandım. Nedir, ne değildir bilmediğim için tartışmaya girmiyorum.
Telefonda İstediğim özelliklere gelince ise;
1-Arkadaş büyük ekran olacak, Asus Zenfone 6 kullanıyorum.
2-Şarjı günü kurtaracak.
3-Güzel foto çekecek.
4-Haberleri, makaleleri okurken rahat olacak. Gerisi boş, tabi bana göre.
Öyle 1,5-2 k para veremem. Bilgisayar olursa maksimum 2k.
Arkadaşın biri yazmıştı ya, eleman kendine S6 almış, eşinin otobüs parasını arkadaştan istemiş.
-
ios jb yapılmadıgı karştırılmadıgı sürece ve genel bi arıza yoksa gyet stbil bilalin anlayacagı gibi bir işletim sistemi
android mi karıştırmaya meyilli bir sistem her ikisininde kulvarları farklı yahu win ve linux gibi birşey diyelim artık
ben ios da androidde begeniyorum ikiside güzel
daha teknik işlem istiyorum dersen android root yaparsın olur ama yoksa normal kullanım için ikiside normal.
-
Kaptan bunu yazdı
ios jb yapılmadıgı karştırılmadıgı sürece ve genel bi arıza yoksa gyet stbil bilalin anlayacagı gibi bir işletim sistemi
android mi karıştırmaya meyilli bir sistem her ikisininde kulvarları farklı yahu win ve linux gibi birşey diyelim artık
ben ios da androidde begeniyorum ikiside güzel
daha teknik işlem istiyorum dersen android root yaparsın olur ama yoksa normal kullanım için ikiside normal.
Aynen hocam :D Milletin ios android diye birbirini bir yatırıp sikmediği kaldı :D Babalarının işletim sistemi sanki.