folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder İos'tan Android'e Gectim - Tavsiye Uygulamalar

İos'tan Android'e Gectim - Tavsiye Uygulamalar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoQaN
    GoQaN's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    GoQaN bunu yazdı

İlk iPhone 2G den başlamak üzere iPhone 7 ye kadar sadece iOS kullanıcısı olarak ben de aynı durumdaydım.  7 aydır Note 8 Pro kullanıyorum. Başta android arayüzü kullanım şekli malum iOS alışkanlıklarından rahatsız etti. Ancak olağanüstü bir batarya ve ekran performansı olduğundan vazgeçmedim ama hep bir iOS alışkanlığı arayışları oldu. Baktım olmuyor iOS Launcher ları araştırmaya başladım. Neredeyse tamamının iOS arayüzü ve kullanım şekli ile uzaktan yakından ilgisi olmadığını gördüm. En sonunda öyle bir Launcher buldum ki kelimenin tek manasıyla mükemmel. Hatta o kadar iyi ki nerdeyse iOS tan daha iyi diyeceğim telefonun donanımı ile güçlendiği için..

6 aydır ne bir tekleme, ne bir donma, ne bir uyumsuzluk yaşamadım.. Telefonu görenler iPhone X sanıyor hatta ..

İşin bir de duygusal boyutu var tabi, artık bir iPhone a o kadar para verilmez yani..

Tavsiye ederim ..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.luutinhit.ioslauncher

hocam reklam içerir diyor reklam çıkıp duruyomu zırt pırt?

@telekom ben yıllardır kullanıyom vanced. izinlere baktım hiç bir izin istemiyor hocam?

Reklam konusu benim de en hassas olduğum şey. Bu uygulama sadece uygulamanın ayarlarında rahatsız etmeyecek şekilde gösteriyor o da bir kez yaptıktan sonra ayarları, ayarlar ile bir işiniz olmuyor.

GoQaN tarafından 15/Tem/20 11:41 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek
    GoQaN bunu yazdı

İlk iPhone 2G den başlamak üzere iPhone 7 ye kadar sadece iOS kullanıcısı olarak ben de aynı durumdaydım.  7 aydır Note 8 Pro kullanıyorum. Başta android arayüzü kullanım şekli malum iOS alışkanlıklarından rahatsız etti. Ancak olağanüstü bir batarya ve ekran performansı olduğundan vazgeçmedim ama hep bir iOS alışkanlığı arayışları oldu. Baktım olmuyor iOS Launcher ları araştırmaya başladım. Neredeyse tamamının iOS arayüzü ve kullanım şekli ile uzaktan yakından ilgisi olmadığını gördüm. En sonunda öyle bir Launcher buldum ki kelimenin tek manasıyla mükemmel. Hatta o kadar iyi ki nerdeyse iOS tan daha iyi diyeceğim telefonun donanımı ile güçlendiği için..

6 aydır ne bir tekleme, ne bir donma, ne bir uyumsuzluk yaşamadım.. Telefonu görenler iPhone X sanıyor hatta ..

İşin bir de duygusal boyutu var tabi, artık bir iPhone a o kadar para verilmez yani..

Tavsiye ederim ..

Nasıl bir adamsın sen ya 😁 

Telefonda sorun vardı. Ekran kendi kendine her 5  saniyede bir gidip geliyodu.  Telefoncular neler neler dedi. Şuan cihazda bu uygulama.yuklenince sorun kalmadı.

Süper ötesi bişi bu

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

niyeyse elime aldığım bütün Android tel'lere TotalCommander uygulamasını kuruyorum. diğer dosya yöneticileri hiç hoşuma gitmiyor. ^^`

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    MuhammeT bunu yazdı
    GoQaN bunu yazdı

Tavsiye ederim ..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.luutinhit.ioslaunche

Telefonda sorun vardı. Ekran kendi kendine her 5  saniyede bir gidip geliyodu.  Telefoncular neler neler dedi. Şuan cihazda bu uygulama.yuklenince sorun kalmadı.

Süper ötesi bişi bu

Bu uygulamayla alakası yoktur altı üstü bir launcher.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

Microsoft launcherla başlayabilirsin

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilyas208
    ilyas208's avatar
    Erkek

Böyle bir geçiş yapmanın sebebi ne hocam peki, kusursuz işleyen bir sistemi neden bozma ihtiyacı hissettin? Heyecan mı arıyorsun :) Bende de macbook, apple watch, iPhone var, ekosistem uyumundan çok memnunum açıkçası, hiç bozmayı düşünmüyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Hocam hayırlı olsun

Zamanlama ve Tahvim için;

TickTick : Günlük haftalık yapacaklarını yazdığın ana sayfaya çok kullanışlı widgetı olan to do list tarzı uyg.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ticktick.task&hl=tr

Sectograph : Google takvimle bağlantılı olarak otomatik ekleyen günlük yapacaklarını gösteren uygulama. Günü programlama için güzel. Widget'ı analog saat tipinde ve olayı bu zaten. Yapacakların burada gösteriliyor. 

https://play.google.com/store/apps/details?id=prox.lab.calclock&hl=tr

Progress: projeni/çalışmaların gelişimlerini takip ediyorsun

https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.moo.myworks.progressofproject&hl=tr

Klavye;

Hacker's Keyboard: q klavyeyi telefona taşıyor. Kısayol tuşları kullanılabiliyor. ctrl, alt vs vs. Telefonda kernel veya google üzerinden colabs kullanılıyorsa da çok iyi. Zaten yazılım için tasarlanmış.

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.pocketworkstation.pckeyboard&hl=tr

Kitap:

Moon+Reader: epub ve mobi kısayollu kitapları atıyorsun okuyorsun gayet kullanışlı göz yormuyor.

banneduser tarafından 16/Tem/20 11:41 tarihinde düzenlenmiştir

ride or die..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoQaN
    GoQaN's avatar
    Erkek
    MuhammeT bunu yazdı
    GoQaN bunu yazdı

Tavsiye ederim ..

Süper ötesi bişi bu

Muhtemelen telefonunuzdaki daha önceden yüklenmiş bir uygulama ya da Launcher kaynaklı bir sorundur, bununla düzelmiş olabilir.

Güle güle kullanın 😉

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

oyle bir anlatilmis ki.. sanirsin komple ios'a donusecek cihaz, ha dedim deneme amacli indirdim ioslauncher'i ve diyebilirimki gereksiz..

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Xiaomi kullananlara önerim Lineage OS veya Pixel Experience tarzı saf Android deneyimi sunan romlara geçsinler. Miui rom telefonu resmen sömürüyor. Saf Android'te telefon nefes alıyor kendine geliyor. İçinde sadece Google Play var Google uygulaması olarak. Google'ın saçma salak takip eden uygulamaları olmadığından şarj süreside artıyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 5453 Toplam Mesaj: 41
android uygulamalar