İp Çakışdı !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mc_rapier
    mc_rapier's avatar
    Erkek
    selam beyler ii aksamlar

ana makina bende su anda 3 kisi intrerneti kullanıuyoruz bu gun bi komsuya attim interneti iste bakiom sonra komsunun makinada sag alt da windows uyarı verdi ip cakismasi die her nese geldim benimn makinaya bende internet yok msn acilirken sorun giderde ip adresini gormuyo sag alt ta ki göstergedede ip adresini 0.0.0.0 gosteriyo

diger makinalarda var bende yok yardim edebilirmsiinz _?

ID no su 19140 olan mürid
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    amk bende diyom ne ipi :)
    öle bi sorun daha önce yaşamadım, fakat sorun kablolardan kaynaklanıyo olabilir,
    ana makinedende kaynaklanıyo olabilir,
    sendende kaynaklanıyo olabilir,
    en iyisi komşuları siti et kendin kullan sadece, belkide çok fazla makineye dağıtınca çakışıyodur,
    en olmadı ses sistemi komple değiştir düzelmezse format yine düzelmezse başka bi yol süleriz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mc_rapier
    mc_rapier's avatar
    Erkek
    ip cakisti dedi walla bende bisi yok sag altta gosterge varya iki tane monitör o zımbırtı da gitti
    ole bakıyom komsudan yazıyom bi desu kabloların yerlerini degistirmeyi denicem makinanın ip adresini degistirebilirmiyiz
    ip adresi tanitilmadi dio nasıl degistirebilirim?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    şimdi ona sag tıkla en alttaki secenegi sec>orda özellikler mi ne olucak sol allta ona tıkla cıkan menüde tcp/ip secenegini bul onun ayarlarına gir hemen pencerenin altında solda elle gir ipini

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mc_rapier
    mc_rapier's avatar
    Erkek
    hacı komsunun makinalarda var ama benim makinada yok o monitörler murat4576@hotmail.com burdan bana yardim edebilirmisin ? tesekkur ederim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    şu anda msn giremiyorum dostum ama onuda şöyle yapıcaksın başlat>ayarlar>ag baglantıları>orda görürsün

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mc_rapier
    mc_rapier's avatar
    Erkek
    hocam oldu ag baglantilarinda buldum ben devre disi birak demis bizim eleman cozdum olayı ag geldi otomatik ip yaptım herkesink,ini otımatik otomatik takiliyoz ... her sey icin saol

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    cozmussunuz ama dikkat edin bazen otomatik ip verirken de sapitip ayni ipleri veriyor ve cakisma oluyor bu noktada ip i elle verirseniz sorun cozulur.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    bak şimdi denetimmasası/bağlantılarıma gir aktif bağlantılarda sağ tıkla özellikler de orda listenin en altındaki internet bilmem ne yazıyo ona çift tıkla sonra ggelen pencerede ip numarasını 1 numara yükselt
    Saygılarımla

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    hacı sen en güzeli Athzai_Khaine ye uy adam çok güzel açıklamış en güvenli ve en doğrusu :)))

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    er3bus
    er3bus's avatar
    Erkek
    format(nasılca atıcan bi gün, işte o gün bu gün)
Toplam Hit: 4499 Toplam Mesaj: 16