İp Çakışdı !!!
-
selam beyler ii aksamlar
ana makina bende su anda 3 kisi intrerneti kullanıuyoruz bu gun bi komsuya attim interneti iste bakiom sonra komsunun makinada sag alt da windows uyarı verdi ip cakismasi die her nese geldim benimn makinaya bende internet yok msn acilirken sorun giderde ip adresini gormuyo sag alt ta ki göstergedede ip adresini 0.0.0.0 gosteriyo
diger makinalarda var bende yok yardim edebilirmsiinz _? -
amk bende diyom ne ipi :)
öle bi sorun daha önce yaşamadım, fakat sorun kablolardan kaynaklanıyo olabilir,
ana makinedende kaynaklanıyo olabilir,
sendende kaynaklanıyo olabilir,
en iyisi komşuları siti et kendin kullan sadece, belkide çok fazla makineye dağıtınca çakışıyodur,
en olmadı ses sistemi komple değiştir düzelmezse format yine düzelmezse başka bi yol süleriz -
ip cakisti dedi walla bende bisi yok sag altta gosterge varya iki tane monitör o zımbırtı da gitti
ole bakıyom komsudan yazıyom bi desu kabloların yerlerini degistirmeyi denicem makinanın ip adresini degistirebilirmiyiz
ip adresi tanitilmadi dio nasıl degistirebilirim? -
şimdi ona sag tıkla en alttaki secenegi sec>orda özellikler mi ne olucak sol allta ona tıkla cıkan menüde tcp/ip secenegini bul onun ayarlarına gir hemen pencerenin altında solda elle gir ipini
-
hacı komsunun makinalarda var ama benim makinada yok o monitörler murat4576@hotmail.com burdan bana yardim edebilirmisin ? tesekkur ederim
-
şu anda msn giremiyorum dostum ama onuda şöyle yapıcaksın başlat>ayarlar>ag baglantıları>orda görürsün
-
hocam oldu ag baglantilarinda buldum ben devre disi birak demis bizim eleman cozdum olayı ag geldi otomatik ip yaptım herkesink,ini otımatik otomatik takiliyoz ... her sey icin saol
-
cozmussunuz ama dikkat edin bazen otomatik ip verirken de sapitip ayni ipleri veriyor ve cakisma oluyor bu noktada ip i elle verirseniz sorun cozulur.
-
bak şimdi denetimmasası/bağlantılarıma gir aktif bağlantılarda sağ tıkla özellikler de orda listenin en altındaki internet bilmem ne yazıyo ona çift tıkla sonra ggelen pencerede ip numarasını 1 numara yükselt
Saygılarımla -
hacı sen en güzeli Athzai_Khaine ye uy adam çok güzel açıklamış en güvenli ve en doğrusu :)))
-
format(nasılca atıcan bi gün, işte o gün bu gün)
Toplam Hit: 4499 Toplam Mesaj: 16