İphone 13 Pro Max

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TiThousand
    TiThousand's avatar
    Erkek

Bu kaçıncı konu diyen olsa, hakkıdır. Meramım farklı :)

iphone 3G S'den beri kullanıyorum bu eko sistemi. Zam mam derken 4-5 senedir telefon güncelleyemedim ve iphone 7 Plus'ta kaldım.

Derken, gerek Pages gerek diğer data, düzenleme işlemleri için telefon yetmiyor artık. Söz gelimi görüntülü görüşmelerde bile donuyor.

Şimdi ben aldım mı uzun süreli kullanım yapacağım için kayıtsız almayacağım. Üstelik yeniden kutulanmış bir risk de almayayım diyorum.

Ödemesini banka kredi notum yüksek olduğu için 33K 36 ay olacak şekilde banka kredi kullanıp ödeyeceğim. Arada, ara ödemeler de yapacağım bankaya.

Sorum, Apple dışında alıp riske girmeye gerek var mı? Renk çok önemli değil kılıf kullanacağım için.

Diğer sorum başka bir şekilde kredisiz ya da az kredi kullanıp alma ihtimalim var mı? Kredi kartım 50K limitinde.

Ama tabii, hesap kitap yaptığım için ödeme gücümü geçmeyecek aylık taksidi 1K, 1.5K olacak şekilde bir düzenleme lazım.

Önerileri bekliyorum.

‎‎‎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhorror
    blackhorror's avatar
    Erkek

hocam eğer pro max alacaksan 203 gram telefon e tabi biraz ele ağır gelecektir uzun kullanımda sorun yaratabilir 

bunları göz önünde bulundurarak alışveriş yap derim ama yok 203 gram çok değil dersen al geç dünyaya 1 kere geliyoruz :d

salla gitsin ölecez zaten :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

Konusu varken sorayim. 

Benim merak ettigim bu stylus kalem kullanan var mi?

13 pro Max + stylus deneyimleyen bizi bilgilendirebilir mi? 

Sirf kalem icin s22 ultra mi yoksa 13 pro max+stylus mu onerilir?

PS; duzenli sekilde telefon+kalem kullanilacak

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Eğer büyük ekran aşırı önemli değilse Pro Max gereksiz. Telefon çok büyük ve ağır. Tablet formunda. Kılıf ve ekran koruyucu takınca tam takoz oluyor. 

Bu arada 7 Plus'ın donması normal değil. Telefonda sorun var. Tahminim bataryası ölmüş. iphoneda batarya ölmeye başlayınca telefona sağlıklı bir akım veremiyor. Bu yüzden telefon saçmalamaya başlıyor. Ona bir batarya taktır 2-3 sene daha kullanırsın. 

mkyb tarafından 06/Ağu/22 13:48 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek

hocam ben de 6s kullanıyorum 6 yıldır, geçen hafta iphone 13 aldım bunu da başına bir şey gelmezse çok uzun kullanmayı düşünüyorum, bence kaliteden şaşmamak gerek android bir telefonu kolay kolay bu kadar uzun ve stabil şekilde kullanamazsın. Aldığına değer bence

Frontend Dev.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Webci58 bunu yazdı

hocam ben de 6s kullanıyorum 6 yıldır, geçen hafta iphone 13 aldım bunu da başına bir şey gelmezse çok uzun kullanmayı düşünüyorum, bence kaliteden şaşmamak gerek android bir telefonu kolay kolay bu kadar uzun ve stabil şekilde kullanamazsın. Aldığına değer bence

Ona bir tane Deji batarya taktır 2-3 sene daha anne-baba telefonu olarak hizmet vermeye devam eder. 6S günümüz Nokia 3310'u resmen. Taş gibi telefon.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Webci58
    Webci58's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    Webci58 bunu yazdı

Ona bir tane Deji batarya taktır 2-3 sene daha anne-baba telefonu olarak hizmet vermeye devam eder. 6S günümüz Nokia 3310'u resmen. Taş gibi telefon.

Aynne hocam batarya değiştirip kardeşime devrettim bayrağı o da kullanır en az 3 yıl, iphone serisinin en baba telefonu bence

Frontend Dev.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    TiThousand bunu yazdı

Bu kaçıncı konu diyen olsa, hakkıdır. Meramım farklı :)

iphone 3G S'den beri kullanıyorum bu eko sistemi. Zam mam derken 4-5 senedir telefon güncelleyemedim ve iphone 7 Plus'ta kaldım.

Derken, gerek Pages gerek diğer data, düzenleme işlemleri için telefon yetmiyor artık. Söz gelimi görüntülü görüşmelerde bile donuyor.

Şimdi ben aldım mı uzun süreli kullanım yapacağım için kayıtsız almayacağım. Üstelik yeniden kutulanmış bir risk de almayayım diyorum.

Ödemesini banka kredi notum yüksek olduğu için 33K 36 ay olacak şekilde banka kredi kullanıp ödeyeceğim. Arada, ara ödemeler de yapacağım bankaya.

Sorum, Apple dışında alıp riske girmeye gerek var mı? Renk çok önemli değil kılıf kullanacağım için.

Diğer sorum başka bir şekilde kredisiz ya da az kredi kullanıp alma ihtimalim var mı? Kredi kartım 50K limitinde.

Ama tabii, hesap kitap yaptığım için ödeme gücümü geçmeyecek aylık taksidi 1K, 1.5K olacak şekilde bir düzenleme lazım.

Önerileri bekliyorum.

hacı kredi borcunu zamanından önce ödersen kredi puanın düşebilir. bankanın bilançosunu bozuyosun ve banka bunu sevmez.

döviz falan alabilirsin ya da bi hesaba atıp otomatik ödeme falan verebilirsin

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

olurda almaya gücün yetmezse 7 plus 3 gb rami var donmaması lazım. iyisinden batarya taktırıp temiz kurulum yap gideri var daha. 

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek

Teknoloji marketlerin kredili satışı oluyor onun oranları daha uygun diye biliyorum istersen alışverişi oradan yap

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TiThousand
    TiThousand's avatar
    Erkek

Bu batarya işi hiç aklıma gelmemişti. Denemekten zarar gelmez. En temizinden nasıl upgrade ederiz? Ben yapamam muhtemelen. 

‎‎‎
Toplam Hit: 3063 Toplam Mesaj: 28
apple iphone iphone apple zam